buffalo_bill 15.05.09, 20:46 w kujawsko-pomorskim, czyli dla pana "CZARNECKI Richard Henry": "Wczoraj na ku...wy z Lepperem Dziś z Kaczyńskim na Brukselę" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1normalnyczlowiek Hasło dla "jedynki" Świata 15.05.09, 20:57 buffalo_bill napisał: Hasło dla "jedynki" PiS-u ---> Wczoraj za złotówki glistą a dzisiaj za euro globalistą Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Hasło dla "jedynki" Świata 15.05.09, 20:58 Mozesz to wolackie haslo przetlumaczyc na polski? Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Ponieważ się spodobało to jeszcze jedno 15.05.09, 21:10 - tym razem dla kandydata PiS z mazowieckiego, niezapomnianego posła, pana Gabriela JANOWSKIEGO: "Wczoraj byłem w psychiatryku Jutro w Unii fiku-miku" Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ponieważ się spodobało to jeszcze jedno 15.05.09, 21:22 buffalo_bill napisał: "Wczoraj byłem w psychiatryku Jutro w Unii fiku-miku" ---> Dla Bartka Szewskiego: Zawsze byłem fiku - miku W LOT łapałem każdy przychód. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Dla Zbynia ZIOBRY: 15.05.09, 21:31 "Chociaż jestem głupim smarkiem Pokażę Unii niszczarkę!" Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Hasło dla "jedynki" PiS-u 15.05.09, 21:33 W Polsce byłem zero w Europie będę hero Znam Arkadiusza Mularczyka od lat wielu Spotkajmy się wszyscy w Brukseli, na naszym weselu Zbigniew Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś