iffonka88 17.07.07, 08:50 Pomóżcie !!! Dostałam się na prawo na te wszystkie trzy uczelnie i mam straszny dylemat, którą wybrać a które odrzucić. Wiecie może coś na temat katedr Prawa na tych uniwerkach? Z góry thx za pomoc :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata87654321 Re: UŁ, UG czy KUL ???? 17.07.07, 08:51 w łodzi prawo jest na 3 miejscu w kraju z tego co mi wiadomo,wiec wybierz oczywiscie łódź. Naprawde slyszlam ze prawo jest na dobrym poziomie na UL,zaraz po UJ i UW. Odpowiedz Link Zgłoś
hazaja Re: UŁ, UG czy KUL ???? 17.07.07, 08:55 Zdecydowanie Łódź. Popatrz na ten artykuł: prawo.money.pl/aktualnosci/wiadomosci/artykul/gdzie;warto;studiowac;prawo,152,0,247960.html Czytamy tam: "Uniwersytet Warszawski ma najlepszy wydział prawa w Polsce. Tak wynika z rankingu prawniczych kierunków na uczelniach publicznych, przygotowanego przez "Gazetę Prawną". Wydział Prawa i Administracji na stołecznej uczelni nieznacznie wyprzedził analogiczne wydziały Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie i Uniwersytetu Wrocławskiego. Na kolejnych miejscach wśród uczelni publicznych znalazły się kierunki prawnicze na uniwersytetach w Łodzi i Białymstoku." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: UŁ, UG czy KUL ???? IP: 217.96.62.* 17.07.07, 09:07 ale ja tu na kulu to jeszcze nie widze wynikow.... Odpowiedz Link Zgłoś
iffonka88 Re: UŁ, UG czy KUL ???? 17.07.07, 09:15 Musisz się zalogować,kliknąć w wybrane i jeżeli przy kierunku będzie pisać zatwierdzony , kliknij "szczegóły" i tam będzie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: UŁ, UG czy KUL ???? IP: 217.96.62.* 17.07.07, 09:21 no tak wlasnie robie, ale pokazuje mi sie tylko to okienko z wynikami matury Prawo - Lublin (stacjonarne jednolite magisterskie) Rekrutacja na rok akademicki 2007/2008 - Nabór I :: Egzamin maturalny (nowa matura) Ocena ze świadectwa maturalnego - poziom podstawowy:Język polski: Język obcy nowożytny: Wiedza o społeczeństwie: Historia: Ocena ze świadectwa maturalnego - poziom rozszerzony:Język polski: Język obcy nowożytny: Wiedza o społeczeństwie: Historia: Konkurs świadectw:Konkurs świadectw: TAK Zawiadomienia ze szczegółowymi informacjami o wynikach wysyłane są listownie. [Powrót] Odpowiedz Link Zgłoś
iffonka88 Re: UŁ, UG czy KUL ???? 17.07.07, 09:28 Ja mam tak : Prawo - Lublin (stacjonarne jednolite magisterskie) Rekrutacja na rok akademicki 2007/2008 - Nabór I :: Egzamin maturalny (nowa matura) Ocena ze świadectwa maturalnego - poziom podstawowy:Język polski Język obcy nowożytny: Wiedza o społeczeństwie: Historia: Ocena ze świadectwa maturalnego - poziom rozszerzony:Język polski: Język obcy nowożytny: Wiedza o społeczeństwie: Historia: Konkurs świadectw:Konkurs świadectw: TAK Kandydat został przyjęty na kierunek: Prawo (stacjonarne jednolite magisterskie) - Lublin Wydział Prawa, Prawa Kanonicznego i Administracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: UŁ, UG czy KUL ???? IP: 217.96.62.* 17.07.07, 09:32 no wlasnie, a u mnie tego brakuje :) No nic, bede dzwonil i opieprzal przypadkowe osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejatonka Re: UŁ, UG czy KUL ???? IP: *.n.net.pl 17.07.07, 09:34 umnie tez nie ma wynikow.. Odpowiedz Link Zgłoś
iffonka88 Re: UŁ, UG czy KUL ???? 17.07.07, 09:35 Kurcze, ja nie wiem czemu ja już mam a Ty nie..Może mój ksiądz proboszcz interweniował :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: UŁ, UG czy KUL ???? IP: 217.96.62.* 17.07.07, 09:46 ja chyba za malo na tace dalem... Dodzwonic sie nawet nie idzie Odpowiedz Link Zgłoś
iffonka88 Re: UŁ, UG czy KUL ???? 17.07.07, 14:17 A jakie miłe panie przy telefonie..we we we :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: UŁ, UG czy KUL ???? IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.07.07, 13:50 zdecydowanie UŁ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: UŁ, UG czy KUL ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 00:23 1.zależy jak masz daleko na te uczelnie, przecież tam trzeba dojechać choćby raz na miesiąc; 2. zainteresuj gdzie łatwiej będzie ci skończyć i po którym ewentualnie łatwiej o pracę Odpowiedz Link Zgłoś