Dodaj do ulubionych

potencjalni studenci :) ...

20.05.07, 16:15
jakie macie pomysły na zarobienie kasy na studia ?
Obserwuj wątek
    • gabrielafrancuz Re: potencjalni studenci :) ... 20.05.07, 16:16
      most
    • gabrielafrancuz Re: potencjalni studenci :) ... 20.05.07, 16:16
      ewentualnie kościół.
      • pizmaczeq Re: potencjalni studenci :) ... 20.05.07, 16:20
        to 3mam zawsze w rezerwie , jako ostatecznośc;p
        • Gość: zimnokrwista Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.astra-net.com 20.05.07, 17:17
          wiecie, u mnie się już chrabąszcze pojawiły a podobnoż leśnicy placą za ich
          zbieranie<LOL>
          • Gość: gohha1 Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 17:20
            ale to musi być bardzo żmudna praca i nie wiem czy nie będzie potrzebne
            doświadczenie (którego nam-maturzystom niestety brakuje)

oj! lepsze chyba kopanie rowów (??)
    • Gość: lola Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 19:23
      haha jaja sobie robicie a to powazna sprawa;) Ja mysle o kredycie
      studenckim ,bo chyba trudno pogodzic dzienne studiowanie i prace (no chyba,ze
      po nocach:> :D) Ewentulanie dorobic to mozna w wakacje. Oczywiscie mowie tu o
      sytuacji kiedy się dostane na moje wymarzone dzienne studia, jezeli pojde na
      zaoczne to juz zupelnie inna sprawa, wtedy moze sie cos znajdzie, bo caly
      tydzien siedziec w domu i sie nudzic , eee to nie dla mnie :) pozdr ;)
    • lek_na_sraczke Re: potencjalni studenci :) ... 20.05.07, 20:35
      Rozłożę sobie stoisko na Rynku z lekiem na sraczkę. Może ktoś kupi.
      • Gość: hehe Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 20:50
        a ten lek na sraczkę to jakie ma działanie (wywołuje sraczkę czy jej zapobiega?)
        bo się zastanawiam czy kupić...
        • lek_na_sraczke Re: potencjalni studenci :) ... 20.05.07, 21:45
          Istnieją dwa rodaje tego specyfiku: jeden zapobiega, drugi wywołuje, więc można
          sobie wybrać :))
          • Gość: hehe Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:07
            ee to na studia zarobisz spokojnie! do koloru do wyboru! każdy może sobie
            wybrać, w końcu ludzie dzielą się na tych co mają sraczkę i co mają zatwardzenie;D
    • Gość: gryzelda Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 20:53
      e no ale poważnie, a nie na sraczki temat zszedł;D, skąd kasę bierzecie?
      mamusiowie tatusiowie bogaci i będą sypać forsą? Czy może kredyt? Czy zaocznie i
      praca? No weźcie powiedzcie coś normalnego:P
      • lady_camelie Re: potencjalni studenci :) ... 20.05.07, 21:02
        ja mysle ze rodzice mnie wspomoga jesli beda to studia dzienne,a jesli
        wieczorowe czy jakies studium - jako przerwa z braku laku przed kolejnym
        staraniem sie na studia- lub zaoczne(czego nei chce zupelnie)czy W NAJGORSZYM
        wypadku prywatne - to jakas praca koniecznie,nawet taka zeby byla kasa tylko na
        oplacenie edukacji.
    • chanson_de_geste Re: potencjalni studenci :) ... 20.05.07, 22:10
      Nie żeby to było spełnienie moich marzeń, ale...

- - - może TP S.A. w wakacje mnie zechce...
      • Gość: pizmaczeq Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:25
        łoo niezła fucha:D

swoja drogą juz myslałam o tych chrabąszczach , w koncu zadna praca nie
        chańbi :D
        a piniądz nie śmierdzi :D
        • chanson_de_geste Re: potencjalni studenci :) ... 20.05.07, 22:26
          Pecunia non olet -

- - - tak mi się przypomniało ;D

Wybacz nadętą wstawkę ;D
          • Gość: lfica Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.autocom.pl 21.05.07, 18:10
            hehe mnie orange juz zachcialo;p oj bedzie cudnie i bosko;p zawsze marzylam o
            byciu pania z infolinii;p
            • Gość: zimnokrwista Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.astra-net.com 21.05.07, 18:16
              no mowie wam, chrabąszcze przyszłością studentów:P
              co do kasy od 3 do 10 pijemy z ekipa w karpaczu a od 11 pracuje w firmie
              zajmujacej sie robieniem map;D
              ale to raczej dla zabicia czasu i roboty dla roboty - studia opłaca starsi;]
              • Gość: gohha1 Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:52
                to ja wole już sprzedać nerke ;)
                albo pół watroby-jest ktoś chętny?

;)
                • Gość: zimnokriwsta Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.astra-net.com 21.05.07, 18:57
                  wątrobę?? dziewczyno, studia się zaczynaja. wątroba będzie bardziej potrzebna
                  od mózgu;D
                • pizmaczeq Re: potencjalni studenci :) ... 21.05.07, 19:03
                  a na co mnie Twoja watroba ! mam swoją niepotrzebna :D
                  • Gość: gohha1 Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:10
                    łee!
                    szkoda .....
                    <trochę mózgu też bym mogłam odsprzedać-ale tego, to już chyba nawet za
                    darmoche nikt nie weźmie>
                    • Gość: romaric Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.electronic.pl 21.05.07, 19:51
                      prace przez 3 miechy na wyspach spokojnie wystarczy na roczne utrzymanie się na
                      studiach :]
                      • Gość: niu Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.is.net.pl 22.05.07, 00:17

Wakacje w Anglii - może się uda zarobić na studia ;))

• Gość: Armachristi Re: potencjalni studenci :) ... IP: 217.96.105.* 22.05.07, 00:36
                          Biorę się za tłumaczenia i będę tłumaczyć co popadnie.
                          • Gość: qqq Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.chello.pl 22.05.07, 08:19
                            anglia :)
                          • Gość: pdwhc Re: potencjalni studenci :) ... IP: 195.136.118.* 22.05.07, 12:11
                            Jeszcze Cię zamkną do więzienia :D
                        • Gość: moav Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 18:19
                          i ja w Anglii. Będe robić opakowania na ciastka lub kanapki :D
                          kanapki lepsze :]
    • Gość: bg Re: potencjalni studenci :) ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:34
      szukalam i mialam szczescie niedaleko mojego miejsca zamieszkania otwieraja
      solarium i mnie pryzjeli :D
      • Gość: Arti amnestia IP: 212.2.101.* 22.05.07, 13:55
        Wiem ze troche nie na temat i troche sie wpiepszyle, ale jest to dlamnie bedzo
        istotna informacja.
        Mam pytania a propo amnestji, jak to wyglada w tym roku, liczy sie 5
        obowiazkowych egzaminow? a jak ktos zdawal czesc egzamunow na podstawi a czesc
        na rozszerzeniu, to jak to mu sie liczy. bo na swiadestwie bedzie mial wyniki z
        roszerzonej przeliczone na podstawe. wtedy moze dojsc do sytlacji takiej ze mam
        wynik z 8 egzaminow, np. usnte z polskiego i obcego, pisemne z polskiego,
        obcego i wybaranego na poziomie rozszerzonym i podstawowym? Wtedy wylicza sie
        srednia z 8 egzaminow, czy moze tylko z poziomu podstawowego, jak to sie
        wtedy liczy?

np.
        ustne polski - 30 p.
        ustny angielski podstawa - 10 p.
        pisemy polski rozszerzony - 30 p.
        polski podstawa automatycznie - 40 p.
        historia rozszerzona - 30 p.
        automatycznie podstawa - 40 p.
        angielski podstawa - 32 p.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka