Dodaj do ulubionych

Rocznik 87 podbije Warszawę

26.11.06, 13:45
Poniewaz maturzysci 88 muszą wybrac poziom albo albo, wiekszosc wybierze
rozszerzony, bo na wiecej AMow daje mi to szanse, a niewielu albo prawie nikt
(wawa i okolice podstawowy) mysle sobie, ze rocznik 87, 86, ktory posklada
papiery na Wawe nic nie tracac, majac dwa arkusze z lat 2006 i 5 ma szanse
sie dostac.
czy dobrze kombinuje?
Obserwuj wątek
    • kandydatka_na_am Re: Rocznik 87 podbije Warszawę 26.11.06, 16:34
      Ja też tak kombinowałam, ale boję się, że te moje 72% z podstawy nie
      wystarczy:/ Poza tym boję się kosztów utrzymania w Warszawie.
      • tajemnica666 naive.. 26.11.06, 17:48
        tia;) Ale wy naiwni jesteście;) Poziom podstawowy zdany na maturze nic nie
        dawał, nie daje i nie będzie dawał:D Nawet na mniej renomowana uczelnie. Jeśli
        nawet mały procent uczniów będzie zdawało poziom rozszerzony to i tak,
        uwierzcie jest to wystarczające dla zaistnienia konkurencji;) Czy te 20%
        zdajacych rozszerzona sposrod 35 tysiecy uczniow to malo? Bo mi wychodzi 175
        tysiecy..:D Tak czy siak kuje sie do rozszerzonej ze wszystkiego;D
        DUM SPIRO SPERO :D
        • kandydatka_na_am ????? Kuj, kuj :) 26.11.06, 18:11
          Yyyy... Nie wiem, czy wiesz... Ale na AM w Warszawie fizyka jest brana tylko
          podstawowa. Tam nikt nie będzie traktował cię lepiej, bo zdajesz rozszerzenie.
          Rocznik 88, jak zdaje rozszerzoną fizykę podstawę będzie miał przeliczaną z
          tabelki, a przyznaj, że mało kto dostanie z rozszerzenia 80-90%...
          • tajemnica666 kuje, kuje;) 26.11.06, 20:00
            zazwyczaj jest tak, ze nawet jak pisze w zasadach rekrutacji ze wymagana jest
            TYLKO podstawa i tak dodoatkowe punkty zyskuja ci, co zdali rozszerzenie. Co
            prawda malo ale są. Nie wiem jak jest na AM bo to nie moje klimaty i nie moj
            cel:) Nie mowilam o tej uczelni. Co do poziomu rozszerzonego to mam nadzieje ze
            sie nie zdziwisz jak napisza dobrze, tym bardziej ze pytania z poziomu
            podstawowego tez sa w nim zawarte i to duzo,bo przeciez zmienil sie nieco
            sposob oceniania i zawartosci egzaminu. Ja mam jednak ciagle nadzieje ze
            tabelka bedzie nas tez dotyczyć..:/ utopia..:) Pozdrawiam i sie nie kłócę juz;)
            • nifren Re: kuje, kuje;) 27.11.06, 09:26
              no własnie też zastanawiam sie jak to bedzie bo ja np. moge zdac fizyke TYLKO I
              WYŁACZNIE rozszezona i taka bede zdawac(zdaje po raz pierwszy ten przedmiot a
              mature mam zdana wiec moge jedynie "dozdac" przedmiot w rozszezeniu)- tyle ze
              nie bede miała tego przeliczonego (bo ten przelicznik dotyczy tylko
              tegorocznych maturzystów) no wiec chyba warszawa mnie odrzuci tylko dlatego ze
              mam zdana rozszezona co uwazam za aburd ...ale kij jej w oko:) pzdr
              • tajemnica666 the same 27.11.06, 15:31
                no mam w sumie ten sam problem co Ty;) Też zdaje biologię poraz pierwszy. Ale
                mam cichą nadzieję, że ten zdany poziom rozszerzony wyjdzie nam na dobre..nie
                wiem jakim sposobem, ale.... Trzeba uwierzyć w cuda:D Życzę Tobie i sobie
                powodzenia, cokolwiek by się działo:D Kujmy, kujmy.. z każdą przeczyatną kartką
                rozumiem coraz mniej...:D pozdrowionka
                • nifren Re: the same 27.11.06, 15:42
                  no to miło przynajemniej jakby co nie bede sama :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka