qwertdsa 18.11.06, 11:16 Zarówno poziom podst. jak i rozsz. był stanowczo za trudny!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: di Re: Trudna matematyka!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.11.06, 11:36 Na stronie www.zadania.pl są w pełni rozwiązane zadania z akrusza I i II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajoka Re: Trudna matematyka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:00 podstawowy byl banalny moim zdaniem. jestem w drugiej klasie i rozwiazalam na 90 proc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita Re: Trudna matematyka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:08 NO to zdolna z Ciebie dziewczyna!!!Ja podstawowy tylko widzialem i rzeczywiscie nie jest trudny!!!Jednak ja osobiscie pisalem wczoraj rozszerzony i wyglada na to ze nie zdalem niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Trudna matematyka!! IP: *.aster.pl 24.11.06, 16:08 Trudny rozszerzony? Chyba żartujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Trudna matematyka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:25 moim zdaniem też była trudna, kumpela z klasy- nawet kumata z majmy zdobyła "aż" 4 pkt na podstawowej czyli "aż" 8% a inna z innej klasy- nie wiem jakich zdolności matematycznych była lepsza bo uzyskała 2 pkt czyli 4% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Z jakich wy szkółjesteście....... IP: *.chello.pl 26.11.06, 14:42 U mnie średnia z rozszerzonego w klasie to 92% i była naprawadę prosta. Fakt klasa mat-fiz i rozszerzoną pisali wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Z jakich wy szkółjesteście....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 16:12 ......... zatkało mnie............. 92% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Trudna matematyka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:01 zgadzam sie ja zdawalam matme na podstawie i prawie nic nie zrobilam:( a normalnie jak robie jakies maturki w domu to rozwiazuje 9,10 zadan na 11.masakra ta matma Odpowiedz Link Zgłoś