Dodaj do ulubionych

Trudna matematyka!!

18.11.06, 11:16
Zarówno poziom podst. jak i rozsz. był stanowczo za trudny!!
Obserwuj wątek
    • Gość: di Re: Trudna matematyka!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.11.06, 11:36
      Na stronie www.zadania.pl są w pełni rozwiązane zadania z akrusza I i II
      • Gość: ajoka Re: Trudna matematyka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:00
        podstawowy byl banalny moim zdaniem. jestem w drugiej klasie i rozwiazalam na
        90 proc...
        • Gość: lechita Re: Trudna matematyka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:08
          NO to zdolna z Ciebie dziewczyna!!!Ja podstawowy tylko widzialem i rzeczywiscie
          nie jest trudny!!!Jednak ja osobiscie pisalem wczoraj rozszerzony i wyglada na
          to ze nie zdalem niestety :-(
          • Gość: ada Re: Trudna matematyka!! IP: *.aster.pl 24.11.06, 16:08
            Trudny rozszerzony? Chyba żartujesz.
    • qwertdsa Re: Trudna matematyka!! 23.11.06, 21:35
      up
      • Gość: no Re: Trudna matematyka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:25
        moim zdaniem też była trudna, kumpela z klasy- nawet kumata z majmy
        zdobyła "aż" 4 pkt na podstawowej czyli "aż" 8%
        a inna z innej klasy- nie wiem jakich zdolności matematycznych była lepsza bo
        uzyskała 2 pkt czyli 4%
        • Gość: nmkol Re: Trudna matematyka!! IP: *.acn.waw.pl 26.11.06, 14:01
          właśnie
          • Gość: anka Z jakich wy szkółjesteście....... IP: *.chello.pl 26.11.06, 14:42
            U mnie średnia z rozszerzonego w klasie to 92% i była naprawadę prosta. Fakt
            klasa mat-fiz i rozszerzoną pisali wszyscy.
            • Gość: gośka Re: Z jakich wy szkółjesteście....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 16:12
              ......... zatkało mnie.............

92%
    • Gość: baska Re: Trudna matematyka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:01
      zgadzam sie ja zdawalam matme na podstawie i prawie nic nie zrobilam:( a
      normalnie jak robie jakies maturki w domu to rozwiazuje 9,10 zadan na 11.masakra
      ta matma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka