karraczan 15.07.07, 22:21 mam pytanie? co zrobic jezeli jest sie przerzuconym z katowic do zabrza?? czy oni wezma do katowic najpierw z zabrzanskiej listy??? przeciez zabrze to porażka, co robia ci, ktorzy chca sie przeniesc do katowic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: porazka Re: przeniesienie IP: 217.153.210.* 15.07.07, 22:29 Porażka to twój post... Odpowiedz Link Zgłoś
karraczan Re: przeniesienie 15.07.07, 22:32 nie ukrywajmy, ze miasto jest beznadziejne.. moze dla ludzi ktorzy sie nie dostali to marzenie zycia,zeby sie dostac chociaz do tego zabrza. ale miasto jest smutne i fatalne. nawet nie ma na tym forum zadnych ludzi, ktorzy by sie dostali tam chcieli zostac- wszyscy tylko wroclaw, warszawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: przeniesienie 16.07.07, 12:43 pocieszę cię: ja wylądowałam we wałbrzychu - dla mnie to na końcu świata;) - w zamiejscowym ośrodku politechniki wrocławskiej. tzn. zaczynam w pażdzierniku, ale po skończeniu drugiego semestru będę próbowała się przenosić właśnie. cóż - przezimuję jakoś ten rok. może się nie zabiję z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś