martina.15 06.07.07, 16:13 bo na necie wciaz nic nie ma... ktos wie jak biotech? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 33 Re: PWr- progi są? IP: *.net 06.07.07, 16:16 na necie nie ma.. i raczej nie będzie.. każdy będzie mógł sprawdzić tylko czy się dostał.. Co gorsza spóźniają się z tą informacją.. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: PWr- progi są? 06.07.07, 17:15 no, wiec sa nareszcie... przynajmniej nie jestem bezstudyjna ;P kiepskie pocieszenie po am... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33 Re: PWr- progi są? IP: *.net 06.07.07, 17:16 A ja się cieszę! :D Informatyka na wydziale Elektroniki ;D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniaaaa Re: PWr- progi są? 06.07.07, 17:21 mnie osobiscie meczy ta uczelnia - brakuje mi stalych grup, niby fajnie, ze sobie praktycznie dopasowujesz i ukladasz plan jak chcesz, ale na dluzsza mete to srednio - bo ciezka taka "stala paczke" miec - a to sie liczy jednak bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PWr- progi są? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:24 moim zdaniem brak stałych grup wcale taki zły nie jest ;-) na 1 sem mieliśmy stałe grupy,a później już się mieszaliśmy. na szczęście u mnie na roku nie ma wieekiej chmary (jest nas 130 osob) i dzieki temu, że na rózne zajęcia chodzę z róznymi osobami miałam okazje poznać masę ciekawych osób. Ale do konca wcale tak nie jest, że nie da się paczki stworzyć. Z koleżankami z 1 semestru później chodziłyśmy może na jakieś jedne zajęcia razem i ciągle utrzymywałysmy kontakt i wcale tak bardzo nie zmalał. poza tym, zapisy są wg. średniej (przynajmniej na moim wydziale), więc osoby z lepszymi ocenami mają lepsze terminy zajęć, czyli po semestrze dwóch, chodzisz właściwie z tymi samymi ludźmi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: PWr- progi są? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:39 Trudno mi powiedzieć. Dostałem się na Informatykę - wydział Elektroniki i na ten sam kierunek na wydziale Informatyki i Zarzadzania. Pomozcie, ktory wybrac! Piszcie ile wynosil wasz wskaznik rekrutacyjny. Moj 355 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: PWr- progi są? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:25 udało sie wam wejsc na strone ? od 2 godzin mam komunikat,ze strona niedostepna- zbyt wielu uzytkowników-help!!! Odpowiedz Link Zgłoś