Dodaj do ulubionych

Do kandydatow na UJ :)

09.07.07, 18:37
na kierunek pielegniarstwo Napiszcier jesli sie tam wybieracie i ile mieliscie % , czy to wasz kierunek najwazniejszy czy tylko rezerwowy - i wogole jak tam nastroje i przeczucia przed rekrutacja:) AAA - i najwazniejsze - jesli mozecie napiszcie czy zdawaliscie 3 przedmioty czy tylko dwa - polski i biologie lub wos:) pozdrawiam serdecznie przyszle siostry i braci;)
Obserwuj wątek
    • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 18:40
      heja ja sie tam wybieram jest to moj rezerwowy kierunek jak sie na biole nie dostane :) zdawalam biole i polski nie mam wosu aTy?????? ile masz % i zdawalas wos??????? ja mam 58 z bioli roz
      • magda9729 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 18:43
        wosu nie zdawalam biol rozszerzona - 64%
        • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 18:44
          a podstawowa tez masz?????? i czy tylko na pielęgniarstwo składasz???
          • magda9729 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 18:45
            z podstawy mam 69 i to jest podstawowy kierunek
            • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 18:46
              aha a nie wiesz ile jest chetnych w tym roku i od ilu przyjmuja???
              • magda9729 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 18:49
                niestety nie mam pojecia Pani sekretarka pwoiedziala ze nie ma takich informacji w co niewiem dlaczego - nie chce uwioerzyc Ale powiedziala ze w zeszlym roku byly 2 osoby na miejsce A czy duzo chetnych ???hmmm....nie wydaje mi sie
                • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 18:50
                  hmm zobaczymy juz 17:):) a ile masz z polaka jak mozna wiedziec?
                  • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 18:53
                    z bioli 50 podst
                  • magda9729 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 18:54
                    z polskiego mam 70 A Ty ile masz z polskiego i z biol podst??
                    • magda9729 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 18:56
                      tak wogole to sory za wscibskosc:)
                • magda9729 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 18:51
                  a tY z podtawowej biol ile masz?? i z polskiego jesli mozna wiedziec:)sory za wscibskosc:)_
    • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 19:00
      z bioli 50 z polaka 98 no co Ty to jest norma ja tez wscibska jestem:):0 kazdy sie stresuje bo chce sie dostac...
      • Gość: ,, Re: Do kandydatow na UJ :) IP: *.net.autocom.pl 09.07.07, 19:04
        nie no - z tym polskim to przyszalalas Napewno sie dostaniesz:)
        • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 19:05
          heheh,chociaz tyle:):) a Ty tez na pielegniarstwo????
          • Gość: daga Re: Do kandydatow na UJ :) IP: *.net.autocom.pl 09.07.07, 19:06
            noo :)
            • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 19:06
              a ile masz % jak mozna wiedziec<lol>?
              • Gość: daga Re: Do kandydatow na UJ :) IP: *.net.autocom.pl 09.07.07, 19:07
                biol rozszerzona 62 , podst 68 Polski podst 66:/ Takie srednie te wyniki
                • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 19:08
                  dostaniesz sie wyniki masz dobre:)
                • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 19:08
                  a skladalas jeszce na cos?
                  • Gość: daga Re: Do kandydatow na UJ :) IP: *.net.autocom.pl 09.07.07, 19:14
                    nie nie:) to jedyny moj kierunke wymarzony i wysniony :)takze zyje nadzieja
                    • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 19:16
                      hmm nie wierze zeby skladali ludzie z Bog wie jaka punktacja,nie na ten kierunek takze moze sie spotkamy trzeba byc dobrej mysli siostro:)
                      • Gość: daga Re: Do kandydatow na UJ :) IP: *.net.autocom.pl 09.07.07, 19:18
                        noo wiem -dlatego staram sie byc jak najlepszej mysli:)nawet juz za fartuszkami sie ogladam zeby zakupic :)
                        • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 19:19
                          hehehe tym bardziej ze duzo osób przyjmuja az 200!! to jak sie dostaniemy to poczekaj na mnie razem kupimy sobie <lol>
                          • Gość: daga Re: Do kandydatow na UJ :) IP: *.net.autocom.pl 09.07.07, 19:33
                            Ok Nie ma sprawy:)
    • anusia0203 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 19:32
      witam wam drogie siostry:) ja też zarejestrowałam sie na pielęgniarstwo na UJ
      .Czarno to jednak widzę ze względu na moje niskie wyniki :/ polski pods 67%,
      biologia pods 70%, i wos pods 56 %. Nie wiem czy mam jakiekolwiek szanse ale
      żeby nigdy nie mieć wyrzutów sumienia postanowiłam spróbować.Zarówno wam jak i
      sobie życze pomyślnych wiatrów.Oby nam sie udało :)Powodzenia!!:)
      • Gość: daga Re: Do kandydatow na UJ :) IP: *.net.autocom.pl 09.07.07, 19:34
        jasne ze masz szanse tym bardziej ze jako jedna chyba z niewielu zdawalas wos A wos i biol na jakim poziomie zdawalas??
        • pipetka2 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 19:38
          zartujesz chyba????????? nie dostaniesz sie?? to co my mamy powiedziec skoro wosu nie mamy
        • anusia0203 Re: Do kandydatow na UJ :) 09.07.07, 19:40
          biologie tylko na poziomie podstawowym :/ a wos rozszerzony
      • pipetka2 do Anusia 09.07.07, 19:40
        a podstawe tylko masz cvzy rozszerzenie tez?????
        • Gość: daga Re: do Anusia IP: *.net.autocom.pl 09.07.07, 19:48
          no to ile bys nie miala to i tak masz wiewcej niz np my bo masz wos Spokojnie - w pazdziernku sie spotkamu weszystkie;)
        • Gość: .. Re: do Anusia IP: *.net.autocom.pl 09.07.07, 19:49
          Spokojnie - dostaniesz sie Ile bys nie miala i tak jestes lepsza od np nas bo my wosu nie mamy Ale i tak sie wszystkie spotkamy w pazdzieriku;)jak chcesz mozesdz isc z nami po fartuszki:)
          • anusia0203 Re: do Anusia 09.07.07, 20:10
            Pewnie że idę z wami :) Do zobaczenia w październiku.Mam nadzieję że naprawdę
            się spotkamy:). Nie wyobrażam sobie jednak tego 17:/. Jak ja zazdroszczę tym
            wszystkim którzy już dziś dostali pozytywną wiadomość o przyjęciu na wymarzoną
            uczelnię
    • Gość: daga Re: Do pipetka2 IP: *.net.autocom.pl 09.07.07, 20:00
      Ale my tez sie nie damy:) musimy isc po ten fartuszek:)
      • pipetka2 Re:do daga 09.07.07, 20:06
        hehe tak jest fartuszki musza byc:):)
        • Gość: Kasic Pielęgniarstwo:) IP: *.mtm-info.pl 12.07.07, 14:06
          hej! I ja! jeszcze ja, na pielęgniarstwo UJ:) Złożyłam też na położnictwo, ale
          wolałabym to pierwsze:)
          Mam nadzieję, że się dostane..Ciekawe ilu chętnych...Zdawałam biol i wos na
          rozsz i podstawowy polski...
          • anusia0203 Re: Pielęgniarstwo:) 12.07.07, 20:12
            Witam kolejną siostrę:) cześć Kasiu.Mogłabyś napisać jakie masz wyniki. Jak
            chyba większość chciałabym mieć jakiś punkt odniesienia i wiedzieć jakie mam
            szanse na pielęgniarstwo.Chociaż podejrzewam że z moim wynikami to i tak
            znikome...
            • poprostu-kasica Re: Pielęgniarstwo:) 12.07.07, 21:15
              Moge napisac jakie mam wyniki,czemu nie:)
              Biologia rozsz 80, podst 83
              wos rozsz 56, podst 62
              polski podst 87

mam nadzieje,ze sie zalapie i ja i wy:)
              a nie wiem ile osob zlozylo podanie,ale kiedy tydzien temu baralam z dziekanatu
              skierowanie na badania to bylam prawie 600-tna osoba (ale tam pez polozne,
              fizjoterapeuci i ratownicy brali..)
            • Gość: Do Anusia Re: Pielęgniarstwo:) IP: *.net.autocom.pl 13.07.07, 19:15
              A czy Ty moglabys tez podac swoje wyniki??moge tez podac swoje chociaz nie ma sie czym chwalic:/
              biol rozsz 63 podst 68
              polski podst 68
              wos - nie zdawalam:/
              Jak myslicie - mam choc najmniejsze szanse?? przynajmnjiej na ta liste rezerwowych??
              • Gość: .. Re: Do Anusia IP: *.net.autocom.pl 13.07.07, 19:17
                A czy Ty moglabys tez podac swoje wyniki??moge tez podac swoje chociaz nie ma sie czym chwalic:/
                biol rozsz 63 podst 68
                polski podst 68
                wos - nie zdawalam:/
                Jak myslicie - mam choc najmniejsze szanse?? przynajmnjiej na ta liste rezerwowych??
              • Gość: .. Re: Pielęgniarstwo:) IP: *.net.autocom.pl 14.07.07, 09:16
                ja akurat jestem z okolic krakowa ale watpie w swoje szanse:(
              • Gość: .. Re: Pielęgniarstwo:) IP: *.net.autocom.pl 14.07.07, 09:19
                z okolic krakowa ale moje szanse marne:(
            • Gość: .. Re: Do pipetka IP: *.net.autocom.pl 13.07.07, 19:16
              Pipetrka - widzialas to co ja - ci ludzie maja wyniki jak na medycyne:/ biol rozsz 80%!! :( i do tego wos rozszerzony Kurcze - chyba zaczynam tracic nadzieje i optymizm :(
              • pipetka2 Re: Do pipetka 13.07.07, 19:42
                tez mnie to przeraza...:|:|:|
    • anusia0203 Re: Do kandydatow na UJ :) 13.07.07, 19:54
      ja niby zdawałam i biologie i wos ale co mi po takich marnych wynikach:/ Miejmy
      jednak nadzieję że bedą osoby z gorszymi wynikami niż nasze. Do wtorku już tak
      nie wiele pozostało..
      • Gość: Do Anusia Re: Do Anusia IP: *.net.autocom.pl 13.07.07, 19:56
        A mzona wiedziec jakie masz wyniki??
        • anusia0203 Re: Do Anusia 13.07.07, 19:58
          Oczywiście że można. Biologia podstawowa 70% , wos rozszerzony 46% , j polski
          podst. 67%
          • Gość: .. Re: Do Anusia IP: *.net.autocom.pl 13.07.07, 20:02
            Dzieki wil;eki i sory za wscibskosc:)Ale nie ejst zle - masz dobre wyniki takze badz dobrej mysli:)
      • Gość: ... Re: Do kandydatow na UJ :) IP: *.net.autocom.pl 13.07.07, 19:58
        Ale jednak masz ten wos Nie martw sie - bedzie dobrze Dostaniemy sie wszytskie;) a mozna wiedziec jakie masz wyniki???
    • anusia0203 Re: Do kandydatow na UJ :) 13.07.07, 20:03
      Jedyne co mnie podtrzymuje na duchu to, to iż 2 osoby na 1 miejsce to nie jest
      znowu tak dużo..
      • magda9729 Re: Do kandydatow na UJ :) 13.07.07, 20:05
        No wlansie:)Jeszcze dosc duzo zrezugnuje bo to kierunek rezerwowy takze moze nie bedzie zle miejmy nadzieje:) a rzeczywiscie jest tylu chetnych na 1 miejsce???
        • anusia0203 Re: Do kandydatow na UJ :) 13.07.07, 20:08
          Z tego co mi wiadomo to tak . Dzis tam dzwoniłam i kobieta podała mi
          informację iż na pielęgniarstwo zarejestrowało się ok 350 osób . No ale ja
          sobie to zaokrągliłam do 400:)
          • magda9729 Re: Do kandydatow na UJ :) 13.07.07, 20:11
            oo no to w koncu ktos mnie na duchu podnosil:)dzieki:)takze mozemy miec nadzieje;)
            • anusia0203 Re: Do kandydatow na UJ :) 13.07.07, 20:17
              Ciesze sie, że mogłam Cię tą informacją pocieszyć i troszkę podnieść na
              duchu:)aaa i mam jeszcze małe pytanie masz może już to zaświadczenie lekarskie
              z dziekanatu ??
              • poprostu-kasica Re: Do kandydatow na UJ :) 14.07.07, 09:13
                HEJ:)
                ja to mam:) z dziekanatu bierzesz skierowanie na badania i tam z tylu masz
                adresy przychodni itp, gdzie mozesz te badania wykonac.
                ja bylam na retoryka ( wracacie do rynku, idziecie
                grodzka-franciszkanska-zwierzyniecka i w prawo jest Retoryka, potem po lewej w
                bramie owa przychodnia:) )
                bardzo mily pan doktor, wszystko bez klopotow:)

a co do liczby podan to jakby mniej niz w tamtym roku.

a skad jestescie?:)
                • Gość: ... Re: Do kandydatow na UJ :) IP: *.net.autocom.pl 14.07.07, 11:01
                  no jakby tak , ale moje szanse i tak sa marne:( a jeste z okolic krakowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka