icanchange 17.10.06, 16:55 kto zdaje?? :) pytam, zeby było mi raźniej, z mojej klasy tylko 2 osoby :( co robicie, jak sie uczycie? jak wam to idzie? :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adziunia Re: kto zdaje geografię? 17.10.06, 19:07 Ja zdaje :) Jestem w klasie z rozsz geo wiec 2/3 mojej klasy zdaje geo. W szkole mamy podrecznik z Operonu, a poza tym mam podr Włada, "Geografia od a do z", Vademecum maturzysty, zbior zadan Włada oraz wyd. Zaka. Tydzien temu zaczelam chodzic na kurs przygotowawczy z geo, raz w tygodniu 3h. Jak narazie to nie ucze sie z geo w ogole a za 30 dni probna matura ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icanchange Re: kto zdaje geografię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 19:20 aaa! zartujesz?! to ja chyba nie zdam. rozszerzenie mam z historii więc moja klasa zdaję histę, ja się oddzieliłam ;) podręcznik mam z operonu, ale podstawowy, mam też podreczniki z pwnu ale też tylko podstawowe, jakieś repetytorium... mało, co? :( a na deklaracji wpisałam sobie rozszerzenie :\ może to jeszcze zmienię w grudniu...? :) chyba czas zacząć intensywną naukę. Odpowiedz Link Zgłoś