ladyofnight666 06.07.07, 12:28 j.w. bo mi nie :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chanson_de_geste Re: Uj-potwierdzili wam? 06.07.07, 12:30 Dzisiaj rano dopiero jeden kierunek. Pozostałe dwa ciągle czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeewsRettib Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.abp.pl 06.07.07, 12:31 Mi potwierdzili wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.54.jawnet.pl 06.07.07, 12:33 Mi potwierdzili dwa kierunki z trzech, ale np. moja koleżanka, której już zamknęli rekrutacje (cm), dalej nie ma potwierdzenia - dzwoniła na UJ i okazało się, że nie mają jej dokumentów, mimo, że wysłała je tydzień temu. Kazali jej je przefaksować - więc jeżeli jesteś w podobnej sytuacji to lepiej przedzwoń do dziekanatu wydziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.54.jawnet.pl 06.07.07, 12:33 Aaaaa i jeszcze obserwuję, że z filologiamii idzie najwolniej - nikt ze znajomych nie ma jeszcze potwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyofnight666 Re: Uj-potwierdzili wam? 06.07.07, 12:35 ja mam wlasnie potwierdzenie z filologii angielskiej a z socjologii nie mam.dzwonilam tam,pytali czy poprawnie wszystko wypelnilam.dostalam potwierdzenie z poczty ze podanie dotarlo,jest napewno dobrze uzupelnione wiec nie wiem o co chodzi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: Uj-potwierdzili wam? 06.07.07, 12:37 Podobno tam, gdzie dużo chętnych, to dłużej trzeba czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyofday Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:51 najprawdopodobniej już nie potwierdzą Ci, więc musisz wysłać jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
ladyofnight666 Re: Uj-potwierdzili wam? 06.07.07, 12:54 ladyofday czemu niby nie potwierdza?wiele osob pisze tu ze nie ma potwierdzenia wiec wszyscy mieliby niby jeszcze raz wysylac podanie?wtedy dopiero zrobilby sie zamęt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 18:33 tak,mam potierdzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:35 ja też nie mam potwierdzenia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.interspes.pl 06.07.07, 13:34 wszystko potwierdzone i opłacone. 2 dni temu wysyłałam :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:40 ja tez sie denerwowalam ze mam niepotwierdzone;p teraz spr i na 3 kierunkach mam na 1 nie choc wyslane w jednym momencie:)tam jest kupa podan czekajcie cierpliwie:) przed wtorkiem na pewno juz wszystko bedzie ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:46 kurdeeee nie dalam tego dopisku ERK...a wlasnie przeczytalam ze ma byc;/ no ale chyba dojdzie prawda...? wyslalam Poleconym priorytetem w srode kolo 20... jak mysliscie kiedy powinno byc...? jak nie potwierdza do pon..to ja tam chyba musze pojechac;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pralkapierze Re: Uj-potwierdzili wam? 06.07.07, 14:33 dzwonilam na dziennikarstwo i mi mily pan powiedzial: zebym sie zaczela martwic we wtorek o 10 jesli nadal nie bedzie potwierdzenia bo jest tyle zgloszen ze nie maja kiedy potwierdzac na to ja ze : -yyyyy to mnie pan pocieszyl -a prosze sie nie przejmowac bedzie dobrze bo przynosza papiery a nie wplacaja wiec to 19 osob na miejsce to nieprawdziwe informacje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:54 a jak we wtorek nie ebdzie to co woczas...? jestem z Opola..myslam zeby w pon pojechac osobiscie i doniesc...ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:06 mnie właśnie przed chwilą potwierdzili, czekałam od poniedziałku Odpowiedz Link Zgłoś
pralkapierze Re: Uj-potwierdzili wam? 06.07.07, 15:57 jak we wtorek nie bedzie to trzeba dzwonic dzwonic i jeszcze raz dzwonic:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_zamość Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 16:35 mi potwierdzili dopiero dziś a wysyłałam w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gost Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:12 wczoraj po południu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguśśś Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:38 Wysłane w poniedziałek priorytetem, i kasa też wpłacona tego samego dnia... Przelew dotarł juz we wtorek, a co do podań, to na romanistyce potwierdzili wczoraj, a na MISHu dziś rano... Także wszystko gra :) Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: Uj-potwierdzili wam? 06.07.07, 17:39 Dobra. Już wszystko mam potwierdzone. Tylko czekać do 17 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa;P Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 83.2.76.* 06.07.07, 19:11 eeewe - tez wysłalam w srode;] czekmay wiec razem:P Odpowiedz Link Zgłoś
