Dodaj do ulubionych

1001 zadan CKA

24.01.07, 19:01
zamowilam dzis, kierujac sie pozytywna opinia na temat tego zbioru zadan,
"1001 zadan wydawnictwa CKA cz.II". Sa tam wyjasnione krok po kroku wszystkie
zadania, ale zastanawiam sie czy w zwiazku z pozyzszym musze tez kupic czesc I
i czego ona dotyczy... Ponoc jest w niej zawarta wyłacznie teoria, a to moge
sobie spokojnie przyswoic korzystajac z podrecznika szkolnego. Czy tak?
Obserwuj wątek
    • anakonda19 Re: 1001 zadan CKA 24.01.07, 19:57
      i jedno podstawowe pytanie ile ta cz II 1001 zadan ma stron 600 czy 60, bo na
      stronie na ktorej zamawialam bylo ze 600 a teraz patrze na inne i jest ze 60..
      :/ Ktos z was ma to ksiazke i moze mi cos na ten temat powiedziec??
      • Gość: krzychu Re: 1001 zadan CKA IP: *.icpnet.pl 25.01.07, 00:36
        Polecam ta ksiazke. Bardzo dobrze pomaga sie przygotowac do matury. Kazde
        zadanie krok po kroku ojasnione wiec mozna sie samemu uczyc. Czesc pierwsza to
        czysta teoria, tw. i def. Ksiazka ma duzo ponad 600stron. Wylicz wszystkie
        zadania z tej ksiazki a nastepnie kup zbior zadan Kielbasy. Sukces murowany :)
        • Gość: LadySakh Re: 1001 zadan CKA IP: *.chello.pl 13.02.07, 17:42
          polecam 1001 CKA ksiazki, dobre sa na powtorki ;) ja rok temu zakupilam z biologii i nawet te same zadania z genetyki mi sie trafily ;P ale najwazniejsze,ze uczą w niej jak czytac ze zrozumieniem pytania, na co zwracac uwage, potem juz tylko zauwazasz w tym schemat wg ktorego dzialasz i jak na maturze widzisz poczatek pytania to juz wiesz o co im chodzi :P
          • Gość: ..kl Re: 1001 zadan CKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:13
            a to jest tylko z matmy? czy też są inne części jak np. hista czy wos? w necie
            znalazłam tylko matme.
            • Gość: miki Re: 1001 zadan CKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 00:41
              no właśnie to tylko z matmy?
              • Gość: Dymo Re: 1001 zadan CKA IP: *.netblok.pl 14.02.07, 01:13
                www.cka.com.pl/modules.php?name=Zamowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka