magda1087 05.05.07, 21:18 A mi się przydarzyło coś takiego, miałam żelowy długopis i trochę mi się arkusz pomazał od niego. Czy będzie to miało jakiś wpływ na ocenianie przez egzaminatora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: żelowy długopis 05.05.07, 21:19 ONI są ludźmi. nie pomazałaś go smarkiem, tylko długopisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: żelowy długopis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 21:21 moze by uznali, ale doznali by przy tym obrzydzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik Re: żelowy długopis 05.05.07, 21:22 ludzie:P popłakałem się ze śmiechu:P Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: żelowy długopis 05.05.07, 21:22 u mnie smark na kartce obniżałby punktacje za zapis xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: żelowy długopis IP: *.cnb.com.pl 05.05.07, 21:22 Tak, obelejsz maturę i nie będziesz mogła jej poprawiać przez najbliższe dzisięć lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: żelowy długopis 05.05.07, 21:25 niewiasto białogłowa dziewojo... jeżeli nie sppowodowało to nieczytelności Twego dizeła maturalnego to nie masz się co przejmować. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_camelie Re: żelowy długopis 05.05.07, 21:28 przede mna siedziala laska ktora sie wysmarkala najpierw koncertowo w husteczke a potem przykleila ją do lawki i stwierdzila "stawiam sobie gila.na szczescie" xD Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: żelowy długopis 05.05.07, 21:29 oplułam monitor ze szczęscia... <rotfl> musiała by.ć ostro zdesperowana! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: żelowy długopis 05.05.07, 21:29 moja zostala w sali, upuszczona na podloge, dla potomnych. za rok, znajac mozliwosci sprzataczek, bedzie w tym samym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nujska Re: żelowy długopis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:31 ojaaaa. Pomnik smarkowy twardszy niż ten ze spiżu. A czy za gluta rozwarstwionego na arkuszu nie ma walorów? Kolorystycznych? Jakies punkty za kompozycję, modelunek? (ach ta historia sztuki) Odpowiedz Link Zgłoś