karo881 04.05.07, 22:35 Po tym polskim rozszerzonym wole nie myśleć co dadzą na pozostałych rozszerzeniach :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
na_lesnik Re: gegra rozszerzona ... :/ 04.05.07, 22:36 nie martw się, wypracowania nie będziemy musieli pisać:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 04.05.07, 23:17 podpisz wszystkie panstwa na mapie afryki z uwzglednieniem stolic ;p zalamalabym sie chyba ;p bo w sumie moja wiedza to marna jest. ale okaze sie w czwartek!moze nie bedzie zle!jak bedzie taka jak probna to bede w 7 niebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:34 kiedyś zdawaliśmy na gerze stolice afryki. jaki to był bezsens :\ ja gerę zdaję rozszerzoną... co jest najważniejsze? (to jeszcze powtórzę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik Re: gegra rozszerzona ... :/ 05.05.07, 10:36 tak jak pisałem:)fizyczna powtórz:) egzo, endo, hydrosferę, atmosferę i pedosferę:) ze społęczno ekonomicznej coś uciułasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
fluffy88 Re: gegra rozszerzona ... :/ 05.05.07, 10:39 A uczyliscie sie przed gerą próbna? rozszerzona? jakie miieliscie wyniki? I jak uczycie sie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik Re: gegra rozszerzona ... :/ 05.05.07, 10:40 przed próbną się nie uczyłem ale była banalna... miałem 50% bez nauki... a teraz się uczę... dość dużo dały kursy maturalne też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:42 a to spoko... egzo endo muszę powtórzyć :) a co do drugiego pytania, miałam 58% na próbnej, uczyłam się minimalnie. mało trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
fluffy88 Re: gegra rozszerzona ... :/ 05.05.07, 10:53 Ja przed próbna nic si nie uczylam... mialam 67%... traz zakuwalam dwa tygodnie,ale jakos słabo sie czuje...hmmm zobaczymy,moze jak zobacze arkusz to mi sie przypomni... a gdzie idziecie na studia z gera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:02 spróbuję na geografia-turystyka ale to nie mój wymarzony kierunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złomek Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.toya.net.pl 05.05.07, 23:12 Właśnie z politycznej to ejst różnie... bedą organizacje lub euroregiony, napewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpk Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 04:28 a ja znam kolesia ktory dla rozrywki probna mature rozszerzona gere rozwiazal na 70% :P:P:P co sadzicie? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpk Re: gegra rozszerzona ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 04:30 Gość portalu: mpk napisał(a): > a ja znam kolesia ktory dla rozrywki probna mature rozszerzona gere rozwiazal n > a > 70% :P:P:P > co sadzicie? :> aha zapomnialem: ten kolo jest w pierwszej klasie liceum Odpowiedz Link Zgłoś