polaroid_life Re: Uj-potwierdzili wam? 06.07.07, 19:34 melduje iz wyslalem we wtorek poleconym priorytetem ale do tej pory nie potwierdzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:38 myslisz ze moga potwierdzac cos w sobote..? kurde nie wiem co robic;/ jechac w pon do krakowa czy nie...? bo przeciez do wtorku jest ostateczny termin;///// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 83.2.76.* 06.07.07, 19:47 powiem tak. ja i tak w pon. jade do kraka bo muszę, ale nie tam. a czemu? w srode byłam osobiscie zlozyc papiery. ale nie zlozylam. bo jakas 'miła' pani powiedziala mi, ze MUSI się je wysłac listem poleconym. a przeciez ja glupia nie ejstem i wiedzialam,ze osobiscie tez mozna!!!!! ale glupiej babie nie przegadasz. no więc musialam wrocic do domu [godzina drogi;]] ze swoimi podaniami. w domu zadzwonilam na UJ i spytalam czy konieczne ejst przesylanie tego listem poleconym. i tutaj jakas inna zapewne pani powiedziala mi, ze mozna i listem i osobiscie. mozna sie wku..c:] chyba trafilam tam w tym krakwoie na prawdziwą zołzę! i muszą mi potwierdzic. bo jak nie to nie ręczę za siebie. jak tu czytam na forum to niekotrym zatwierdzali dopiero po 4 dniach, tak więc spoko;) a kto wie... moze i w sobote i niedziele pracują przy tej rekrutacji, bo to w koncu gorący okres;D bądż dobrej mysli. a jak nie, to ja ewentylanie bede tam dzwonic, bo jechac mi sie tam nie chce. bo znow , nie daj Boże, trafię na taką 'miłą' babkę. dobrze bedzie:P mają nasza kasę i muszą nas teraz godnie obsłuzyć:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:59 Mnie potwierdzili dopiero po tygodniu (polonistyka) wiec sie nie przejmujcie Odpowiedz Link Zgłoś
hazaja Re: Uj-potwierdzili wam? 07.07.07, 09:59 Złożyłam na 4 kierunki. Papiery wysłałam priorytetem w poniedziałek, czyli w Krakowie były we wtorek. Potwierdzenia na filologie obce dostałam w środę, we czwartek na edytorstwo, a psychologię dopiero wczoraj, czyli w piątek, więc nie schizujcie się tak bardzo. Babka w sekretariacie powiedziała mi, że poczta im donosi co kilka dni te podania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyofnight666 Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 10:34 Mnie dalej nie potiwerdzili :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
aniaj19 Re: Uj-potwierdzili wam? 07.07.07, 10:53 mi tez jeszcze nie potwierdzili Odpowiedz Link Zgłoś
skarbulek88 Re: Uj-potwierdzili wam? 07.07.07, 10:55 mi też nie potwierdzili. do dupy ta uczelnia, jakoś wszędzie indziej ludzie są doinformowani, prowadzący rekrutację wiedzą wszystko na jej temat, a na Uj nic nikt nie wie, pełno zamieszania, a przyszłych potencjalnych studentó traktują jak jakieś małe robaczki, które nie maja żadnego znaczenia - ja trak to odczułam ... Odpowiedz Link Zgłoś
emememsss Re: Uj-potwierdzili wam? 07.07.07, 12:11 Na UJ to standard. ale ten burdel to nic w porownaniu do tego, jaki zobaczysz, kiedy sie dostaniesz na swoje wymarzone studia i bedziesz musiala isc np. do sekretariatu;) Razem ze znajomymi smiejemy sie, ze Uj poza bycia najlepsza uczelnia jest jeszcze najlepszym przygotowaniem do polskiej rzeczywistosci. Nauczysz sie tak sobie radzic, ze zadne urzedy i inne formalnosci nie beda Ci straszne;) A na razie szkoda nerwow, bo nic nie wskorasz. Co roku wszyscy sie denerwuja, ale na wlasne zyczenie, bo jak jest jest powszechnie wiadomo. Najwazniejsze, ze te stracone nerwy nie sa az tak priorytetowe, zeby wybrac inna uczelnie. Bo wbrew wszystkiemu co roku jest bardzo oblegana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:56 dalje nic...jasna choelra;/ chyba trzeba bedzie tam jechac...ale czy we wtorek cos wskoram czy musze w pon...? Odpowiedz Link Zgłoś
adres_imejl Re: Uj-potwierdzili wam? 07.07.07, 11:58 a co ci da, ze tam pojedziesz?? lepiej zadzwonić. mi tez jeszcze nie potwierdzili i nie paniukuje. dzieci spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoljana Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 12:36 wysłałam w poniedziałek podanie priorytetem polceonym i nie mam potwierdzenia. kase wplacilam tego samego dnia i doszla w srode. pochlastam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 13:57 mi już potwierdzili... wczoraj wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyofnight666 Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 09:27 mnie dalej nie potwierdzili ;(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 09:37 no nie panikujcie! przeciez nie kazdemu juz potwierdzili, a czas maja do wtorku. jesli wyslaliscie wszytsko to bedzie git, bez nerwow. mi tez jeszcze nie potwierdzili i nie sram w gacie jak wy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 83.2.76.* 08.07.07, 14:53 mi tez nie potwierdzili, ale zyje;D wakacje mamy i trzeba szalec, anie dolowac sie:P heheh Odpowiedz Link Zgłoś
pipetka2 Re: Uj-potwierdzili wam? 08.07.07, 18:22 a mozna osobiscie papiery skladac?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 83.2.76.* 08.07.07, 18:56 pipetka przeczytaj wczesniej moją wypowiedz.. ja sie na tym przejchalam. glupki w tym uj-cie;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:11 Nadal nic:/ Odpowiedz Link Zgłoś
histerykmaturzysta Re: Uj-potwierdzili wam? 09.07.07, 09:12 mnie jeszcze nie mogli potwierdzić, bo dopiero dzisiaj albo jutro jadę złożyć papiery, w końcu jest czas do dziesiątego :], po co się śpieszyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
emememsss Re: Uj-potwierdzili wam? 09.07.07, 09:33 histeryku, stoik z Ciebie wychodzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
histerykmaturzysta Re: Uj-potwierdzili wam? 09.07.07, 16:52 byłem dziś osobiście złożyć podanie i od razu mi potwierdzili, może jak się osobiście zgłasza, to szybciej potwierdzają... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ladyofnight666 Re: Uj-potwierdzili wam? 09.07.07, 09:12 Mnie tez nie potwierdzili jeszcze ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:11 mi wlasnie potwierdzili dziennikarstwo, teraz jeszcze stosunki... ale dzownilam tam i mowili ze beda potwierdzac nawte po 10tym... nie rozumiem ich ale co tam;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adziunia Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 213.199.252.* 09.07.07, 13:37 Mi tez jednego kierunku nie potwierdzili :( ale skoro innym tez to jeszcze pewnie zdarza,a wyslalam podanie zwyklym listem w poniedzialek Odpowiedz Link Zgłoś
pralkapierze Re: Uj-potwierdzili wam? 09.07.07, 13:39 dziwny ten UJot jest ale nie bedzie mi to przeszkadzac jesli bede tam studiowac;P Odpowiedz Link Zgłoś
marylin1987 Re: Uj-potwierdzili wam? 09.07.07, 14:30 A na jakie kierunki składaliście podania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatnoir Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 14:48 ja otrzymałam potwierdzenie z dziennikarstwa i filmoznawstwa, ale wciąż czekam na polonistykę, czyli na to, na czym najbardziej mi zależy. stresujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:14 potwierdzili stosunki...czekam na wyniki z agh...mozna zwariowac;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pipetka2 Re: Uj-potwierdzili wam? 09.07.07, 17:47 nieeeeeeee a co sie stanier jak nie bede potwierdzone do jutra?????? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1888 Re: Uj-potwierdzili wam? 09.07.07, 17:59 nie! I to na żadnym kierunku? ile może iść list polecony? Powystrzelam pracowników poczty śrutówka taty :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.07.07, 18:11 Niech tą pocztę szlag trafi! Pierwsze 4 podania wysyłałam w zeszły poniedziałek (priorytet + polecony): 3 na filologię zostały potwierdzone już w środę, czwarte jest missing in action :E Ale w sumie mi na nim za bardzo nie zależało, także nie szłam się jeszcze kłócić na pocztę. W zeszły czwartek wysłałam podanie na filo ang (też combo priorytet + polecony), dzisiaj dzwoniłam do IFA i oni go w życiu na oczy nie widzieli :E Także to nie kwestia przerobienia iluśtam podań, bo pan z rekrutacji mi wyraźnie powiedział, że mojego podania nie ma. Jak się wieczorem w cudowny sposób nie pojawi potwierdzenie, to jutro muszę o 4 rano pocinać do Krakowa (bo później z Łodzi kursują już same IC). Na poczcie byłam oczywiście, ale panienka mi powiedziała, że nie może stwierdzić, gdzie ten list jest, ale "na pewno wyszedł z Łodzi" ("a sprawdzi to pani?" "nie, ale na pewno wyszedł"), a reklamacje mogę sobie składać po 14 dniach. Mają moje słowo, że złożę :E Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1888 Re: Uj-potwierdzili wam? 09.07.07, 18:15 No właśnie też się zastanawiam, czy jutro nie pojechać i nie zawieść na UJ osobiście, tylko nie jestem pewna, czy nie zrobimy tym mętliku, jak dostarczymy osobiście a dwa dni później nasze podania jeszcze raz jednak dojdą przez ta pocztę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.07.07, 21:01 Mętlik, nie mętlik - nie ja namieszałam, tylko partacze z PP. Zresztą jeden mój polecony priorytet z zeszłego poniedziałku (2.07) nie doszedł do dzisiaj, także ja szczerze wątpię w to, że te podania w ogóle tam dojdą. Jutro jadę do Krakowa i sobie zachowam bilety z PKP, za które chcę dostać z poczty zwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bungy Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 83.13.74.* 09.07.07, 21:08 To raczej nie jest wina poczty. Ja zanosiłam podania osobiście i też nie mam potwierdzonych, pomimo że zaniosłam je tydzień temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 83.2.76.* 09.07.07, 21:22 mi potwierdzili 2/3:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.07.07, 23:26 Ale przeczytaj, co napisałam - polecony priorytet nadany w czwartek z rana, a dzisiaj jeszcze do Krakowa nawet nie trafił. Nie chodzi o to, że uczelnia się nie wyrabia z potwierdzaniem rejestracji, bo mi wyraźnie facet powiedział, że to podanie po prostu do nich nie trafiło. Już nie wspominam nawet o poleconym priorytecie z zeszłego poniedziałku, ale w jego sprawie na uczelnię nie dzwoniłam (chociaż to akurat dotyczy wyjątkowo nieobleganego kierunku, także...). Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: Uj-potwierdzili wam? 10.07.07, 10:09 Dlatego nie ufam Poczcie Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: Uj-potwierdzili wam? 09.07.07, 21:20 Mi wszystko potwierdzili po dwóch dniach, mimo, że składałam na oblegane kierunki (m.in. dziennikarstwo). Kurczę, pralkapierze napisała, że facet z dziekanatu/sekretariatu/czegoś jej powiedział, że jednak 19 luda wcale nie ma. Oby. Może jak usłyszeli, że nas w sumie jest 19 wariotów na miejsce to nie wpłacili kasy... Dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:16 byłam tam dziś mówili ze na dziennik. jest tysiac podan Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: Uj-potwierdzili wam? 09.07.07, 22:34 A miejsc 60? To wychodzi 16,66 ludzi na miejsce. To i tak bardzooo dużoooooo. Aaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.aster.pl 09.07.07, 22:36 wysłałem piątego lipca, nie potwierdzili ($$$ wpłacone) w ogóle po co oni wymyślili całe to wysyłanie podań, ehhh :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyofnight666 Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:12 Jest juz 10 lipca a ja dalej nie mam potwierdzenia z socjologi.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:02 ja tez nie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:10 proponuje zebyscie do nich zadzwonili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.52.jawnet.pl 10.07.07, 10:18 dzwonilam i uslyszalam: uzbroić się w cierpliwosc, liczba podan powoduje, że nie nadazaja z potwierdzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:23 no wiec nie panikujcie, tylko cierpliwie czekajcie. podania na pewno doszly i wkrotce wszytsko zaakceptuja:) ja tez dlugo czekalam i dopiero wczoraj zaakceptowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shamrock Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 62.148.87.* 10.07.07, 11:12 a wyniki kiedy beda? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1888 Re: Uj-potwierdzili wam? 10.07.07, 11:11 Dzwoniła tam moja koleżanka i powiedzieli, że mamy się niczym nie przejmować, bo teoretycznie to podanie może zostać wysłane dzisiaj, bo do dziś można składać papiery i jak dojdzie to zostanie potwierdzone. Jakby długo nie dochodziło, a zbliżał się 17 to należy tam jechać z dowodem osobistym, dowodem wpłaty i dowodem nadania przez pocztę i wydrukowanym podaniem ERK i przyjmą po 10 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.telpol.net.pl 10.07.07, 11:41 Chyba można również przefaksować. Na psychologii stosowanej również jeszcze nie dostałem potwierdzenia, a wysłałem je już dobre kilka dni temu. Chyba poczekam jeszcze dzień czy dwa i gdy dalej tak będzie prześlę podanie faksem. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1888 Re: Uj-potwierdzili wam? 10.07.07, 16:29 mi właśnie potwierdzili na stosunkach, ale dwa pozostałe jeszcze nie...myślę, że jak do piątku nic się nie zmieni to się pofatyguje Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa6 Re: Uj-potwierdzili wam? 10.07.07, 11:36 mi też nie potwierdzili na socjologii !!! mimo to, że 5.07. (czwartek) złożyłam podanie osobiście. Na jaki numer mam zadzwonić - bo babka z sekretariatu wydziału filozofii powiedziała, że to nie do niej mam się zgłaszać z takimi problemami. Byłabym wdzięczna, jeśli by ktoś napisała mi ten numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa6 Re: Uj-potwierdzili wam? 10.07.07, 12:23 halo! bardzo proszę o odpowiedź! dopóki mam jeszcze czas nadać podanie listem poleconym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie bójta się Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:07 ja rowniez dzis z rana nie mialem potwierdzonej rejestracji na jednym kierunku. probowalem sie dodzwonic pod 4 numery- zajete...wczoraj pisalem e-maila i gosc odp. ze mam sie skontaktowac z jednostka wydzialu. wiec dzis po 11 postanowilem pojechac do krk a tu patrze..potwierdzone.papiery wyslalem poleconym z krk we wtorek. mysle ze podania wasze tam sa tylko poprostu oni nie wyrabiaja sie..a to znak ze za rok powinni zmienic ten system:] nie bojta sie mysle ze niedlugo wszyscy bedziecie miec potwierdzone. jesli nie to macie kwitki i jakby co pokazecie im..:)najwazniejsze by walczyc o swoje:D nie bojta sie:D pozdrowienia dla oczekujacych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 83.19.254.* 10.07.07, 12:29 no tam gdzie przyjeli twoje podanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonaaaaa Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:44 tylko że jak dzwonię tam, to mi mówią że to nie tam , tylko do biura do spraw rekrutacji. Dzownię do biura do spraw rekrutacji a oni mnie kierują znowu do sekretariatu wydziału filozoficznego...o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dracula Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:07 mi nie potwierdzają a telefon zajęty ciągle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadaismee :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:33 po 5 dniach trwania w niewiedzy, status potwierdzony:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloes Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.207.udn.pl 10.07.07, 17:10 Ja mam potwierdzone dopiero dzisiaj a wysylalem w czwartek piorytetem poleconym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bungy Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 83.13.74.* 10.07.07, 16:11 Do dzisiaj nie miałam potwierdzonego i poszłam to wyjaśnić. Co sie okazuje? Że moje podanie jakimś cudem znalazło się na innym wydziale, pomimo że składałam we właściwym miejscu. Gdybym tam nie poszła, to pewnie czekałabym w nieskończoność na potwierdzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bungy Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 83.13.74.* 10.07.07, 16:15 Jeszcze jedno. Pytałam się ile osób złożyło podania (filozofia) - ponad 400, więc tyle co w zeszłym roku. Wychodzi na to, że pomimo zmian w zasadach maturalnych (wybór jednego poziomu) wcale nie jest mniej osób na miejsce i raczej próg się nie obniży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marylin1987 Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 80.51.175.* 10.07.07, 18:19 Nie martwcie się. Dzisiaj dzwoniłam do jednostki wydziału, który mnie interesuje i powiedzieli, że będą potwierdzać do konca tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:47 ja wysłałem dokumenty w piątek i juz mam potwierdzone ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bungy Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 83.13.74.* 10.07.07, 19:52 sprostowanie: prawie 2x tyle co w zeszłym roku (przed chwilą się dowiedziałam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmur Re: Uj-potwierdzili wam? IP: 62.148.87.* 10.07.07, 20:06 kiedy beda wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
skarbulek88 Re: Uj-potwierdzili wam? 10.07.07, 21:15 No mi nadal nie potwierdzili ;( Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Do Bungy 11.07.07, 05:11 2x tyle co rok temu, czyli ja rozumiem, że w takim razie 600? Nie może być skoro wszyscy mówią (a przynajmniej kilka osób na dwóch róznych forach), że Pani w Sekretariacie powiedziała im, że osób jest 350-400 ; >> Nie zapeszaj ; D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Uj-potwierdzili wam? IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.07.07, 22:02 Ja spędziłam dzisiaj 10h w pociągach, ale podanie dowiozłam osobiście, bo poczta te listy chyba przez Portugalię przepuszcza. Pan z rekrutacji się ucieszył, że się pofatygowałam ;) i potwierdzenie pojawiło się w ciągu 2h. Odpowiedz Link Zgłoś