kim_ki_duk 25.05.07, 22:34 Kto wie jaki był próg na zarządzanie i marketing na AE Poznań? Ile osób na miejsce mniej więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: białołęcka Re: AE Poznań.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 22:43 a TY po cholerę na to idziesz? myślisz, że to dobre studia?:> Odpowiedz Link Zgłoś
kim_ki_duk Re: AE Poznań.. 26.05.07, 00:09 wybieram te studia jako "drugorzędnę", chciałbym iść na coś innego.. Ale wiesz, WKU mi żyć nie da więc coś na wszelki wypadek muszę mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białołęcka Re: AE Poznań.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 07:48 Myślę, że pytanie w temacie jest bez sensu, bo widzisz na to nikt Ci nie odpowie. Matura tegoroczna różni sie od zeszłorocznej i to jak było rok temu nie daje odzwierciedlenia. Zresztą mało kto się orientuje. Na pewno się dostaniesz! Po co się martwić na zapas? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_ki_duk Re: AE Poznań.. 27.05.07, 14:26 ja rezygnuję. okazuje się, że biorą pod uwagę jedynie rozszerzone wszystko ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kim_ki_duk Re: AE Poznań.. 27.05.07, 14:29 student.ae.poznan.pl/phpBB2/index.php Odpowiedz Link Zgłoś