Dodaj do ulubionych

Samoopalacz dla białasów !

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 10:22
WItam,
chciałabym się zbrązowić, więc chcę sięgnąć po samoopalacz. Tylki taki dla
jasnej karnacji, który barwi na brązowo, a nie na pomarańcz.
Najlepiej, żeby łatwo się rozprowadzał.

Pomóżxie mi wybrać.

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Julka Re: Samoopalacz dla białasów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:30
      Też jestem strasznie biała.Używałam różnych firm i w sumie nie znalazłam dla
      siebie niczego,z czego byłabym naprawdę zadowolona.Raz miałam Dax Cosmetiks
      (brązowa tubka z pomarańczowym słoneczkiem),był tani i naprawdę bardzo
      dobry.Polecam też Nivea dla jasnej karnacji.Z wyższej półki nic mnie nie
      zachwyciło,dla mnie wszystkie były zbyt ciemne.A może spóbuj balsamów
      brązujących? ja teraz się przerzuciłam na balsamy,bardziej mi
      odpowiadają,polecam balsam z bursztynem Herbe.Bardzo fajny,ale to oczywiście
      subiektywna opinia.Zawsze trzeba wypróbować kilka,żeby znaleźć coś dla
      siebie,no bo przecież to co dobre dla mnie,tobie może nie odpowiadać.
    • Gość: ella Dax Cosmetics IP: *.tuv.com / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:37
      Zdecydowanie Dax Cosmetics w piance. Bardzo delikatna opalenizna, polecam.
      • Gość: helen Re: Dax Cosmetics IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:33
        Również polecam Daxa ,a oprócz tego garnier
        • Gość: weronika Re: Dax Cosmetics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:27
          ja kupilam z cztery pory roku taka brazowa tubka tylko 7 zł efekt :)smarowalam
          sie na wieczor a lepie sie do teraz jest prawie 14
    • Gość: miss.didi Re: Samoopalacz dla białasów ! IP: *.netcity.pl 16.06.05, 13:37
      a mi calkiem odpowiada samoopalacz sorai. mialam w spreju, ale jak sie psiknie to po wszystkim- nie tylko nodze np. dlatego teraz mam w kremie. Fajny, ladnie koloruje (s tez mam jasna karnacje). - kupilam ten do jasnej.

oprocz tego balsam brazujacy- teraz mam kolastyne. Po kilku razach juz widac lekki kolorek
      • Gość: Joanna Re: Samoopalacz dla białasów ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 22:02
        No i kupiłam samoopalacz Dax Cosmetics. Nie mam plam, zacieków, szybko się
        wchłania. Odcień ma lekko pomarańczowy. Mógłby być bardziej brązowy.
        I mam kolejne pytanie. Co ile dni stosować żeby był mocniejszy efekt? Na
        opakowianiu jest napisane, że można stosować co 2-3 godziny. Zastanawiam się
        jaki jest efekt.

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka