04.10.06, 18:27
kasowanie watkow wykazujacych zalosna indolencje zapalczywego spoleczenstwa
(akurat w tym wypadku jego czesci).
Obserwuj wątek
    • pomidorowa10 Re: popieram 04.10.06, 18:41
      Napisałaś "Ok, juz po ptokach..." Jeśli nadal chcesz, żeby ludzie się
      zainteresowali odkryję wątek.
      • votum_separatum Re: popieram 04.10.06, 20:06
        pomidorowa10 myślę, że niepotrzebnie skasowałaś tamten temat :] raczej należało
        jak już skasować ostatni wpis z tym pierdoleniem :] także odblodowuję. mam
        nadzieję, że mi się uda, bo jeszcze tego nie robiłam, ha.
        • mmhhh Re: popieram 04.10.06, 20:11
          No tak, pierdolenie i kurwowanie jest bardzo mile widziane, kiedy inteligencja
          zaklada watek dotyczacy wyladowania frustracji zwiazanych z
          maturalno-giertychowymi zmianami. Ale niech tylko pierdolenie i kurwowanie
          sprobuje dotyczyc inteligencji...Podejscie smiszno - infantylne. Nie o takie
          inicjatywy mi chodzilo, ale na szczescie, nie o mnie to(podejscie) swiadczy(zle).
          • votum_separatum Re: popieram 04.10.06, 20:27
            myśle, że jakby tamten post o pierdoleniu został, w tamtym temacie, to raczej
            mało osób, by odpowiedziało, gdyż załozylyby, że jesteś do nich wrogo
            nastawiona itd. bo z tego co czytałam tamten wpis,to nie odniosłam go do
            moderatorek, tylko ogółu forumowiczów, dlatego go usunęłam. wątek o giertychu,
            nie był założony przez żadną z nas tj. moderatorek. nota bene nikt tam nie
            kurwował. poza tym nie wiem, czemu ma służyć nazywanie nas ironicznie
            inteligencją. nikt tu nie jest przciwko nikomu. pomidorowa skasowała tamten
            wątek, bo uważała to za stosowne i czy to o niej świdaczy źle?? pewnie że nie.
            ja go odblokowałam, bo tak uwazałam. nie róbmy problemów, tam gdzie ich nie
            ma.
            • mmhhh Re: popieram 04.10.06, 20:28
              Bowiem byl do wszystkich. Dziekuje za linki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka