Dodaj do ulubionych

wyniki + OKE łódź

25.06.07, 14:40
wiele moich znajomych ma już wyniki w czwartek, postanowiłam to sprawdzić i
zadzwoniłam do OKE Łódź i powiedzieli mi że to niemożliw, gdyż na świadectwie
maturalnym jest data 29 VI więc niemożliwe żeby dawali to wcześniej;/ wiec
jak to wytłumaczyć;/;/ bleheheh
Obserwuj wątek
    • Gość: paulusia Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 14:45
      nie wiem jak to wytlumaczyc, prawde mowiac nawet wpisywanie wynikow na
      uczelniach jest od 29 :P ale to tylko data wystawienie swiadectwa i to nie ma
      nic wspolnego AZ TAK. jka dzwonilam do szkoly , pani dyrektor powiedziala ze
      wyniki sa w czw i tyle. wiec ide po swoje swiadectwo w czwratek ;)a jesli
      chodzi o oke lodz to ja wlasnie podlegam pod ta komisje. wyniki w szkole moga
      obejrzec o wiele wczesniej tak naprawde ...
    • Gość: gocha Re: wyniki + OKE łódź - <a href="http://www.oke.lodz.pl/" target=" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:18
      www.oke.lodz.pl/ tu jest napisane że świadectwa dyrektorzy szkół mogą
      odebrać 28, natomiast prośba jest o rozdanie ich 29 ponieważ tak są datowane
      więc istnieje mozliwość że można zapoznać się ze świadectwem w czwartek
      • Gość: diboo:) Re: wyniki + OKE łódź - <a href="<a href="http://www.o" target IP: 195.117.27.* 25.06.07, 16:32
        O, rzeczywiście. Widać parę osób dzwoniło do nich w tej sprawie i dlatego tak
        napisali. A więc rozdawanie świadectw nie powinno mieć miejsca 28 czerwca.
        Ciekawe co zrobią teraz szkoły, które wcześniej ustaliły, że w czwartek będą
        udostępniać uczniom wyniki...?!
    • Gość: b Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:45
      jak zwykle w Łodzi państwo w państwie, nawet jeżeli nie będą wydawać to
      znajmomi będą mieli o jeden dzień więcej. jest to o tyle ważne, że na UŁ opłatę
      trzeba wnieść do 5.07, a dokładniej musi być ona w portfelu kandydata do 05.07.
      czas wpisania do portfela to zgodnie z tym co podaje UŁ 4 dni robocze, sob-
      niedz. odpadają czyli 02,03,04,05.
      • Gość: marta19 Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:58
        ja mam odbiór świadect 28 i już;)
        • Gość: just Re: wyniki + OKE łódź IP: *.telkonet.pl 25.06.07, 16:59
          ja też i tego się trzymam, zwłaszcza że szkoła już podała do ogólnej
          wiadomości, że po odbiór świadectw w czwartek. Musieliby się teraz z tego
          wszystkiego wycofywać.
          • Gość: diboo:) Re: wyniki + OKE łódź IP: 195.117.27.* 25.06.07, 17:01
            No się teraz okaże, czy wasze szkoły będą szanować decyzję OKE, czy nie:P Znając
            życie w ogóle nie zajrzą na stronę Okręgowej Komisji ;p
      • Gość: zielonanarzuta Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:58
        b a kiedy Ty masz wyniki?? ja mam w piątek:(
        • Gość: just Re: wyniki + OKE łódź IP: *.telkonet.pl 25.06.07, 17:11
          mam nadzieję, że dyr. z mojego LO nie zajrzy na stronkę OKE, nie spodziewam się
          tego po nim, czasami zastanawiam się czy on w ogóle wie jak się nazywa, ale cóż
          pozory mogą mylić. Oby tylko nic się nie zmieniło i wyniki były w czwartek.
      • Gość: sprostowanieHELP Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:08
        www.uni.lodz.pl/portal/pliki/rekrutacja/terminy.pdf Elektroniczna
        rejestracja Od 1 czerwca do 5 lipca 2007
        Przypisanie wirtualnych wpłat do kierunku (kandydat nie może się już
        rejestrować i wybierać kierunku, a jedynie przypisać opłatę rekrutacyjną)
        Do 11 lipca 2007

czyli do 5 lipca można wpłacać a do 11 musisz przypisać do kierunku tą
        opłatę!!!!! PS. czy dobrze to rozumiem??
        • Gość: up Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:10
          up
        • Gość: an ia Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:36
          jak to jest??;)
          • Gość: b Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 00:53
            sprostowanieHELP
            dzięki..wiem, że w tamtym roku były z tym jakieś problemy, były osoby, które
            wpłaciły pieniądze, a nie było ich wogóle na listach
            • Gość: zielonanarzuta Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:15
              Hej b!!!czyli do 5 można się rejestrować a do 11 musi dojśc opłata?? Tak??;>
              PS.Sry,że pytam jeszcze raz ale nie otrzymałam odpowiedzi
              • Gość: ddd Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:10
                up
                • Gość: b Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:35
                  tak na 100% to nie wiem, ale skoro gość wyżej znalazł taki zapis to pewnie tak.
                  Ja cały czas liczę, że dojdzie do portfela przed piątym; wyniki mam w piątek.
                  • Gość: ;) Re: wyniki + OKE łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 07:54
                    dzięki:) PS.A gdzie robićie opłate rekrutacyjną?? przez internet czy idziecie
                    do banku??;)
                    • Gość: Kasia Re: wyniki + OKE łódź IP: *.toya.net.pl 27.06.14, 18:21
                      a powie mi ktoś, jak przez internet sprawdzić wyniki matury?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka