basiulla1 10.07.07, 09:40 a wie ktoś może gdzie jest jakaś wyższa szkoła w której jest psychologia? (tylko nie niznesu) chodzi mi o śląsk bądź małopolskę.. POMÓŻCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okonek Re: psychologia.. gdzie:( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.07, 12:06 Nie masz nic takiego na Śląsku, ani w Małopolsce (chyba, że na Dolnym Śląsku _ swps Wrocław) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nup Re: psychologia.. gdzie:( IP: 80.51.147.* 10.07.07, 13:38 no jak nie masz, na głupim KSW w Krakowie jest, poza tym o ile wiem na Wyższej Szkole Biznesu również w Krk też jest ogólna psychologia... kierunek to jest kasowy, więc wiele prywatnych szkółek go ma. Poszukaj w necie, na bank znajdziesz sporo ofert. Pytanie tylko, czy warto studiować w takiej szkółce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okonek Re: psychologia.. gdzie:( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.07, 15:04 Mylisz jakieś specjalizacje, czy specjalności z kierunkiem studiów! W Krk psychologia (jako kierunek studiów) jest wyłącznie na UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nup Re: psychologia.. gdzie:( IP: 80.51.147.* 10.07.07, 15:11 sprawdź, przekonaj się, a nie rozsiewaj glupot :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okonek Re: psychologia.. gdzie:( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.07, 21:31 Sprawdziłem. To Ty nie rozsiewaj dezinformacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiulla1 Re: psychologia.. gdzie:( IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.07, 15:49 nie ma na ksw psychologii :/ Odpowiedz Link Zgłoś