Dodaj do ulubionych

Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało na AM?

06.07.07, 21:33
Hej, próg na stomę w białym to 244 pkt, mam 231pkt, zabrakło 13pkt, jednak
przede mną na liście jest 48 osób, czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało
z miejsca na stomie??Ja już nic nie wiem...Jak było w tamtych latach??Czy to
jest realne??Co mam teraz zrobić?odwołać się, czy czekać?Jak wygląda ta cała
procedura??Dzieki za odp
Obserwuj wątek
    • Gość: tilapka Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:44
    • Gość: tilapka Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:45
      wg mnie jest to bardzo prawdopodobne! czesc z tych osob ktore sa rezerwowej
      rpzed toba nie beda chcialy czekac na kolejne listy bo dostana sie w inne
      miejsce, czesc z tych co sa porezygnuje...
      na dniach otwartych we wroclawiu dziekan mowil ze listy moga sie zmienic nawet o
      polowe i zeby nie panikowac..
      • macias36 Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n 06.07.07, 21:47
        Dzięki, w sumie 46 musi zrezygnować,źle policzyłem, jest 71 miejsc na stomę...
        • Gość: M. Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:16
          ja sie dostałem na stome na AMB, ale wole lekarski więc masz już jedna osobe
          mniej do wyrzucenia:P
          • Gość: M. Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:17
            i znam jeszcze osobiście kilka takich jak ja...:)
    • Gość: aa Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.asta-net.com.pl 06.07.07, 21:51
      mysle, ze masz szanse, pamietam, ze w zeszlym roku w gdansku chyba z 80 osob
      zrezygnowalo ze stomy (ale wtedy i tak sie nie dostalam:(
      • macias36 Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n 06.07.07, 21:54
        nie mam nadziei już, ale będę czekał wytrwale, za rok poprawiam maturkę:)
    • Gość: aaa Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:55
      Chłopie, z tej stomy to 3/4 zrezygnuje;) spojrz o ile spadaly progi w tamtym
      roku w Bialymstoku! w tym bedzie baaardzo podobnie. Pewnie okolo 215 spokojnie
      wystarczy
      • Gość: iza Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.chello.pl 06.07.07, 21:57
        zgadzam sie w pelni
        • Gość: czekista Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.net 06.07.07, 22:25
          Właśnie o ile spadły progi powiedzcie il trza było mieć na am biały na lekarski na 1 liście prosze o odpowieź
          • macias36 Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n 06.07.07, 22:26
            w tym roku 244pkt.
          • Gość: aaa Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:34
            1 byl 216, spadlo do 182. Czyli o 34pkt. W tym roku na 100% bedzie ponizej
            220pkt.
    • martina.15 Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n 06.07.07, 22:29
      raz- poczytaj sobie zasady przyjec i terminarz przyjec na ta am, bedziesz
      wszystko wiedziec o procesie rekruatcji.

dwa- mysle ze to realne zeby tyle osob zrezygnowalo.
      • Gość: kitt_ka Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:45
        Ludziska możecie mi wytłumaczyć swój zachwyt nad Białym?Ja już sie "spotkałam" z
        ta uczelnia i zdecydowanie odradzam.Zarówno ona nieciekawa jak i to miasto,a
        może nawet miasto gorzej-w ogóle jest jeszcze w Polsce takie nudne miasto?!Nie
        polecam,ale powodzenia!
        • Gość: ktoś rezygnuje ktoś z farmy w Białymstoku?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:47
          rezygnuje ktoś z farmy w Białymstoku??
          • Gość: Mariusz Re: rezygnuje ktoś z farmy w Białymstoku?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:50
            ja:)
            • Gość: 22uki22 Re: rezygnuje ktoś z farmy w Białymstoku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:57
              zrezygnuje pewnie 48 - więc jesteś bez żadnych szans, już możesz zapisywać się
              na maturę , takie czasy
          • Gość: ktoś Re: rezygnuje ktoś z farmy w Białymstoku?? IP: *.chello.pl 06.07.07, 23:00
            Ja mam 218 i jestem załamana. Miałam nadzieje że dostanę się do Białegostoku a
            to guza. Jak by próg spadł o 34 punkty to ja bym sie dostała. Jak sądzicie czy w
            tym roku progi moga tak drastycznie spaść
    • macias36 Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n 06.07.07, 23:03
      Myślę, że jest chyba szansa,chyba:)ja tam czekam, brakuje mi 13pkt, nie uda się,
      to poprawiam za rok maturę.
      • Gość: spoko ludzie:):) w zeszlym roku przede mna 100 osob zrezygnowalo.. IP: 213.77.120.* 06.07.07, 23:31
        albo i wiecej juz nie pamietam weim ze to byla megapanika megazamieszanie i
        wogole niepotrzebny stres a wszytsko przez nadgorliwycj ktorych na amach nie
        brak....wiecie ma ktos 270 i sklada na 10 uczelni takoo dla wlasnej satysfakcji
        smiesze ale tak jest
        • macias36 Re: w zeszlym roku przede mna 100 osob zrezygnowa 06.07.07, 23:34
          na jakiej uczelni i na jakim kierunku?
    • Gość: j Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:13
      w tamtym roku na AMB dotala sie moja kuzynka ktora byla ponad setna na liscie
      oczekujacych!! wiec masz szanse i to sporą. Z Białegostoku duzo osob rezygnuje
      bo skladaja tam tak na wszelki wypadek
      • Gość: zuzka Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:20
        właśnie na wszelki wypadek-tak jak ja-tam trafią tylko spadochroniarze!ludzie
        bez paniki,zobaczycie,"otworzy się" AMWaw i CMUJ i najlepsi pójdą tam!Jeszcze
        ten "późny" Poznań-czemu dopiero 23 te wyniki.Robią tylko niepotrzebne
        zamieszanie:/.
        • Gość: andzia Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.petrus.com.pl 07.07.07, 12:52
          no właśnie ten poznań. wszyscy znając życie powpisują się wszędzie na I rok a
          po ogłoszeniu wyników w poznaniu będą się wypisywac,norma i co może do końca
          września będziemy czekać aż tamci się zdecydują.
          • macias36 Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n 07.07.07, 13:03
            Powinien być jeden termin ogłoszenia wyników na am-ach, wszystko byłoby jasne,
            każdy wybrałby swoją uczelnię i luz,a tak to w kulki lecą, teraz nie wiem,
            czekać, aż próg spadnie, składać na coś innego, czy....fuck
            • Gość: Basia Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 13:04
              no popieram ;/ w ogolepowinno byc to jakos zcentralizowane a tak - do jednej
              uczleni wystarczy wyslac kase, do innej podanie, a do jeszcze innej
              swiadectwp ;/ terminy rozbiezne - jak dla mnie paranoja.
              • Gość: IIIIII Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.chello.pl 07.07.07, 13:34
                sama znam z 5 osob, ktore najprawdopodobniej zrezygnuja z bialegostoku, kiedy
                tylko oglosza wyniki na amg (jesli prog nie bedzie zaskakujaco wysoki, a nie
                bedzie). wierze, ze lista pojdzie o 100 miejsc. mozesz spac spokojnie!
              • psychologiaa2 NA pewno sie DOStANIesz 07.07.07, 13:35
                ja startowalam na medycyne do gdanska na stome i lekarski w koncu nie
                poszlam :D ale duzo ludzi porezygnowalo! no masa progi spokojnie spadly o ponad
                20 pkt
                • ihaveneversupposed Re: NA pewno sie DOStANIesz 07.07.07, 13:45
                  słuchajcie, kiedy listy zakwalfikowanych będą na AMG, tam też składałem, ale na
                  nic nie liczę...
                  • benia00 Re: NA pewno sie DOStANIesz 07.07.07, 19:04
                    10 lypca tez na to czekam :| ale z 235 pktami chyba sobie swiadectwem tapete
                    wykleje ;D a taka kur.. radosc byla na poczatku ;D no ale a noz widelec hop
                    siup zmiana dup :| od tego wszytskiego juz bredzic zaczynam i sie w weekend
                    kur.. wyluzowac nie moge chocbym chciala !
                    • Gość: xxx Re: NA pewno sie DOStANIesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:19
                      Biały to typowa zapasówka z obecnej listy przyjętych to może 20% zostanie a jak
                      się progi obniżą to z pod krechy dużo zniknie, bez paniki.
                      • Gość: kwiatek Re: NA pewno sie DOStANIesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:44
                        Jeszcze zostaną im wolne miejsca ;D!Też tam składałam zupełnie
                        asekuracyjnie-podoba mi sie określenie "typowa zapasówka":)!!Liczę na AMG!!!Mam
                        nadzieję,że w październiku będzie witało mnie morze...
                        • Gość: nadia Re: NA pewno sie DOStANIesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:36
                          Już to pisałam w innym temacie:U mnie znajomi złożyli papiery w 5 do 10
                          miejsc!!Wyobrażacie sobie?!I teraz ilu jest podobnych?Setki!NA innym forum
                          przeczytałam coś takiego(przepraszam Cię tu autorko,że to kopiuje bez Twojej
                          zgody,ale to jest nadzieja dla tysięcy;): "progi spadną i to znaczaco,
                          zobaczycie! bedzie podogbnie jak w zeszłym roku. w tamtym roku dostalam sie do
                          bydgoszczy za 5 naborem, mialam 184. wiec spokojnie, dostaniecie sie :)".i
                          dalej: "przede mną było ok 700 osób :)".ja mam dwóch znajomych,którzy byli
                          jeszcze dalej i sie dostali.właśnie na tych słabszych-AMBydgoszc,AMB,etc tak
                          będzie!Trzeba wytrwale czekać na wymarzoną uczelnię,na wymarzony
                          kierunek!Ja:farmacja,AM Wawa,165-i wiem,że się dostanę!
                          • Gość: monika Re: NA pewno sie DOStANIesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:47
                            nadia mam tyle samo punktów, też na farmację i do Wawy składałąm, ale sobie
                            odpuszczę, czekam na Łódź :-)
                            • Gość: nadia Re: NA pewno sie DOStANIesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:50
                              czemu odpuszczasz?!z taką wesołą Moniką miłoby się studiowało:)!A gdzie jeszcze
                              składałaś?Pozdrawiam!
    • Gość: ... Re: Czy możliwe jest, żeby 49 osób zrezygnowało n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 12:44
      jw:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka