jamm-pt 20.09.06, 00:05 nie znacie kogoś z łodzi, chętnego na korepetycje z wos'u? proszę o informacje na gazetowego maila. dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: korki z wos'u IP: *.pul.tke.pl 22.09.06, 12:53 szkoda czasu i pieniędzy na korki z wosu.oglądaj wiadomości,fakty,informacje itd i przeczytaj podręcznik.mi wystarczyło żeby dobrze zdac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filo Re: korki z wos'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:48 Potwierdzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: korki z wos'u IP: 82.139.41.* 22.09.06, 22:45 A ja nie potwierdzam, są tematy, których trzeba usłyszeć wykład. Głownie chodzi o prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg_w Re: korki z wos'u IP: *.mcon.pl 23.09.06, 10:44 a ja sie zgadzam ze korki z wos-u to strata pieniedzy. Ogladaj wiadomosci co jakis czas, przeczytaj podrecznik uwaznie. Ja tak zrobilam i mialam 88 %. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filo Re: korki z wos'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:11 Wszystko, co jest potrzebne znajduje się w podręczniku. Poza tym wystarczy oglądać wiadomości i czasami poczytać gazety (np. Dziennik, Wyborczą, Newsweek, Politykę - ale bez przesady, niektóre są drogie). Nie uważam, żeby jakieś wykłady były niezbędne. Myślę, że to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś