yo-anna84 27.03.05, 22:13 Jak Wam się podoba imię Arletta?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Arletta 27.03.05, 23:25 Wolałabym Arletę przez jedno "t". Hmmm, w sumie niebrzydkie, choć nie do końca w moim guście. Trochę kojarzy mi się z towarzystwem Sylwii, Jowity itd. imion, które najpopularniejsze były w latach 70. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-patrycji Re: Arletta 28.03.05, 12:31 hej,ja miałam mieć tak na imię.Jednak rodzice zdecydowali,ze będę Elizą i tak juz zostało.Nie żałuję.Arleta kojarzy mi sie troszkę z Harlequinem),ale to tylko moje skojarzenie,w sumie imię ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona1 Re: Arletta 28.03.05, 12:37 Nie podoba mi się, twarde w brzmieniu i harleqinowskie Odpowiedz Link Zgłoś
anilia Re: Arletta 28.03.05, 14:08 W liceum miałam w klasie koleżankę Arletę, skrzypaczkę. Nie podoba mi się to imię, zbyt twarde, bez zdrobnień. Odpowiedz Link Zgłoś
yo-anna84 Re: Arletta 30.03.05, 14:30 Jesli chodzi o zdrobnienia to jest ich kilka: Arla. Arcia, Arletka, Arlunia... moja przyjaciolka ma tak na imie i uwazam, ze jest tak samo wyjatkowe jak Ona. Ale czasami człowiek potrafi kształtować wydzwięk imienia Odpowiedz Link Zgłoś
martuniunia1 Re: Arletta 28.03.05, 15:51 Prosze mi wybaczyc, acle zapewne oczekujesz szczerych odpowiedzi. Dla mnie to jedno z najbrzydszych zenskich imion!!!!! Nie krzywdzcie dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Arletta 28.03.05, 16:03 podpisuję się pod poprzedniczką, na dodatek ta pisownia przez dwa T Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Arletta 28.03.05, 20:44 To imię zajmuje poczesne miejsce na mojej czarnej liście. Przepraszam, ale moim zdaniem jest po prostu okropne. Bez względu na ilość "t" Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Arletta 28.03.05, 20:45 Coz... Znalam tylko jedna Arlettę, chyba wlasnie przez dwa "t". Byla w moim wieku. Niby zdolna, ladna, a taka jakas... Na pewno byla rozpoznawana dzieki swojemu imieniu, ale nigdy to imie nie wzbudzalo we mnie pozytywnych odczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Arletta 29.03.05, 13:08 Arletta- koleżanka z pracy. Ładne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Arletta 29.03.05, 13:49 Zawsze odbieralam je jako imie pretensjonalne i mimo ze teraz nie znam zadnej malej Arelty moj odbior sie nie zmienil. Przykro mi, dla mnie to imie z czarnej listy. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gunka2 Re: Arletta 30.03.05, 16:04 "R" w zenskich imionach rzadko kiedy toleruje a juz w kobinacji "rl" nigdy - pomimo tego, ze moje najlepsza przyjaciolka ma na imie Marlene. "Tt" tez raczej nie, a tu kombinacja wszyskiego. Zdecydowanie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Arletta 11.04.05, 16:33 mnie niestety zupełnie nie odpowiada, pretensjonalne ( wg mnie) i jak wczesniej wspomniano rodem z harlequina Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama