mikxrom788 18.05.07, 12:17 Kto się wybiera na UMCS do Lublina na historie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dudka2811 Re: kto na UMCS do Lublina ???? 18.05.07, 12:20 ja na umcs ale na geografie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rensenberink Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: 213.199.253.* 18.05.07, 12:20 Ja bym chciał isc na UMCS na histe ale z rozszerzonej 60-70 procent mi nei starczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 12:21 do lubllina na UMCS tak ale na biologię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:24 ja tez na biologie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 12:26 butterfly a ile będziesz miała z bilogii i chemii tak mniej więcej bo sie zastanawiam czy sie dostane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:38 z biologii ok 80% (rozszerzony poziom) z chemii do 50% (podstawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 12:43 no ja z biologii gdzieś tak może koło 70 a z chemii jak będzie 40 to będę sie cieszyć ale moze sie uda powodzenia moze sie spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:45 mam nadzieje, ze sie uda. jak nie, to nie wiem co zrobie. zostanie chyba tylko pielegniarstwo. a zdawalas chemie rozszerzona czy podstawowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 13:09 zdawałam rozszerzoną chemie ale zawaliłam ją jak nie wiem ale z tego co wiem to na biologie czy chemie podobno naprawde łatwo sie dostać przynajmniej tym sie pocieszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:10 a bierzesz pod uwage akademie rolnicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 13:31 wcześniej o tym też myślałam ale teraz to chyba tylko uniwerek tam będe probowac a Ty o czym jeszcze myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:32 sama nie wiem, jak sie nie dostane na biologie to zostaje pielegniarstwo albo poloznictwo, ale nie jestem przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 13:38 wiesz co nie chce zapeszać ale wydaje mi sie ze dostaniemy sie na ta biologię jak nie w pierwszej rekrutacji to w drugiej bo duzo osób zabezpiecza sie w ten sposób a ci pierwsi z list dostaja sie tam gdzie chcieli i miejsca sie zwalniają a jeżeli chodzi o chemie to podobno tam prawie ze biora ludzi z ulicy bo w ogóle nie ma chętnych fakt ze można szybko wylecieć ale jak sie weźmie do roboty to źle nie będzie a na początku o czym myślałaś za nim napisałaś mature? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:42 w liceum bylam w klasie jezykowej, a biologii nienawidzilam. pozniej mi sie cos odmienilo i pomyslalam ze chcialabym studiowac farmacje, niestety bylo za pozno na nadrabianie zaleglosci wiec wymwlilam sobie biologie. i tak sie jej trzymam. tylko nie wiem czy ta moja matura z chemii nie pokrzyzuje mi planow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 13:44 no właśnie tak to sie plany zmieniają na biologii biorą biologie rozszerzoną a reszta przedmiotów do wyboru z chemii matematyki chyba fizyki jest na dowolnym poziomie więc nie przejmuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 13:50 irk.umcs.lublin.pl/katalog.php?op=info&id=WBN_BIO_S1 zobacz widzisz na dowolnym poziomie także damy rade;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:53 wie, wiem. mam nadzieje ze sie uda. MUSI sie udac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 13:55 też tak sądze no przynajmniej staram sie w to wierzyć bo np moja mama już we mnie całkiem zwątpila niestety;( a skąd jesteś? jeśli opczywiście można wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:59 z okolic chelma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 14:05 a to do lublina nie masz daleko życzę powodzenia i mam nadziej do zobaczenia w październiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:06 tez mam taka nadzieje, trzymam kciuki zeby nam sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroczny Pan Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:05 ja tam składam na filozofie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguspa Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:08 ja na pedagogike o secjalności animator kultury- a dalej ze specjalnoscią teatralna:)) Róznież mam nadziej, ze się dostane, bo jak nie to nie ide na studia! Myślałam o filozofii by ewentualnie by później się przenieść, ale trzeba jakiś egzamin wstępny, ktorego nie bede w stanie napisac, bo wyjeżdżam... Także jak nie animacja to nic!:) Buziaki:* Odpowiedz Link Zgłoś
michal77587 Re: kto na UMCS do Lublina ???? 18.05.07, 15:35 Ja wybieram się socjologie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasek!!! Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:03 Ja na prawo:) WOS roz okolo 80% i historia 66-70% roz:) Co o tym sądzicie? Uda sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelle Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:10 ja na socjologie lub administracje! Chciałabym na europeistyke ale nie ma ....szkoda Mysle ,ze z tymi wynikami powyżej powinno się udać ale w drugiej rekrutacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:39 Swoją drogą ciekawe czy próg sie podniesie.. W sumie to po takiej historii nie powinien. A w tamtym roku przyjmowali na prawo od 136.5/200 pkt, wiec mając te 71-73% łącznie powinno sie w tym roku dostac od razu... Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: 195.136.180.* 18.05.07, 18:05 Tak właśnie myślę :]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzecik Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 18:15 ja tam chce!!! WOS - okolo 80%, historia, hmm powyzej 66, czyli patrzac na ten ich przelicznik wychodzi mi 149,5:) Mam nadzieje ze bedzie dobrze:) Ale i tak sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: 195.136.180.* 18.05.07, 18:16 Cholera. To ja przy tych poje***** kluczach będę miał z historii, przy dobrych lotach, 66 / 70 % i z WOSu podobnie, i też bym się chciał dostać... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: 195.136.180.* 18.05.07, 18:06 Z takimi wynikami dostaniesz się bez problemu w pierwszej rekrutacji. A na czym polega drugi tok rekrutacyjny??? Pisze się odwołania itd.??? Mógłby mi to ktoś dogłębnie wyjaśnić? :] Odpowiedz Link Zgłoś
szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? 18.05.07, 18:10 drugi tok jest wtedy kiedy ci pierwsi z list już zrezygnowali i zwolnily sie miejsca a odwolanie piszesz jak jesteś bardzo daleko na liscie albo trochę Ci zabraklo i wiesz ze na pewno chcesz tam studiować to wtedy rozpatrują to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: 195.136.180.* 18.05.07, 18:15 I wtedy kiedy ci, którzy zrezygnowali, zwalniają miejsca, "kolejka" przesuwa się naprzód i wolne miejsca zajmują automatycznie te osoby, które znajdowały się poniżej progu punktowego w pierwszym postępowaniu rekrutacyjnym (bez ponownego składania papierów, potwierdzania tego i jakichś formalności)? Odpowiedz Link Zgłoś
szporaczek Re: kto na UMCS do Lublina ???? 18.05.07, 18:18 dokładnie zazwyczaj jest tak że powiedzmy na jakiś tam kierunek jest 100 miejsc ale oni na liscie rezerwowych zapisują 250 osób bo wiedzą ze i tak duzo zrezygnuje i wtedy ci co są poza tą setką i tak raczej sie dostaną tylko ze podczas drugiej rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 18:18 Dokładnie tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dul Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:16 A mozecie mi powiedziec kiedy zaczyna się internetowa rejestracja na uczelnie ? Od kiedy można składać podania? Mi sie juz wszystko pomieszało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasek!!! Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:40 Już się zaczela;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.lublin.mm.pl 18.05.07, 23:10 Ile trzeba mieć procent z matmy na ekonomię jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 09:31 Nie mam pojecia, ale tez sie wybieram;) Tzn. na finanse i rachunkowosc albo na ekonomie;) Skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ygga Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.bsk.vectranet.pl 19.05.07, 10:32 ja tezzz na administracje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jo.cie Re: kto na UMCS do Lublina ???? 18.05.07, 23:24 jak oblicza się ilość punktów na prawo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubella Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: 62.233.130.* 19.05.07, 08:14 Aja składam na ten nowy kierunek..logopedie i na psychologie i na 2 kierunki na AR..zobaczymy co ztego wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
meteo88 Re: kto na UMCS do Lublina ???? 22.05.07, 19:13 Ja na politologie.Ktoś z was też tam się wybiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.marsoft.net 22.05.07, 21:45 moze ja ale jeszcze sie waham ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:04 A ktoś na finanse i rachunkowosc albo ekonomie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SyDa Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:46 Ja złoże to nic że będe miała wyniki prawie wszystkie pod 60%( poziom podstawowy):P Z tego co widze każdy niezłe wyniki sobie obstawia, a taką panike każdy siał: O jeju ale zawaliłam\em..!!! Gdyby ustne sie wliczały odrazu bym sie wszędzie dostała;P:P:P Na UMCS - polonistyka lub pedagogika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjfak Re: kto na UMCS do Lublina ???? IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.07, 23:35 ja też;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz biotechnologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:17 ja chyba spróbuję na biotechnologię, jest ktoś jeszcze kto teżz chce? znacie progi punktowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nivea Re: biotechnologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:13 Podbijam;) Wybiera sie ktos na finanse,ekonomie albo zarzadzanie? Odpowiedz Link Zgłoś