Dodaj do ulubionych

Politologia UJ - są wyniki

16.07.07, 19:37
kto jeszcze się dostał? wybieracie polit. czy coś innego? ja jeszcze nie
wiem, ale i tak się cieszę :))

PRZEDE WSZYSTKIM GRATULUJĘ DOSTANIA SIĘ WAM I SOBIE :P
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:50
      jakie progi?
      • Gość: przyszly student Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:13
        A jest gdzies cala lista dostepna? Bo na erk mam, ze jestem w rezerwie, ale
        zadnych dodatkowych informacji :/
        • tuiteraz22 Re: Politologia UJ - są wyniki 16.07.07, 20:42
          ja nie wiem czy dobrze liczę te punkty, ale wg moich obliczeń wynika, że miałam
          730 punktów :)
          a ty przyszły student ile masz??
          • tuiteraz22 Re: Politologia UJ - są wyniki 16.07.07, 20:44
            a progu minimum na koncie ERK nie ma, pewnie będzie to dopiero w liście
            poleconym, który dostaniemy z UJ :P
        • Gość: mack Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:44
          listy niestety jeszcze nie ma.

tuiteraz22 - mack sie melduje :D oczywiscie, ze politologia :D nie mam wynikow
          na reszcie kierunkow na ktore zlozylem, ale *!@^$@! mnie one w tym momencie
          obchodzą :D Nawet sie nie zastanawiaj, politologia to genialny kierunek :D
          Ciesze sie w tym momencie jak pijany zając z ADHD :D tanie wino rlz! do
          zobaczenia w pazdzierniku:D

pzdr, mack
          • tuiteraz22 Re: Politologia UJ - są wyniki 16.07.07, 20:46
            u mnie w domu myśleli, że coś się stało tak się darłam jak głupia po
            przeczytaniu info na ERK, czekam na jeszcze 2 inne kierunki, ale i tak jest
            megazajefajnie. UJ jest NASZ!!! :)))
            • Gość: mack Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:50
              u mnie to samo, darłem sie jak opętany :D normalnie "Egzorcysta 8" :D UJ jest
              nasze, przyszłość jest nasza i w ogóle :D I weź nawet nie myśl o innych
              kierunkach, świadomośc, że na tym samym kierunku bedzie przynajmniej jeszcze
              jedna normalna osoba od której mógłbym ściagąc notatki, jest cholernie
              pocieszająca :D Zastanawiam sie ile ja tam wytrzymam :D
          • Gość: cuth Ympreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:42
            Mam bardzo zły i podły pomysł - kto spośród zdeklarowanych politologów pisze się
            na małą integracje przy złocistym napoju? ja tak powaznie pytam :D
            • Gość: tuiteraz Re: Ympreza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:23
              no tak, tylko ze nie kazdy mieszka w krakowie;)
              btw wie ktoś może jaki jest stosunek chłopaków do dziewczyn na politologii? tak
              pytam, bo ponoć to męski kierunek:/
              • Gość: cuth Re: Ympreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:26
                ale np. przy okazji składania papierów?

nie wiem jaki będzie nasz stosunek do Was, ale podejrzewam, że ciepły :D hehehe,
                a tak poważnie to nie mam pojęcia, pewnie gości będzie faktycznie więcej, ale
                trudno wyrokować. W każdym razie nie bój żaby :)
                • Gość: tuiteraz Re: Ympreza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:30
                  no ja sie nie boję, ale chciałabym mieć jakieś fajne koleżanki ;P poza tym nie
                  interesują mnie młodsi faceci hehe (moj rocznik to 87;) . jeszcze nie wiem
                  kiedy będę jechać do kraka, ale jak coś to się wpiszę
                  • Gość: cuth Re: Ympreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:33
                    87 to mój ulubiony rocznik :D
    • Gość: najsliczniejsza Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:03
      ludzie gratuluje
      a ja sama mam ochote zakopac sie w ziemii
      • Gość: przyszly student Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:07
        Hmm, ja punktami sie nie chwale bo mam sporo mniej niz Ty :D. Zreszta nie
        liczylem wcale ze na UJ pojde, mam juz miejsce na UWr. Interesuje mnie po
        prostu jak wyglada lista, czy nie wie ktos gdzie ona jest w necie, o ile jest
        oczywiscie?
    • Gość: Studentka prawa Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:17
      Gratuluję wszystkim, którzy się dostali:)
      Ja również jestem w gronie szczęśliwców z moimi 741 punktami.
      Ale politologia będzie moim drugim kierunkiem.

Do zobaczenia w październiku!
      • Gość: mack Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:32
        a jak się w ogóle liczy te punkty? myslalem, ze max to 700.
        • Gość: Studentka prawa Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:38
          Procenty z matury podstawowej z historii, WOSu i polskiego mnoży się razy 1.
          Procenty z matury rozszerzonej z historii, WOSu i polskiego mnoży się razy 2.
          A z angielskiego podstawa razy 0,5 a rozszerzenie razy 1.

Max jest 1050 pkt.
          • Gość: mack Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:45
            dobrze wiedzieć:)w takim razie mam 737.5 :)
          • Gość: timi na prawo tez tak sie to liczy? IP: *.mmpnet252.tnp.pl 16.07.07, 22:02
            do studentka prawaw??
            • vingaer Re: na prawo tez tak sie to liczy? 16.07.07, 22:22
              ja zrobię komuś miejsce :)
              • tuiteraz22 Re: na prawo tez tak sie to liczy? 16.07.07, 22:31
                Studentka prawa - ja też już coś studiuję innego, ale politologia byłaby tym
                czymś "bardziej normalnym", te moje obecne studia są bardzo specyficzne ;)))
                fajnie fajnie :))
                Politolodzy!! jeszcze raz gratuluję ;)
                • tuiteraz22 Re: na prawo tez tak sie to liczy? 16.07.07, 22:31
                  przyszły student- a co liczyli na UWr i jaki był próg? ;))
                  • Gość: jaj Re: na prawo tez tak sie to liczy? IP: 195.136.67.* 17.07.07, 21:56
                    a wiszą gdzies oficjalne listy?moze gdzies w necie?
                    • Gość: przyszly student Re: na prawo tez tak sie to liczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:34
                      Na UWr brali tak: obcy, historia, wos (suma podst+rozsz, max 600pkt). Prog
                      wynosil 411pkt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka