archmage9 16.05.07, 11:25 Jak poszło?Trudna czy łatwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ty_czy_ja Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:27 Wporzo. Nie ma źle. Polska 2012? www.klikplej.pl/film,1604 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razumichin Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:32 banalna. w zasadzie można stracić ze 3 punkty na głupotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:38 napiszcie jakie macie odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razumichin Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:41 spoko. same dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didunia01 Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:50 Nie była taka trudna, szło zrobić raczej większość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:50 jak wam wyszła entalpia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułka z pasztetem Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:59 ja przepraszm sie tak wcinam, ile trwa rozszerzona? 150? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułka z pasztetem Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:00 banalna była. licze na 107 % bo zrobiłem kilka głupich błędow. a tak serio to nie byłą prosta ale do zrobienia. entalpia wyszla mi 49, cośtam na plusie Odpowiedz Link Zgłoś
maxin_aga Re: Chemia_Rozszerzona 16.05.07, 12:03 mi tez:D:D:D... moze nie bedzie tak zle;) 49,08 chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:09 trudna jestem załąmana:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shizzka Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.pro-internet.pl 16.05.07, 12:16 Entalpia 49,04 Kj il wiązań sigma -10 pi-3 osad se wytraci MgC03 najlepiej rozpuszczalne w ! obliczeniowym mam 9:1, a ponoć powinno być 1:1 !!! (qrwa mać!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zło Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.tkdami.net 16.05.07, 12:24 taka srednia, napewno nie to co biologia, ale skonczylem godzine przed czasem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka:) Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:46 Jak dla mnie była prosta. Nie było źle, myślałam, ze coś dowalą trudnego, a tu się okazuje, ze nie jest ciężko:). Zrobiłam to w godzinę, ale głupio mi było wyjść:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka z wrocławia Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:25 a ja tylko popatrzyłam na kartki o odpowiedzi same się napisały,ale co ja będę po kilku minutach wychodzić.głupio mi było :) 100% będzie jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myth Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.centertel.pl 16.05.07, 21:32 była trudnawa ale 90% szło spokojnie wychaczyć. jak patrztłem na klucz na cke to bede mial okolo 86%-88%, bo popelnilem najglupsze bledy jakie sie dalo:) glownie w zadaniu z NaOH i z iloczynem rozp. Nigdy sobie tego nie wybacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piacho Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:31 dla mnie chemia na poziomie trudnym w porównaniu do ubiegłych lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkt Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.interpc.pl 16.05.07, 12:40 jak dla mnie to byla to najtrudniejsza chemia jaka robilam wogole :/ z zeszlego roku i probnej arkusze byly banalne :/ a to ? :/// redoks.. oczywiscie organiczny i to jeszcze z manganem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shizzka Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.pro-internet.pl 16.05.07, 12:43 Moim zdaniem te zpoprzednich lat były nieporównywalnie prostsze!!! Bez kitu ide się pochlastać, jak ja się dostanę z 70% na medycyne??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajkał Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:50 70% z trzech przedmiotów ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zło Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.tkdami.net 16.05.07, 12:55 70% z trzech przedmiotow kazdy to cie moze przyjmia chociaz biol byla dostyc latwa ale chemia do najlatwiejszych nie nalezala w tamym roku bylo chyba cos kolo 70 na medycyne, na farmacje potrzebuje troche wiecej ale bez fizyki ciekawe jaki w tym roku bedzie pulap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.dolsat.pl 16.05.07, 13:02 mysle, ze podobny jak w zeszlym roku biola latwiejsza co prawda ale chemia byla trudniejsza niz do tej pory ;] mysle ze 200 pkt starczy no chyba ze ktos sie do krakowa wybiera ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.pro-internet.pl 16.05.07, 13:07 Ja sobie licze około 80% z bioli 75% z chemii 45% z fizy (to chyba nie problem) W sumie daje to 200 wiec może się gdzies dostanę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:19 Ja mam z zeszłego roku 64 z biologii (chyba nic nie poprawiłam) 76 z chemii (mam nadzieję na więcej) fizykę pierwszy raz piszę i się strasznie boję. Czy wiecie jakie prawdopodobnie działy powinny być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewuniaaaa Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:24 optyka, cos z pradu - to na pewno, promieniotworczosc tez pewnie bedzie, no i jakas kinetyka - ale w sumie, wszystko moze byc :p Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaaa1988 Re: Chemia_Rozszerzona 16.05.07, 13:31 widzę, że tu sami geniusze się odzywają... dla mnie była trudna. najtrudniejsza, jeśli o maturach mówimy. wzeszłym roku bez porównania, o niebo prostrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-geniusz Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:33 nie sami geniusze... ja nie zdam przez swoje głupie błędy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:16 dla mnie tez byla trudna;d bede miala 45-50% z niej heh, porażka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:02 Dla mnie trudniejsza niż wszystkie próbne, które wcześniej robiłam. czy któś się może wybiera na biotechnologię na UW? wiadomo ile w zeszłym roku trzeba było mieć punktów, żeby się dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizonik_love Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.bater.net.pl 16.05.07, 20:35 A ja uważam ze do prostych nie należała, zrobiłam kilka błędów całkiem głupich, a kilka takich, że i tak bym na dobrą odpowiedź nie wpadła. Narazie naliczyłam sobie 72% i oczywiscie niejestem jakos super zachwycona, ale z bioli wyszło mi jakies 90% wieęc ogólnie nie jest źle. Ide na farmacje więc jakoś to być musi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: Chemia_Rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:35 Wg mnie banalna byla, poniewaz napsalem na 70% + bez wiekszego przygotowania.. idac na maturke czulem sie ze nawet na 50% nie napisze..a tu taki banal dali ;] slyszalem ze biologia to w tym roku najlatwiejsza z matur :) matma natomiat o wiele trudniejsza niz w tamtym roku.. przywalili troszke z nia.. Odpowiedz Link Zgłoś