love-love 04.07.07, 15:19 Kto się wybiera i ile ma % Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: love-love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 05.07.07, 17:18 Ja mam 442 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
mrts Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 13:51 Ja idę ;p ale nie pamiętam już ile mam punktów :) a na koncie mi nie policzyli ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 15:02 policz sama, ciekawa jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 15:33 też sie wybieram, ale pkt na koncie tez nie mam;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 17:08 To policzcie sobie pkt. Na koncie raczej one policzone nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 19:31 musza byc policzone, skoro na innych kierunkach sa liczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:02 Nie zawsze liczą. Hm... w tamtym roku nic nie liczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 20:20 Mi na filozofie policzyli. I z tego co wiem, to na prawo tez sa policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:27 Może w tym roku liczą. Ale dla nich to tylko zbędne zajęcie. Więc na ambitniejszych wydziałach policzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 20:29 nie no policzyc policza;] bo jak inaczej mieli by przyjmowac? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:31 Policzyć policzą, ale wysiłkiem jest zamieszczenie tego na kontach (oczywiście przed 12.07):P P.S. Ja jakoś przeczulona na punkcie lenistwa UWr jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:29 A ty na ile kierunków składasz? Gdzieś coś o stosunkach międzynarodowych czytałam.... czy mi się zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 20:30 złozyłam na 3 kierunki do Wrc ;] filozofia, stosunki miedzynarodowe i filologia. mam nadzieje ze choc na jedno mi sie uda dostac, oby ;/ a Ty tylko na filologie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:33 Powodzenia życzę! Ja już studiuję (germanistyka), to będzie mój 2 kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 20:34 OOo no to fajnie:) nie wiem czy dziekować czy nie. ale Tobie równiez zycze powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 07.07.07, 20:34 Nie-dziękujmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dadziaa Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 20:36 Dokładnie, zeby nie zapeszyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrts Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 22:00 Ok, policzyłam specjalnie dla Ciebie - 438 ;p czyli mniej od Ciebie :P [ale to niesprawiedliwe, bo my mieliśmy podstawę wg Giertycha :P lol] ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrts Re: Filologia polska UWR 07.07.07, 22:07 A tak btw Love, studiujesz na UWr, tak? :> I co? Fajnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 08.07.07, 11:15 Wy macie podstawe wg. Giertycha, ale i mature rozszerzoną wg. niego (wg. mnie prostszą) :) Więc kto mial lepiej nie da się określić, niestety. Uznajmy, z,e każdy tak samo pokrzywdzony ;) > A tak btw Love, studiujesz na UWr, tak? :> I co? Fajnie? Tak. Hm... z niektórych kątów wiwje chamstwem, ale jeśli jesteś dzielna i masz wszystko (tzn. niektórych) w du.. to jest nawet sympatycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrts Re: Filologia polska UWR 08.07.07, 12:48 @: ale i mature rozszerzoną wg. niego (wg. mnie prostszą) :) Heh, to mamy dwa rózne punkty widzenia :) ja też (?) jestem z '87 i bardzooo sobie plułam w brodę, że nie pisałam matury ze swoim rocznikiem. Dla mnie rozszerzona była koszmarem :) czekałam aż ktoś do mnie przyjdzie i powie, że to tylko taki żart, zaraz podamy Ci inny arkusz :> I powiem Ci, że znajomi z mojego rocznika też uznali, że w tym roku rozsz. była o niebo gorsza :) Ale pewnie - sprawiedliwość i niesprawiedliwość to bardzo względne pojęcia :) Hmm... kurde, a ja chyba nie chcę aż do Wrocławia :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: Filologia polska UWR IP: *.telkonet.pl 08.07.07, 16:08 Ambitnie zamarzyło mi się rok temu skladać papiery na PWR. Dopisałam sobie matematyke w tym roku. Była prosta (talentu do matmy wybitnego nie posiadam). Arkusze z innych przedmiotów tylko przeglądałam - wydały mi się prostsze niż rok temu. Ale tak możemy sobie oceniać - zza monitora wygląda to wygląda inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mrts Re: Filologia polska UWR 08.07.07, 17:07 Znaczy ;) ja miałam na myśli tylko i wyłącznie rozszerzony polski :) Np WOS był bardzo przyjazny :) a reszta to nie wiem :P nie dla mnie i tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: ile jest miejsc na fp? IP: *.efekt.net.pl 09.07.07, 13:52 w zeszłym roku na filologii polskiej było 300 miejsc.ja miałam z polaka podstawowego 57 a rozszerzony 63 i byłam 420 na liście.napewno się dostaniecie,bez paniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ile jest miejsc na fp? IP: *.telkonet.pl 10.07.07, 15:38 dużo tych miejsc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: ile jest miejsc na fp? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:50 ale dostalas sie? Odpowiedz Link Zgłoś