a-gritos 16.06.07, 14:33 Mam pytanie dotyczące tej karykatury na rozsz. WOS-ie. Podobno prawidłowa odpowiedź była: alienacja. Ja napisałem populizm ;/ a dopisałem,że później politycy nie wywiązują się ze swoich obietnic.Myślicie,że mi zaliczyli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysiu9 Re: WOS rozsz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:44 ja mam tak samo moze to zalicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rty Re: WOS rozsz. IP: *.sieci.fonet.pl 16.06.07, 14:46 Hmm... No my możemy myśleć różnie, tylko nic z tego nie wynika. Od egzaminatorów zależy czy to zaliczą. Ale raczej zaliczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duśka Re: WOS rozsz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 15:38 raczej nieeee, bo populizm to obiecywanie złotych gór, a alienacja to wyobcowanie-opuszczanie swoich wyborców---a to o to chodziło- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czikita Re: WOS rozsz. IP: *.marsoft.net 16.06.07, 16:52 mysle ze nie ma co gdybac czy zalicza czy nie, nikt z nas nie jest w stanie tego przewidziec pozostaje tylko czekac zreszta juz bardzo niedlugo kazdy sam sie przekona :) Odpowiedz Link Zgłoś