Dodaj do ulubionych

dzwoniłam i....

31.10.06, 15:00
i niczego ciekawego sie nie dowiedzialam .. podobno ostateczne decyzje
jeszcze nie zapadły i niewiadomo kiedy zapadna obawiam sie ze juz nic sie nie
zmieni jedyne co mi powiedziano to ze mam zadzwonic do ministerstwa
oswiaty :) jeszcze ich troche pomecze jakby co bede informowac o przebiegu
mojego dochodzenia :)podobno problem został zgłoszony i oczekuje na
rozpatrzenie :)
Obserwuj wątek
    • votum_separatum Re: dzwoniłam i.... 31.10.06, 15:46
      sprawa nr 1 - do kogo dzwoniłaś i po co? twoj post jest w ogole
      niekomunikatywny ;]
      • nifren Re: dzwoniłam i.... 31.10.06, 17:04
        dzwoniłam by sie dowiedziec co mam zrobic gdy musze zdawac fizyke roz a na
        uczelnie potrzebna mi jest podstawowa ( zdaje po raz pierwszy fizyke), no wiec
        najpierw dzwonilam do cke do warszawy tam bardzo uprzejmie pani mi powiedziala
        ze własnie niewiadomo do konca ze moze poprostu uczelnia wezmie potraktuje moja
        roz jako podstwowa (bardzo mnie to cieszy poprostu co za sprawiedliwosc :P)i
        wynik z rozszezonej mi wpisze jako podstawowy, spytalam sie czy nie ma jakiejs
        mozliwosci by napisac dwa arkusze (np. w takich jak moj przypadkach ) ona
        powiedziala ze nie bo te egzaminy maja trwac w tym samym czasie podstawa i roz,
        no wiec przynajemniej teraz juz wiem ze musze zdawac roz (no bo we wszystkich
        innych amach w polsce roz jest brany pod uwage tylko w wawie tak glupio
        zrobili) i jeszcze mi powiedziala zebym zadzownila do ministerstwa i zebym im
        to zglosila bo to ich problem (super fajnie ze ich ale mi sie wydaje ze to moj
        problem)wiec pozniej zadzownilam na akademie medyczna i tam mi pani powiedziala
        ze ja powinnam miec wszystko przeliczone i byc potraktowana jak tegoroczni
        maturzysci no bo po raz pierwszy pisze mature ja jej powiedzialam ze dzwonilam
        przed chwila do cke i tam mi powiedzieli ze moge jedynie pisac jeden arkusz i
        to tylko roz (wszak mature mam juz zdana) no to ona mi powiedziala ze nie wie i
        podala mi numer do kolejnej osoby do ktorej nie moglam sie niestety dodzownic
        trace juz cierpliowsc delikatnie mowiac....
        • votum_separatum Re: dzwoniłam i.... 31.10.06, 19:02
          no to cudownie... życzę powodzenia i wytrwałości ;] poinformuj nas o
          rezultatach tej batalii
        • nifren Re: dzwoniłam i.... 31.10.06, 21:08
          w piatek ma byc podobno ta osoba ktora wszystko wie i wogle :) wiec w piatek
          napisze cos wiecej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka