Dodaj do ulubionych

Opłata rekrutacyjna

03.06.07, 10:12
Właśnie rejestrowałam się na Politechnikę Szczecińską, no i dostałam ten ich
numer na który trzeba zrobić przelew, a obok napisane: drukuj ten kwitek cały.
Czyli jak ja chcę im to zapłacić to muszę sobie to wydrukować i z tym kwitkiem
pójść do banku, czy po prostu zapisać sobie numer ich konta i pójść tylko z
tym? Bo przecież muszę dołączyć do dokumentów dowód wpłaty.
Obserwuj wątek
    • Gość: podbijam! Re: Opłata rekrutacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:11
      • Gość: i jo Re: Opłata rekrutacyjna IP: *.marsoft.net 03.06.07, 11:21
        tyz :D
        • Gość: no Re: Opłata rekrutacyjna IP: 80.51.30.* 03.06.07, 11:35
          no ja wydrukowalam, poszlam z tym na poczte, wplacilam i tyle.
          • Gość: maqmba Re: Opłata rekrutacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:38
            No i właśnie o to chodzi! Albowiem o to, czy trza to wydrukować i pójść na
            pocztę i im wysłać ten kwitek potem? i oni dopiero wtedy będą mnie rekrutować.
            Ale ja na tej rekrutacji internetowej mogę przecież nakłamać wpisać dużo lepsze
            wymyślone wyniki-bez sensu:/ Bo u mnie jest: rejestracja internetowa ALBO
            złożenie dokumentów, czyli wynika z tego, że albo to albo to O.o Nic nie czaję:(
            • Gość: no Re: Opłata rekrutacyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:47
              Ja nie skladam do tej uczelni co ty ale powiem tak , normalnie wydrukowalam ten
              druczek i wplacilam pieniadze na poczcie, po jakims czasie (ok 3 dni) pojawilo
              mi sie na stronie mojej rekrutacji,ze wplynely pieniazki i tyle. A jezeli
              chodzi o wpisywanie swoich wynikow z matury to przeciez nikt nie bedzie glupot
              wpisywal, bo to i tak wyjdzie na jaw, predzej czy pozniej swiadectwo trzeba im
              doniesc, wiec bez sensu by bylo wpisywanie nieprawdziwych wynikow.
            • Gość: Aga Re: Opłata rekrutacyjna IP: *.chello.pl 03.06.07, 12:46
              Dokumenty musisz im zanieść tak czy siak, więc nie radzę wpisywać zawyżonych
              wyników - nie dość, że cię nie przyjmą, jak to zweryfikuja, ale jeszcze
              nieprzyjemności możesz mieć.
              A z kwitkiem to wszystko jedno, czy wydrukujesz, czy wpłacisz na podany nr
              konta na blankiecie z poczty, bylebyś wpłaciła.
            • proces6 Re: Opłata rekrutacyjna 03.06.07, 12:53
              >przecież nakłamać wpisać dużo lepsze
              > wymyślone wyniki-bez sensu:

Wpisz sobie wszedzie ze wszystkiego po 100%, to napewno cię przyjmą
    • Gość: czikita Re: Opłata rekrutacyjna IP: *.marsoft.net 03.06.07, 12:58
      mozna sobie naklamac...kocham was ludzie...<sciana>
      • karol3wch Re: Opłata rekrutacyjna 05.06.07, 15:05
        Nie wiem czy wiecie, ale wyniki zazwyczaj i tak przesyła CKE do szkół wyższych.
        Jest taki specjalny program od tego ale zapomniałem nazwę. Dlatego właśnie pesel
        się podaje.
        • Gość: ludek Re: Opłata rekrutacyjna IP: *.marsoft.net 05.06.07, 16:13
          chyba chodzi o Krajowy Rejstr Matur...
          • Gość: major Re: Opłata rekrutacyjna IP: *.tktelekom.pl 05.06.07, 23:39
            albo Hermes 2007
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka