swerszczu 07.05.07, 11:53 Jak sądzicie czyjeśli napisałem że znalazłem kota w piwnicy, nie dajac żadnej wzmianki o Londynie, to jakie punkty będą odjęte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cienmotyla Re: Błąd- ang. podst 07.05.07, 11:56 No co Ty;) Przecież tam nie było napisane:"Napisz w jakim mieście znalazłeś kota" :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
swerszczu Re: Błąd- ang. podst 07.05.07, 11:58 aczkolwiek było że "podczas pobytu w Anglii" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Błąd- ang. podst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:49 a co bedzie jak mocno po pracy kreslilem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Błąd- ang. podst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 11:58 nie trzeba bylo pisac gdzie go znalazles dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapa Re: Błąd- ang. podst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:07 a mam inne pytanie , jak nie doczytalem , ze to mialo byc z pobytu w anglii i napisalem ze znalazlem psa w polsce to jak myslicie jakie konsekwencje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;d Re: Błąd- ang. podst IP: *.loonar.pl 07.05.07, 12:09 ja wlasnie napisalam ze znalazlam go w centrum mojego miasta :/ w zasadzie dokladnie nie pamietam czy napisalam mojego czy poprostu w centrum boze mam nadzieje, że nie;p Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_elvisa Re: Błąd- ang. podst 07.05.07, 12:15 Ja zrozumiałam tak, że chodziło o zagranicznego znajomego, a zwierzę mogło być znalezione na terytoriach ojczystych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Błąd- ang. podst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:13 kurcze ja mam ten sam blad napisalem , ze w polsce , ale mam nadzieje , ze nie dadza zero punktow , ewentualnie nie dadza punktu za prawidlowa informacje gdzie i w jakich okolicznosciach sie znalazlo zwierze. Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Błąd- ang. podst IP: *.aster.pl 07.05.07, 12:17 ku.., tam nic nie było o Anglii!!! Kolega był z zagranicy i tyle. Psa znalezionego za granica nie da się przewieść do Polski bo nie ma karty szczepień!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pushupsugarbabe Re: Błąd- ang. podst 07.05.07, 12:21 he ja napisalam ze jak szlam do pracy mojej mamy to ktos wyrzucil z samochodu psa.... he ale jaja pewnie bedzie 0 za info czlowiek w tym stresie to wogle nie mysli...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
swerszczu Re: Błąd- ang. podst 07.05.07, 12:29 Tym "ku.." przywróciłeś mi wiare w zycie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libenka Re: Błąd- ang. podst 07.05.07, 13:39 Gość portalu: !!! napisał(a): > ku.., tam nic nie było o Anglii!!! Kolega był z zagranicy i tyle. Psa > znalezionego za granica nie da się przewieść do Polski bo nie ma karty szczepie > ń!!! haha :) dobre dobre:) ja psa znalazlam przy sklepie na rogu jak szlam ze szkoly... jak ja cos wymysle...ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Błąd- ang. podst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:28 ja tez tam nie widzialem nic o londynie , trzeba bylo napisac ze sie znalazlo jakis czas temu , gdzie tam byl londyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Błąd- ang. podst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:34 też nie widziałam że tzreba go znaleść w Anglii, poza tym,z e koega był stamtąd, napisałam,zeznalazłam jak wracałam ze szkoły, ale kto powiedział,z e nie chodze do szkoły w Anglii?:D A tak serio to jak naprawde ma być? :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Błąd- ang. podst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:36 Bul, bul, bul. Kolega powyżej ma rację. Po prostu znalazłeś zwierzaka i opisujesz to swojemu koledze z zagranicy. Mogłeś znaleźć do nawet na Madagaskarze, to nie jest istotne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Błąd- ang. podst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:38 nic nie pisało ze w czasie pobytu w Anglii tylko ze "NIEDAWNO" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: Błąd- ang. podst 07.05.07, 13:14 eeej.. przecież było: napisz do zagranicznego kolegi,ze znalażłeś zwierzaka i tam pierdu - pierdu... Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: Błąd- ang. podst 07.05.07, 13:39 Ludzie! Przecież tam nie byłó napisane czy znajdujesz się w Londynie czy gdziekolwiek indziej! Po prostu piszesz list do kolegi/koleżanki z Anglii, w którym masz opisać gdzie znalazłeś/aś kota czy inne zwierzę. Może to być piwnica, może ulica albo cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś