Dodaj do ulubionych

AE Poznań, Wrocław, pomóżcie

10.07.07, 20:36
Złożyłam podanie na dwie uczelnie, AE w Poznaniu i we Wrocławiu. W poznaniu
ponoć zabrakło mi 0,2 do Gospodarki Międzynarodowej (miałam 151,8. Nie dostaje
od nich żadnej wiadomości, jak jest w Waszym wypadku ? Zaś na AE we Wrocławiu
zabrakło mi do Zarządzania 1,2 pkt. Czy mam tam jechać z jakimś podaniem ? Nie
wiem co robić. Składać papiery na inne uczelnie ? Czy mam szanse tu ?
Pomóżcie, to bardzo ważne dla mnie, z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • a-guska1 Re: AE Poznań, Wrocław, pomóżcie 10.07.07, 20:40
      ja mysle ze na AE w Poznaniu masz naprawde ogromne sznse bo prog powinien sie jeszcze obnizyc a tobie brakuje naprawde malutenko. ale zawsze mozesz tam zadzwonic albo maila napisac:)
      ja ci zycze powodzenia i mysle ze sie uda:)
      • Gość: lucy Re: AE Poznań, Wrocław, pomóżcie IP: *.san.airbites.pl 11.07.07, 09:19
        sama zobaczysz w wnet
    • Gość: kamys Re: AE Poznań, Wrocław, pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:44
      ja przeanalizowałbym jeszcze raz na którym z tych wydziałów chciałbym
      studiować.Wygląda na to,że na obu masz wielką szansę dostać się z listy
      rezerwowej więc próbuj.Prawdopodbnie musisz złożyć dokument potwierdzający chęć
      studiowania na danym wydziale.Powodzenia i (być może)do zobaczenia w
      Poznaniu,pozdrawiam :)
    • Gość: karl Re: AE Poznań, Wrocław, pomóżcie IP: *.san.airbites.pl 10.07.07, 23:39
      up
      • akmaster Re: AE Poznań, Wrocław, pomóżcie 10.07.07, 23:49
        Z listy rezerwowej dostaniesz się na 100%. Może spotkamy się na AE w Poznaniu.
        Ja się dostałem na Informatykę i Gospodarkę elektroniczną. Zdziwiłem się że tak
        łatwo było, ale im mniej ludzi na wydziale tym mniejsza konkurencja o przyszłą
        pracę.
        Pozdro
        • Gość: magda8817 Re: AE Poznań, Wrocław, pomóżcie IP: *.san.airbites.pl 11.07.07, 00:57
          A słuchajcie czy ja mogę się przenieść na wydział zarządzania ? Na zarządzaniu
          jest logistyka krajowa i międzynarodowa a na gospodarce sama międzynarodowa.
          Czym się różnią, czy przedmiotowo czy jak ? Na gospodarkę trzeba było mie aż 22
          pkt więcej. Co w tym jest ?
          • Gość: magda Re: AE Poznań, Wrocław, pomóżcie IP: *.san.airbites.pl 11.07.07, 09:20
            up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka