Dodaj do ulubionych

wyniki-matma(pol osob oblalo mature)

12.06.07, 13:55
to sa raczej pewne statystyki poniewaz mama mojej kolezanki uczy matmy ma
mnostwo znajomych nauczycieli egzaminatorow i stad wlasnie wiem ze podobno
pol osob ktore pisalo matme nie zdalo:(przykro mi..:( sama matmy oczywiscie
nie pisalam ale mam nadzieje ze to nie jest prawda i trzymam kciuki za tych
ktorzy ja pisali:)
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: wyniki-matma(pol osob oblalo mature) IP: *.marsoft.net 12.06.07, 13:59
      "pol osob" heheh dobre
      • szczurek333 Re: wyniki-matma(pol osob oblalo mature) 12.06.07, 14:01
        no jejku POŁOWA 50% rozumiesz?chyba nic w tym trudnego...
        • Gość: lol Re: wyniki-matma(pol osob oblalo mature) IP: *.marsoft.net 12.06.07, 14:21
          ja rozumiem ale chyba ty nie rozumiesz roznicy miedzy tymi dwoma formami bo
          pewnie cie zaskocze ale nie mozna ich stosowac zamiennie

• Gość: do lol do lol IP: 82.160.57.* 12.06.07, 14:36
            hohoho pan sie znalazl jak ci sie nie podoba to spadaj stad a nie wkurzaj ludzi
            bez przesady
            • Gość: lol Re: do lol IP: *.marsoft.net 12.06.07, 15:58
              w takim razie latwo cie wkurzyc :)

poza tym nie bylo slowa o tym czy cos mi sie podoba czy nie zwracam tylko uwage
              tym, ktorzy kalecza jezyk polski bo mnie to razi
              poza tym spadac to mozesz ty ja co najwyzej moge opuscic forum
              • Gość: kate Re: do lol IP: 82.160.57.* 12.06.07, 16:55
                hehehehe zaraz z krzesla spadne hehehe Boze za kogo maja sie niektorzy ludzie a
                w rzeczywistosci zwykle z nich prymitywy i chamy(mowa o lol oczywiscie)
                • Gość: robak Re: do lol IP: 82.160.57.* 12.06.07, 16:57
                  sam nie umie pisac i robi bledy Cie Ciebie itd pisze sie duza litera wiec
                  zastanow sie nad soba i puknij sie w ten glupi leb zanim cos napiszesz a jak
                  Cie razi to kup sobie okulary przeciwsloneczne
                  • Gość: lol Re: do lol IP: *.marsoft.net 12.06.07, 16:58
                    ja pisze "ciebie" z duzej litery jesli kogos szanuje prostaku
                • Gość: lol2 Re: do lol IP: *.marsoft.net 12.06.07, 17:02
                  latwo kogos obrazac przez internet
                  w ten sposob postepuja ludzie mocno zakompleksieni

smiech na sali

• Gość: mausz Re: do lol IP: *.tktelekom.pl 12.06.07, 17:05
              no ale na tym forum to tylko poprawiać polszczyznę bo sorry ale treść jest
              zenująca "mojej mamy koleżanka mowiła..." i wy tak od razu wszystko łykacie!
    • Gość: meta Re: wyniki-matma(pol osob oblalo mature) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:05
      ee tam, mało kto oblewa maturę
      • neo0307 Re: wyniki-matma(pol osob oblalo mature) 12.06.07, 17:05
        CO SIE TAK UCZEPILISCIE LOLA LOLEK MA RACJE A PONADTO SZCZUREK PISZE GLUPOTY NIKT NIE ZNA JESZCZE WYNIKOW ANI NIE WIE JAK WYPADLY MATURY
        • neo0307 Re: wyniki-matma(pol osob oblalo mature) 12.06.07, 17:06
          SZCZUREK TY PEWNIE SAM PISZESZ SOBIE TE KOMENTARZE ;-p
          • Gość: awa Re: wyniki-matma(pol osob oblalo mature) IP: 82.160.57.* 12.06.07, 17:27
            hehe pewnie tak i cieszy sie ze ktos go popiera:p
            • Gość: asia Re: wyniki-matma(pol osob oblalo mature) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 17:37
              przestańcie już bo jest wkurzające... byłabym w stanie uwierzyć, że jeden
              przedmiot nie poszedł najlepiej, ale bez przesady najpierw była historia, potem
              geografia, teraz matma... a poszło coś dobrze w końcu? jak macie znajomych
              egzaminatorów to napiszcie co poszło dobrze, a nie panikę siejecie
    • Gość: Astrid Re: wyniki-matma(pol osob oblalo mature) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 18:12
      Jaasne, jaasne. Połowa oblała - to przepraszam bardzo, kto zdał? Przeciez matma
      nie była wcale trudna (mało czasu było żeby napisać na 100% to fakt - ale na
      napisanie 30% czasu było aż nadto). Jestem pewna ,że zdało minimum 90% z tych co
      pisali. Jak chcecie wypisywać tutaj ściemy to niech przynajmniej te ściemy będą
      wiarygodne. Bo w to ,że 50% oblało z matmy nikt nie uwierzy. Takiej sytuacji to
      nawet na poziomie rozszerzonym się nie spodziewam.
      • Gość: % Re: wyniki-matma(pol osob oblalo mature) IP: *.sieci.fonet.pl 12.06.07, 21:31
        Może i ktoś to sobie wymyślił, że 50 % nie zdało matmy , ale to jest całkiem
        możliwe. W poprzednich latach o zdaniu lub nie zdaniu decydował poziom
        podstawowy, a teraz dochodzi do tego poziom rozszerzony, ktory pisało dużo osób
        i niektórzy pisali tylko ,,aby napisać" i liczyli na szczeście. Z innymi
        przedmiotami też jest podobnie. Dotego matematyka podst. też była bardzo trudna,
        jak popatrzyłem to chyba miałbym więcej problemów niż z rozszerzoną.
        • kogiel87 Re: wyniki-matma(pol osob oblalo mature) 12.06.07, 21:34
          Kurcze teraz żałuje że wogule dałem wątek o tej geografii nie chciałem nikogo
          przecież tym zdenerwować może ten egzaminator przesadził NAJLEPIEJ TO
          POCZEKAJCOE DO 29-CZERWCA NA WYNIKI I BEDZIE GIT
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka