v_i_v_v_v_a 06.05.07, 15:28 czyli angol, wos, historia i polski <ZAWALONY> na rozszerzeniu:P i co mam ze soba zrobic??? ma ktos tak??:P:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brokatowymotyl Koźminski lub łazarski 06.05.07, 15:30 Dostaniesz swiadectwo maturalne "gierychowskie" i smigaj na dobrą prywtana uczelnia np. Prawo na Koźmińskim czy Łazarskim Odpowiedz Link Zgłoś
kiciusmeles Re: Na co isc??? z tym dziadostwem:P 06.05.07, 15:31 Ja mam polski-zawalony:D, wos wciąż do zawalenia, a jutro angielski do zdania. Pójdę albo na filologię angielską, gdzie patrzą tylko na angielski, albo poprawię za rok tamte dwa przedmioty i jenak pójdę na dziennikarstwo. Trudny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Na co isc??? z tym dziadostwem:P 06.05.07, 15:31 ja tak mam. Z tym, że ja chciałam zdawać te przedmioty bo chcę iść na politologię. Wiem, co chce robić w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: Na co isc??? z tym dziadostwem:P 06.05.07, 15:32 Kurcze...mało jest tak zdecydowanych ludzi w tym wieku... tak mi się przynajmniej wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite no na przykład ;) 06.05.07, 15:31 psychologia filozofia prawo dziennikarstwo kulturoznawstwo filologie przeróżne ja mam trochę inaczej ;] ale podobnie troszku Odpowiedz Link Zgłoś
v_i_v_v_v_a Re: Na co isc??? z tym dziadostwem:P 06.05.07, 15:37 swiatelko w tunelu:P szukam dalej:P:P Odpowiedz Link Zgłoś