Dodaj do ulubionych

Filologia polska UWR

04.07.07, 15:19
Kto się wybiera i ile ma %
Obserwuj wątek
    • Gość: love-love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 05.07.07, 17:18
      Ja mam 442 pkt.
      • mrts Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 13:51
        Ja idę ;p ale nie pamiętam już ile mam punktów :) a na koncie mi nie policzyli ;/
        • Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 15:02
          policz sama, ciekawa jestem :)
          • dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 15:33
            też sie wybieram, ale pkt na koncie tez nie mam;/
            • Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 17:08
              To policzcie sobie pkt. Na koncie raczej one policzone nie będą.
              • dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 19:31
                musza byc policzone, skoro na innych kierunkach sa liczone.
                • Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:02
                  Nie zawsze liczą. Hm... w tamtym roku nic nie liczyli...
                  • dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 20:20
                    Mi na filozofie policzyli. I z tego co wiem, to na prawo tez sa policzone.
                    • Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:27
                      Może w tym roku liczą. Ale dla nich to tylko zbędne zajęcie. Więc na ambitniejszych wydziałach policzą ;)
                      • dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 20:29
                        nie no policzyc policza;] bo jak inaczej mieli by przyjmowac? ;]
                        • Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:31
                          Policzyć policzą, ale wysiłkiem jest zamieszczenie tego na kontach (oczywiście przed 12.07):P

P.S. Ja jakoś przeczulona na punkcie lenistwa UWr jestem :)
                          • dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 20:32
                            no to pewnie masz racje:P
                    • Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:29
                      A ty na ile kierunków składasz? Gdzieś coś o stosunkach międzynarodowych czytałam.... czy mi się zdaje?
                      • dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 20:30
                        złozyłam na 3 kierunki do Wrc ;]
                        filozofia, stosunki miedzynarodowe i filologia.
                        mam nadzieje ze choc na jedno mi sie uda dostac, oby ;/
                        a Ty tylko na filologie ?
                        • Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:33
                          Powodzenia życzę!
                          Ja już studiuję (germanistyka), to będzie mój 2 kierunek.
                          • dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 20:34
                            OOo no to fajnie:)
                            nie wiem czy dziekować czy nie. ale Tobie równiez zycze powodzenia ;)
                            • Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:34
                              Nie-dziękujmy :)
                              • dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 20:36
                                Dokładnie, zeby nie zapeszyc :)
                                • mrts Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 22:00
                                  Ok, policzyłam specjalnie dla Ciebie - 438 ;p czyli mniej od Ciebie :P [ale to
                                  niesprawiedliwe, bo my mieliśmy podstawę wg Giertycha :P lol] ;))
                                  • mrts Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 22:07
                                    A tak btw Love, studiujesz na UWr, tak? :> I co? Fajnie?
                                    • Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 08.07.07, 11:15
                                      Wy macie podstawe wg. Giertycha, ale i mature rozszerzoną wg. niego (wg. mnie prostszą) :) Więc kto mial lepiej nie da się określić, niestety. Uznajmy, z,e każdy tak samo pokrzywdzony ;)

> A tak btw Love, studiujesz na UWr, tak? :> I co? Fajnie?

Tak. Hm... z niektórych kątów wiwje chamstwem, ale jeśli jesteś dzielna i masz wszystko (tzn. niektórych) w du.. to jest nawet sympatycznie :)
                                      • mrts Re: Filologia polska UWR 08.07.07, 12:48
                                        @: ale i mature rozszerzoną wg. niego (wg. mnie prostszą) :)

Heh, to mamy dwa rózne punkty widzenia :) ja też (?) jestem z '87 i bardzooo
                                        sobie plułam w brodę, że nie pisałam matury ze swoim rocznikiem. Dla mnie
                                        rozszerzona była koszmarem :) czekałam aż ktoś do mnie przyjdzie i powie, że to
                                        tylko taki żart, zaraz podamy Ci inny arkusz :>
                                        I powiem Ci, że znajomi z mojego rocznika też uznali, że w tym roku rozsz. była
                                        o niebo gorsza :)

Ale pewnie - sprawiedliwość i niesprawiedliwość to bardzo względne pojęcia :)

Hmm... kurde, a ja chyba nie chcę aż do Wrocławia :|
                                        • Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 08.07.07, 16:08
                                          Ambitnie zamarzyło mi się rok temu skladać papiery na PWR. Dopisałam sobie matematyke w tym roku. Była prosta (talentu do matmy wybitnego nie posiadam).
                                          Arkusze z innych przedmiotów tylko przeglądałam - wydały mi się prostsze niż rok temu. Ale tak możemy sobie oceniać - zza monitora wygląda to wygląda inaczej.
                                          • mrts Re: Filologia polska UWR 08.07.07, 17:07
                                            Znaczy ;) ja miałam na myśli tylko i wyłącznie rozszerzony polski :)

Np WOS był bardzo przyjazny :) a reszta to nie wiem :P nie dla mnie i tak :)
    • Gość: xxx ile jest miejsc na fp? IP: *.telkonet.pl 08.07.07, 11:10
      może wiecie?
      • Gość: wera Re: ile jest miejsc na fp? IP: *.efekt.net.pl 09.07.07, 13:52
        w zeszłym roku na filologii polskiej było 300 miejsc.ja miałam z polaka
        podstawowego 57 a rozszerzony 63 i byłam 420 na liście.napewno się
        dostaniecie,bez paniki
        • Gość: xxx Re: ile jest miejsc na fp? IP: *.telkonet.pl 10.07.07, 15:38
          dużo tych miejsc!
        • Gość: kaska Re: ile jest miejsc na fp? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:50
          ale dostalas sie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka