Dodaj do ulubionych

lekarski Szczecin!

29.06.07, 13:58
male pytanko hehe:) w jaki sposb mam im wyniki dostarczyc. Pisza cos o
elektronicznym formularzu zgloszen, no ale lagujac sie do nich zadnego nie
widze .... o co chodzi?? Jak wy robicie , wie ktos moze jak im te wyniki
dostarczyc???
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamila Re: lekarski Szczecin! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:10
      jak sie zalogujesz to widzisz ikonke z napisem wprowadz oceny i wtedy pojawi ci
      sie tabelka gdzie masz wpisac wyniki i wtedy to zapisujesz. To wszystko. Ja
      przed chwila tak zrobilam;-) Mam nadzieje ze sobie poradzisz.
      • Gość: Ania Re: lekarski Szczecin! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:11
        a ile macie pktow jak startujecie do Szczecina?:):)
      • madziuuunia Re: lekarski Szczecin! 29.06.07, 14:32
        jejuu ja nie mam czegos takiego....O Boze a jesli moje podanie nie doszlo do
        nich??? :(
        • Gość: aka stoma szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 20:30
          jaki prog perzewidujecie mam 186 marnie to widzę
      • madziuuunia Re: lekarski Szczecin! 29.06.07, 14:37
        poeiwedzcie jak wyglada u was stronk apo zalogowaniu>?? u mnie jest tylko
        wydrukuj formularz .... nie ma nic o tym czy przyjeli mi podanie czy nie....a
        juz tym bardziej nie ma nic o wprowadzeniu wynikow:(.... kurcze o co chodzi??
        wysallam im poleconym podanie dowodem wplaty i co.....
        • atena48 Re: zadzwoń do biura rekrutacyjnego ... 29.06.07, 14:43
          telefoniczny kontakt raczej będzie niezbędny, jeżeli masz problemy. Dokumenty
          wysyła sie poleconym i dodatkowo za potwierdzeniem odbioru i wtedy jest ok.
          Taka żółta kartka przychodzi do ciebie z podpisem i wtedy masz pewność , że
          dokumenty doszły. Ale bez paniki dzwoń do Szczecina.
          • Gość: aureora Re: zadzwoń do biura rekrutacyjnego ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:45
            A jak wy idziecie do Szczecina, to jesteście ze Szczecina? Czy może z jakichś
            bliskich okolic? Ja idę do Szczecina i jestem z Gryfic. Ciekawi mnie czy idą tam
            jakieś moje znajome.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka