Dodaj do ulubionych

gegra rozszerzona ... :/

04.05.07, 22:35
Po tym polskim rozszerzonym wole nie myśleć co dadzą na pozostałych
rozszerzeniach :(
Obserwuj wątek
    • na_lesnik Re: gegra rozszerzona ... :/ 04.05.07, 22:36
      nie martw się, wypracowania nie będziemy musieli pisać:P
    • Gość: sylwia Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 04.05.07, 23:17
      podpisz wszystkie panstwa na mapie afryki z uwzglednieniem stolic ;p

zalamalabym sie chyba ;p bo w sumie moja wiedza to marna jest. ale okaze sie w
      czwartek!moze nie bedzie zle!jak bedzie taka jak probna to bede w 7 niebie :D
      • Gość: ulka Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:34
        kiedyś zdawaliśmy na gerze stolice afryki. jaki to był bezsens :\

ja gerę zdaję rozszerzoną... co jest najważniejsze? (to jeszcze powtórzę ;))
        • na_lesnik Re: gegra rozszerzona ... :/ 05.05.07, 10:36
          tak jak pisałem:)fizyczna powtórz:) egzo, endo, hydrosferę, atmosferę i
          pedosferę:) ze społęczno ekonomicznej coś uciułasz:)
          • fluffy88 Re: gegra rozszerzona ... :/ 05.05.07, 10:39
            A uczyliscie sie przed gerą próbna? rozszerzona? jakie miieliscie wyniki? I jak
            uczycie sie teraz?
            • na_lesnik Re: gegra rozszerzona ... :/ 05.05.07, 10:40
              przed próbną się nie uczyłem ale była banalna... miałem 50% bez nauki... a teraz
              się uczę... dość dużo dały kursy maturalne też...
          • Gość: ulka Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:42
            a to spoko... egzo endo muszę powtórzyć :)

a co do drugiego pytania, miałam 58% na próbnej, uczyłam się minimalnie. mało
            trochę.
            • fluffy88 Re: gegra rozszerzona ... :/ 05.05.07, 10:53
              Ja przed próbna nic si nie uczylam... mialam 67%... traz zakuwalam dwa
              tygodnie,ale jakos słabo sie czuje...hmmm zobaczymy,moze jak zobacze arkusz to
              mi sie przypomni...
              a gdzie idziecie na studia z gera?
              • na_lesnik Re: gegra rozszerzona ... :/ 05.05.07, 10:57
                na gospodarkę leśną;]
              • Gość: ulka Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:02
                spróbuję na geografia-turystyka ale to nie mój wymarzony kierunek :)
          • Gość: Złomek Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.toya.net.pl 05.05.07, 23:12
            Właśnie z politycznej to ejst różnie... bedą organizacje lub euroregiony,
            napewno
            • Gość: mpk Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 04:28
              a ja znam kolesia ktory dla rozrywki probna mature rozszerzona gere rozwiazal na
              70% :P:P:P
              co sadzicie? :>
              • Gość: mpk Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 04:30
                Gość portalu: mpk napisał(a):

> a ja znam kolesia ktory dla rozrywki probna mature rozszerzona gere rozwiazal n
                > a
                > 70% :P:P:P
                > co sadzicie? :>

aha zapomnialem: ten kolo jest w pierwszej klasie liceum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka