13.07.07, 12:22
Nie rozumiem ludzi, którzy zdają na uczelnie inne od UAM, UJ albo UW. Cała
reszta to tylko marne szkółki, które aspirują do stania się renomowaną
uczelnią, a tymczasem poziom na nich jest bardzo niski.
Obserwuj wątek
    • nosay Re: żenada 13.07.07, 12:24
      zwłaszcza, że pracodawcy zwracają coraz większa uwagę na uczelnię, którą się kończy.
      • Gość: lol Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:26
        wez sie nie kompromituj .. kazdy idzie tam gdzie albo ma najblizej albo mu sie
        podoba .. wiele uczuelni w polsce jest dobrych : pozdrowaiam :)
        • nosay Re: żenada 13.07.07, 12:28
          no nie wiem. moja koleżanka nie zdała matury z historii, a jakimś cudem studiuje
          teraz DZIENNIE prawo w Szczecinie. nie wydaje mi się więc,by wymagania i poziom
          były tam zniewalające.
          • tallryn Re: żenada 13.07.07, 12:40
            Niestety nie masz racji. Każdy uniwersytet prezentuje podobny poziom nauczania,
            różnica polega wyłącznie na poziomie wiedzy studentów, którzy się w nim uczą. Na
            UJ znajdziesz mnóstwo średnich studentów, podobnie na Uniwersytecie
            Szczecińskim. Jedyne czym tak na prawdę owe uczelnie się różnią to szeroko
            rozumiany 'prestiż'.
            • Gość: bobek Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:42
              nie wywyzszaj sie jesli jestes UJ .. sorry ale ja nie pojde do krakowa skoro
              mam UL pod nosem ... po pierwsze wydam 100 razy wiecej kasy a po drugie znam
              juz tu ludzi wiec o co w ogole ci chodzi ?
              • Gość: ja Re: żenada IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.07, 19:04
                hehe smiech i to bardzo zwlaszcza duzymi literami. dobre temat godny autora :)
            • nosay Re: żenada 13.07.07, 12:45
              wybacz, ale o poziomie świadczy również poziom trudności egzaminów. jeśli
              dziewczyna, która nie zdała historii [ani na próbnej ani na prawdziwej maturze]
              i tylko dzięki amnestii giertycha została przyjęta na prawo [na którym licza się
              przeciez wyniki z examu z historii - ta dziewczyna miała ponizej 30%] studiuje
              na tej uczelni i zalicza egzaminy na piątki, to nie wierzę, że poziom jest
              wysoki. a prestiż wynika z poziomu nauczania i stopnia trudności dostania się
              tam. wiadomo, że najlepsi startują tam, gdzie najtrudniej się dostac.
              • Gość: bobek Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:48
                to napisz ze chodzi ci o uniewerek szczecinski, ja nie slyszlama zeby na
                lodzkim takie smieszne rzeczy sie zdarzaly ... moze na szczescinskim faktycznie
                tak jest ale na UL czy UJ nie :)
                • nosay Re: żenada 13.07.07, 12:52
                  nie wiem jak na UL, ale na UJ na pewno nie :)
              • Gość: kamila Re: żenada IP: *.biznesklasa.lisek.pl 13.07.07, 12:52
                moze pomysl, ze nie wszyscy są takimi geniuszami jak Ty i studiują na
                prestiżowych uczelniach... zapomniałas chyba, ze istnieją jeszcze ASP czy AMy,
                gdzie wcale nie jest łatwo sie dostać.... a poza tym skoro jestes taka
                zbulwersowana, pomysl, gdzie szłabys do fryzjera, do sklepu etc. jakby wszyscy
                studiowali na uniwersytetach...
                • Gość: bobek Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:53
                  wlasnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • nosay Re: żenada 13.07.07, 12:53
                  AMy i ASP to jakby uczelnie innego rodzaju, tam dostają się tylko dobrzy i najlepsi
                  • nosay Re: żenada 13.07.07, 12:54
                    dlatego w ogole o nich nie wspominalam.
                    • Gość: bobek Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:56
                      dobrze to idz sobie na prestizowa uczelnie a my pojdziemy do jakis zapizialych
                      i nie bedziemy sie pchac tam gdzie ty :) jesli ci szczecin nie odpowiada to dam
                      nie idz :) ja tam nawet nie pomyslalam zeby zlozyc podanie :D
                    • tallryn Re: żenada 13.07.07, 13:00
                      Owa dziewczyna, o ktorej wspomiales/wspomnialas mogla miec trudnosci z nauka
                      historii. Nie swiadczy to jednak, ze nie moze byc dobra studentka. Badz co badz
                      prawo i historia nie maja ze soba az tyle wspolnego.

Przepraszam za brak polskich znakow, ale jestem chwilowo za granica.
          • negativeburn Re: żenada 14.07.07, 09:50
            Ludzie nie wierzcie w te brednie !!! Brednie i kłamstwa za pier... takich głupot
            ktoś powinien cie do odpowiedzialności pociągnąć !
            • negativeburn Re: żenada 14.07.07, 09:56
              O ile jest cos w tym prawdy to ta twoja koleżanka jest jakims mega wyjatkiem
              znam mnostwo ludzi która miala świetne wyniki i studiuja prawo w Szczecinie z
              roznych powodow. Znam tez sporo osób z dobrych liceów które zdały mature a i tak
              sie nie dostały na prawo na US - a amnestii przecież nie miały. Więc przestańcie
              wypisywac niewiadomoco o moim wydziale bo obrazacie dobrych studentów i mnostwo
              bardzo dobrych prawinkow ktorzy ten wydzial konczyli!! wrrr
    • nosay Re: żenada 13.07.07, 12:58
      ja juz studiuję
      • Gość: bobek Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:03
        no to sobie studiuj :) chwala ci za to :)
        • Gość: cratola Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:06
          No to chyba tylko Ty masz problem ze zrozumieniem ludzi, którzy wybierają inne
          uczelnie...
      • Gość: Lela Re: żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:09
        To idz na for studentow i im marudz...
    • duzy.wielki.chomik Re: żenada 13.07.07, 13:28
      Na której z wymionionych przez Ciebie uczelni hodują takie trolle, jak Ty?
      Na wszystkich trzech?!
      Dobrze, że studiuję na "marnym" uniwersytecie (UKSW) :P
      • Gość: prof.dr.mgr.inż. Re: żenada IP: 217.98.102.* 13.07.07, 15:11
        Uczelnia to nie wszystko, można skończyć Oxford a być nikim tzn. nie mieć
        żadnych umiejętności, które są potrzebne aby pracować.
        Niektóre osoby bez szkoły średniej więcej potrafią o tych różnych magistrów
        przykładowo psychologi z uniwersytetu jagiellońskiego. Taka jest prawda !!
    • Gość: Ania Re: żenada IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.07, 13:30
      Też masz problemy. Ja na przykład marzę o UG, a prawo, na które się wybieram,
      jest w rankingach wyżej niż prawo na UAM.
    • Gość: peru Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 14:54
      przecież to prowokacja
    • malutki_kwiatusek Re: żenada 13.07.07, 14:55
      hehehe sama jestes żenadą... jeśli to prowokacja to marna, a jeśli Twoje
      poglądy - to inteligencją nie grzeszysz
    • benia00 Re: żenada 13.07.07, 15:01
      a ty jestes debilem :D w dodatku tez marnym... pozdro i zycze rychlego
      wyleczenia z choroby
      • Gość: zielony Re: żenada IP: *.tktelekom.pl 13.07.07, 17:30
        nie kazdemu poszla matura wysmienicie by mogl szturmowac twoje trzy prestizowe
        uniwerki.
        • Gość: znawczyni Re: żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:06
          w wielu specjalnosciach UWR, jest lepszy od UAM a nawet UJ
    • Gość: e' Re: żenada IP: *.chello.pl 13.07.07, 18:21
      oho,swiezy narybek.
      Naucz sie troche pokory, to Ci sie przyda na studiach :)
    • myszasta11 Re: żenada 13.07.07, 19:10
      nosay napisała:

> Nie rozumiem ludzi, którzy zdają na uczelnie inne od UAM, UJ albo UW. Cała
      > reszta to tylko marne szkółki, które aspirują do stania się renomowaną
      > uczelnią, a tymczasem poziom na nich jest bardzo niski.

Am w Bydgoszczy to wg Ciebie "marna szkółka"? Ja właśnie się tam dzisiaj nie
      dostałam na kosmetologię, jestem 188 na liście. W poniedziałek wyniki na UKW,
      też się na na bank nie dostanę. Pozostaje mi tylko iść do roboty, nie mam co
      marzyć o studiach.
    • Gość: migotka Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:14
      Rety, gdzie ty masz rozum? Każdy idzie na studia tu gdzie chce, jedni dalej się
      uczą, inni nie, to indywidualna decyzja każdej osoby. Nie musisz się wywyższać,
      myślę, że większość osób jest mądrzejsza od Ciebie. Nienawidzę takich tępych
      osób... To twoje zachowanie jest żałosne...
      • Gość: Rensenberink Re: żenada IP: 213.199.253.* 13.07.07, 21:23
        A ja dostalem sie na umcs,uwr,pewnie dostane sie i na UJ i UW a pojde do
        szczecina, bo po co mam isc na historie lub prawo czy administracje skoro
        multum ludzi konczy te kiernunki.W szczecinie jest bezpieczenstwo narodowe i to
        jest git.
        • Gość: malow Re: żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:38
          to po co składałeś na historie i prawo skoro nie chcesz tego studiowac?? O_o
          • Gość: Rensenberink Re: żenada IP: 213.199.253.* 14.07.07, 09:18
            Bo niewiem czy dostane sie do Szczecina :]
    • Gość: lukas Re: żenada IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 14.07.07, 09:30
      Co za debilizm ... Takich głupot już dawno nie czytałem na tym forum ( no może
      poza wątkiem, w którym jakaś dziewczyna pisała, że ludzie z OKE będą dzwonic do
      ludzi, którzy nie zdali matury ). Według Ciebie te trzy uniwerki to super mega
      elitarne szkoły, a inne to tylko prowincjonalne i marne szkółki ? Uważasz, że
      PW, AGH, PWr, wszystkie AM-y to szkoły o niskim poziomie ? Matematyk czy chemik
      z AGH wie mniej niż odpowiadający mu pracownik naukowy UJ ? A która z tych
      twoich extra placówek wykształci np. inżyniera znającego się na budowie dróg,
      mostów, budynków mieszkalnych etc. ? Który z tych uniwerków wykształci
      architekta, elektronika czy inżyniera mechanika ? Nie wspomnę o zawodzie
      lekarza ...
      Nieźle się kompromitujesz wypisując te bzdury. Ciekawe ile takich specjalistów
      od poziomu edukacji na polskich uczelniach jest w Twojej szkółce ( zapewne
      elitarnej ).
    • Gość: Ellyzka Re: żenada IP: *.miechow.com 14.07.07, 10:13
      Pomyśl, jakby wszyscy chcieli studiować ja UJ czy UW to przecież nie ma tyle
      miejsc! I chyba lepiej iść do jakiejś innej szkoły niż siedzieć w domu lub
      wyjeżdżać za granicę. Sama idę na UJ, ale są prywatne szkoły o bardzo wysokim
      poziomie i prestiżu, chociażby Tischnera....
      • kretik_ahoj Re: żenada 14.07.07, 12:02
        prestiż - sresztiż :] ja pierd.... :|
    • Gość: siddharta Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:58
      no proszę to ja właśnie zrezygnowałam z UJ na rzecz 'marnej szkółki' jaką jest
      AM w Warszawie, chyba się rzucę pod pociąg ;D weź sie k...a lecz a nie wypisuj
      takich głupot na forum
    • Gość: karolinka183 To prowokacja! Nie odpisujcie jej! IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:11
      Kochani, nie denerwujcie się i nie odpisujcie jej,bo założycielce tego postu
      chodziło tylko o to, żeby wzbudzić sensację i kontrowersje. To czysta
      prowokacja! Dziewczyna chciała stworzyć najbardziej "oblegany" wątek i powoli
      jej się to udaje:/ Więc nie ma co jej odpisywać, bo widać, że nie jest tego warta!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka