tuiteraz22 16.07.07, 19:37 kto jeszcze się dostał? wybieracie polit. czy coś innego? ja jeszcze nie wiem, ale i tak się cieszę :)) PRZEDE WSZYSTKIM GRATULUJĘ DOSTANIA SIĘ WAM I SOBIE :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:50 jakie progi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszly student Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:13 A jest gdzies cala lista dostepna? Bo na erk mam, ze jestem w rezerwie, ale zadnych dodatkowych informacji :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tuiteraz22 Re: Politologia UJ - są wyniki 16.07.07, 20:42 ja nie wiem czy dobrze liczę te punkty, ale wg moich obliczeń wynika, że miałam 730 punktów :) a ty przyszły student ile masz?? Odpowiedz Link Zgłoś
tuiteraz22 Re: Politologia UJ - są wyniki 16.07.07, 20:44 a progu minimum na koncie ERK nie ma, pewnie będzie to dopiero w liście poleconym, który dostaniemy z UJ :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:44 listy niestety jeszcze nie ma. tuiteraz22 - mack sie melduje :D oczywiscie, ze politologia :D nie mam wynikow na reszcie kierunkow na ktore zlozylem, ale *!@^$@! mnie one w tym momencie obchodzą :D Nawet sie nie zastanawiaj, politologia to genialny kierunek :D Ciesze sie w tym momencie jak pijany zając z ADHD :D tanie wino rlz! do zobaczenia w pazdzierniku:D pzdr, mack Odpowiedz Link Zgłoś
tuiteraz22 Re: Politologia UJ - są wyniki 16.07.07, 20:46 u mnie w domu myśleli, że coś się stało tak się darłam jak głupia po przeczytaniu info na ERK, czekam na jeszcze 2 inne kierunki, ale i tak jest megazajefajnie. UJ jest NASZ!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:50 u mnie to samo, darłem sie jak opętany :D normalnie "Egzorcysta 8" :D UJ jest nasze, przyszłość jest nasza i w ogóle :D I weź nawet nie myśl o innych kierunkach, świadomośc, że na tym samym kierunku bedzie przynajmniej jeszcze jedna normalna osoba od której mógłbym ściagąc notatki, jest cholernie pocieszająca :D Zastanawiam sie ile ja tam wytrzymam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuth Ympreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:42 Mam bardzo zły i podły pomysł - kto spośród zdeklarowanych politologów pisze się na małą integracje przy złocistym napoju? ja tak powaznie pytam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuiteraz Re: Ympreza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:23 no tak, tylko ze nie kazdy mieszka w krakowie;) btw wie ktoś może jaki jest stosunek chłopaków do dziewczyn na politologii? tak pytam, bo ponoć to męski kierunek:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuth Re: Ympreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:26 ale np. przy okazji składania papierów? nie wiem jaki będzie nasz stosunek do Was, ale podejrzewam, że ciepły :D hehehe, a tak poważnie to nie mam pojęcia, pewnie gości będzie faktycznie więcej, ale trudno wyrokować. W każdym razie nie bój żaby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuiteraz Re: Ympreza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:30 no ja sie nie boję, ale chciałabym mieć jakieś fajne koleżanki ;P poza tym nie interesują mnie młodsi faceci hehe (moj rocznik to 87;) . jeszcze nie wiem kiedy będę jechać do kraka, ale jak coś to się wpiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuth Re: Ympreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:33 87 to mój ulubiony rocznik :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najsliczniejsza Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:03 ludzie gratuluje a ja sama mam ochote zakopac sie w ziemii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszly student Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:07 Hmm, ja punktami sie nie chwale bo mam sporo mniej niz Ty :D. Zreszta nie liczylem wcale ze na UJ pojde, mam juz miejsce na UWr. Interesuje mnie po prostu jak wyglada lista, czy nie wie ktos gdzie ona jest w necie, o ile jest oczywiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka prawa Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:17 Gratuluję wszystkim, którzy się dostali:) Ja również jestem w gronie szczęśliwców z moimi 741 punktami. Ale politologia będzie moim drugim kierunkiem. Do zobaczenia w październiku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:32 a jak się w ogóle liczy te punkty? myslalem, ze max to 700. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka prawa Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:38 Procenty z matury podstawowej z historii, WOSu i polskiego mnoży się razy 1. Procenty z matury rozszerzonej z historii, WOSu i polskiego mnoży się razy 2. A z angielskiego podstawa razy 0,5 a rozszerzenie razy 1. Max jest 1050 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack Re: Politologia UJ - są wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:45 dobrze wiedzieć:)w takim razie mam 737.5 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timi na prawo tez tak sie to liczy? IP: *.mmpnet252.tnp.pl 16.07.07, 22:02 do studentka prawaw?? Odpowiedz Link Zgłoś
vingaer Re: na prawo tez tak sie to liczy? 16.07.07, 22:22 ja zrobię komuś miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuiteraz22 Re: na prawo tez tak sie to liczy? 16.07.07, 22:31 Studentka prawa - ja też już coś studiuję innego, ale politologia byłaby tym czymś "bardziej normalnym", te moje obecne studia są bardzo specyficzne ;))) fajnie fajnie :)) Politolodzy!! jeszcze raz gratuluję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tuiteraz22 Re: na prawo tez tak sie to liczy? 16.07.07, 22:31 przyszły student- a co liczyli na UWr i jaki był próg? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaj Re: na prawo tez tak sie to liczy? IP: 195.136.67.* 17.07.07, 21:56 a wiszą gdzies oficjalne listy?moze gdzies w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszly student Re: na prawo tez tak sie to liczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:34 Na UWr brali tak: obcy, historia, wos (suma podst+rozsz, max 600pkt). Prog wynosil 411pkt Odpowiedz Link Zgłoś