mirelkaa1 10.05.07, 10:55 hej jak myslicie, matematyka na poziomie podstawowym bedzie latwa ? ?? :D:D:D hehehe juz sie stresuuuuujeeeee :(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: matematyka :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 11:38 o Jezuuuu! przecież na podstawowym to matma to jest banalna! w gimnazjum by to rozwiązali. Ja zdaję rozszerzoną, ale jak zobaczyłam co było na próbnej na podstawowym to ze śmiechu pękałam. Na rozszerzonym miałam 92%, może dlatego podstawowy mnie osobiście wydaję się zaje..ście łatwy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop_z_mazur Re: matematyka :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 11:51 Ty się dziołcho nie stresuj tylko się ucz, jak żeś ze takie fanaberie wybrała! won zakuwać a nie tchórza zgrywać! pewnie i tak wszystko umiesz tylko marudzisz!w mojej klasie takie idiotki były, co to: "ojej,nic nie umiem, nie zdam, o matko, jak ja się boję!" a wszystkie sprawdziany na 5 pisały! żałosne... sam taką dupę miałem to z nią wytrzymać nie mogłem jak mi wrzeszczała do ucha,że sprawdzian i ojej, że musiałem z nią zerwać! więc się opanuj dziewucho, puchu marny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop_z_mazur Re: matematyka :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 11:57 a tak poza tym, to Wy baby nieźle macie narąbane pod sufitem... to taka dygresja:/ przecież z Wami normalny człowiek nie wytrzyma! My faceci to jesteśmy doskonały naród, odważni, i się nie przejmujemy, a Wy...! cały czas tylko panikę siejecie! aż niedobrze się robi! weźcie przykład z nas - mężczyzn! Pozdrawiam wszystkich facetów. Wy baby i tak japę skrzywicie, jak Wam się coś dobrego o Was mówi. Przykład? O proszę: - Kochanie, ale masz piękny makijaż, ślicznie wyglądasz! - Co Ty...:/ wyglądam jak czarownica, mam krzywe zęby, krzywy nos, krzywe nogi, krzywe piersi... itd, itp... I nie dziw,że po czymś takim facet się zaczyna zastanawiać, kurde, a może ona ma rację, po co mi taka laska.. A idźcie Wy bay durne w cholerę, szkoda gadać...:/ Odpowiedz Link Zgłoś