Dodaj do ulubionych

pomysł na udaną imprezę

21.05.07, 18:36
cześć
nasza klasa z okazji ukończenia matur i liceum chce zrobić niezą imprezę na jakies 3, 4 dni:D

problemem jest tylko to zeby ludzi tych jakoś zająć w ciągu dnia - zorganizowac jakies konkursy, zawody itp bo przez 4 dni nie da się ciągle pić :D:P

chcemy wziąć piłki do siatki, do nogi ale to ciągle mało

macie jakiś pomysł co można zorganizować zeby zainteresować wszystkich ludzi?

pozdrawiam michał
Obserwuj wątek
    • Gość: kaaa1234 Re: pomysł na udaną imprezę IP: *.toya.net.pl 21.05.07, 19:07
      tylko pozazdroscic takiej klasy:( u mnie kazdy idzie we wlasna strone i mysle,
      ze z jakimis 5osobami bede utrzymywac staly kontakt, a reszt zniknie bezpowrotnie;p
      • Gość: bersiu Re: pomysł na udaną imprezę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:51
        co prawda to prawda klasę miałeś świetną :D

wciąż lizę na Wasze pomysły
        • Gość: pizmaczeq Re: pomysł na udaną imprezę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:00
          moze jakies wycieczki krajoznawcze ?:D
          zwiedzanie domostw tubylcow , nawiązywanie nowych kontakow pod sklepem , zabawa
          w podchody , klasy , monopol :D
          gniecenie kasztanów tyłkiem , rewizje śmietników , sikanie pod wiatr , kąpiele
          błotne i wiele wiele innych :)
          • Gość: landryneczka:*:*:* Re: pomysł na udaną imprezę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:30
            Bersiu to moj ukochanek, jest wspanialy, ma sexi tyleczek, piekne sexi usta, i
            jest extra w lozku!!!! bersiu, moj pomysl na impreze jest nastepujacy: naprujemy
            sie jak wory i bedziemy rżneli w dupcie!!!:) how do you think?;)
            • Gość: pakerson >:[ Re: pomysł na udaną imprezę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:33
              Landryneczka odwal sie od mojego bersia!!!>:[ on jest moj, dzieki mnie po tej
              imprezie bedzie chodzil jak cyrkiel i spelni sie jego marzenie o wstapieniu do
              zakonu Cyrklariuszy...!:)
        • Gość: Sandra S. Coś jest nie tak?? IP: *.12d.piotrkow.pilicka.pl 21.05.07, 20:48
          Przecież miałeś mnie ciupciać cały tydzień a Tobie w głowie imprezy!!! Wstydź
          się!! Ja biore urlop w Mc Donaldzie a ty odpie..sz takie numery?? A kto mi
          mówił że mam fajne cycki i że fajnie sie je miętosi wargami?? To koniec!!
          Słyszysz- koniec!! Teraz możesz się za SPAŚLAKA zabierac bo słyszałam że
          jedzie!! Co za bezczel...
    • Gość: Sexi Blondi Re: pomysł na udaną imprezę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:34
      Landryneczkoa - Bersiu to moj kochanek ! Zapamietaj to sobie ! I tylko my sie
      mozemy rznac w dupke ! On jest dla mnie wszystkim
    • Gość: bersiu Re: pomysł na udaną imprezę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:59
      wszystko ładnie pięknie tylkoże nadal nei wiem co zorganizować...
    • Gość: SzalonaBlondyna Re: pomysł na udaną imprezę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:59
      No ja proponuje jak zwykle jakąś czarna msze, łowienie dzdzownic, puszcznie bąków pod wiatr, konkurs na na najlepszy wzór na obsikanym murze, wbijanie gwozdzi głowa w plot sasiada,no i oczywiscie posuwanie zdechłych much, turlanie kalu po stole i prawdziwy hit konkurs na najlepsze otwarte złamanie podudzia!! mysle ze sie zajmiecie przez te 4 dni!! a jak nadal bedzie nudno to sobie mozna wkrecic palce w masynke do miesa!! wszystkie sposoby sprawdzone!!! Bersi kocham Cie!!!:*:*:*
      • gabrielafrancuz Re: pomysł na udaną imprezę 21.05.07, 21:00
        Zaproscie mnie, a przestaniecie sie nudzic :P
        • gabrielafrancuz Re: pomysł na udaną imprezę 21.05.07, 21:00
          i zaplaccie za obecnosc :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka