Dodaj do ulubionych

Wyniki na PRAWO UJ

17.07.07, 15:22
Dostalem sie na prawo!!! ;) SPOX :D To kiedy oblewamy?? Pozdro :D Aaa... i
mialem 422 pkt. Moze to pomoze przy ustaleniu progu ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: pd Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.sm-rozstaje.pl 17.07.07, 15:31
      To ciekawe, bo mam 431 pkt i jestem na liście rezerwowej ^^. Przy okazji byłem
      laureatem Olimpiady Historycznej :P

pzdr
      • histerykmaturzysta Re: Wyniki na PRAWO UJ 17.07.07, 15:48
        próg wynosi 410 punktów, dzwoniłem na wpia uj i tak mi tam powiedział jakiś pan
        kierownik (nie wiem czego, ale ok :])...
        • Gość: woytek Impreza kończąca rekrutacjęna prawo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:52
          Czekam na propozycję... gdzie, kiedy itp.
          • Gość: gost Re: Impreza kończąca rekrutacjęna prawo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:55
            Też bym szedł ale jestem rezerwa, tylko nie wiem która
            • histerykmaturzysta Re: Impreza kończąca rekrutacjęna prawo UJ 17.07.07, 15:57
              no właśnie - skąd można się dowiedzieć, na którym jest się miejscu na liście
              rezerwowej?????
              • pain88killer Re: Impreza kończąca rekrutacjęna prawo UJ 17.07.07, 16:03
                Średnio 1 pkt - 4 osoby, więc policz sobie różnicę twoich punktów i progu i
                pomnóż x4 i dowiesz się ile osób jest przed Tobą.
                • Gość: just Re: Impreza kończąca rekrutacjęna prawo UJ IP: *.telkonet.pl 17.07.07, 16:07
                  Dostałam się!440 punktów:)
                • histerykmaturzysta Re: Impreza kończąca rekrutacjęna prawo UJ 17.07.07, 16:09

hmmm, a skąd wiesz, że jeden punkt, to jest średnio 4 osoby...? u mnie by to
                  musiało być 28 osób, żeby się zwolniło... czyli musiałoby zrezygnować gdzieś 6
                  % kandydatów, nie wiem, czy to możliwe...
                  • pain88killer Re: Impreza kończąca rekrutacjęna prawo UJ 17.07.07, 16:34
                    Tak było na psychologii, tylko tam było 5 os. co jeden punkt, więc doszedłem do
                    wniosku że na prawie jest podobnie tylko tak z 4 os.
                    • Gość: ja Re: Impreza kończąca rekrutacjęna prawo UJ IP: 195.136.180.* 18.07.07, 13:13
                      twój algorytm okazął się niewłaściwy, przede mną jest gdzieś 80 osób w
                      rezerwie :]
    • Gość: deoxy Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.mielec.star.net.pl 17.07.07, 16:08
      no ja tez sie dostalem i mialem 418 pkt skad jestes jozefzpodiebradu? jak twoja
      propozycja?
    • juzefzpodiebradu Re: Wyniki na PRAWO UJ 17.07.07, 16:25
      Jestem z daleka.... I to jest maly problem, bo musze zaplanowac podroz przez
      pol Polski :D Wiem tylko ze w tym tygodniu bede w Krakowie... Czyli niewiele
      wiem ;P Bede myslal, a poki co... swietuje :D:D POZDRO
      • Gość: Quetta Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.e-cho.eu 17.07.07, 16:31
        Pytam z czystej ciekawości czy możecie mi napisać co wymagali na prawo na UJ i
        jaki był przelicznik? Chciałabym się dowiedzieć czy miałabym jakieś szanse, albo
        chociaż ile pkt. bym zdobyła, gratuluję wszystkim, którzy się dostali. ;)
      • Gość: deoxy Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.mielec.star.net.pl 17.07.07, 16:32
        a jak jedziecie skladac te dokumenty tak jak napisali z tymi nazwiskami czy nie?
        • onomatopeja_88 Re: Wyniki na PRAWO UJ 17.07.07, 17:38
          ja powinnam w czwartek, ale nie mogę, bo pracuję do 15, więc mam nadzieję,że
          mogę jutro je zanieść :)
          • Gość: misia Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:22
            dostalam sie;) zycie jest piekne! musimy sie jakos zintegrowac..5 lat w krk...;)
            • Gość: cuth Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:27
              rzuciłem podobne hasło w stosownym temacie, ale koledzy-przyszli-politolodzy nie
              są chyba zainteresowani :D może zrobimy potrójne - prawo, stosunki, politologia?
              Przeciez my jedna rodzina :D

gratulacje wszystkim przyszłym prawnikom :D
            • onomatopeja_88 Re: Wyniki na PRAWO UJ 17.07.07, 20:13
              jestem jak najbardziej za hasłem integrowanie się :) racja, 5 lat to duuuużo :):)
              • Gość: misia Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:20
                skoro widac taki miedzykierunkowy entuzjazm, to pozoataje tylko sie jakos
                zorganizowac...;)
                • Gość: Jaro Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: 195.136.61.* 17.07.07, 20:22
                  no mozna np w ktorys dzien po wpisie na studia? ;> no bo chyba nie planujecie
                  integracji dopiero w pazdzierniku ;p
                  • Gość: cuth Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:39
                    podoba mi się takie podejście do sprawy, ten kraj widac jednak ma przed sobą
                    przyszłośc :D jestem za, cokolwiek zdecydujecie.
                    • Gość: Jaro Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: 195.136.61.* 17.07.07, 20:48
                      niech ktos rzuci jakis termin i wtedy podyskutujemy ile osob sie moze zjawic..
                      bo mysle ze te ktore nie mieszkaja w krakowie moga miec problem ze zjawieniem
                      sie w kazdy dowolny termin... ja proponuje np. czwartek 19.VII to taka luzna
                      propozycja ale mozemy ja przemyslec :P
                      • onomatopeja_88 Re: Wyniki na PRAWO UJ 17.07.07, 20:49
                        Mnie data pasuje :)
                        • Gość: Jaro Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: 195.136.61.* 17.07.07, 21:15
                          jakby pasowala wiekszej liczbie to tylko wybrac godzine zbiorki i wyruszymy na
                          jakie piwko ;p
                          • Gość: misia Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:25
                            a piatek lub sobota?? bo ja akurat bede na weekend w krk
                            • Gość: hess Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:38
                              wlasnie! moze sobota - weekend, bedzie wieksza ekpia z pewnoscia, co Wy na to? ;>
                      • Gość: kożelanka Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.godula.net 17.07.07, 21:44
                        też sie dostałam :DDD jako że mam nazwisko na S to wybieram sie w poniedzialek
                        do krk, a co do czwartku... kurcze chetnie bym przyjechala ale narazie nie mam
                        ani pol noclegu..a może mnie ktoś przygarnie:>> dobra kończe te niemoralne
                        propozycje.. GRATULUJE PRAWNICY!! ;)
                        • Gość: kolezanka Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.godula.net 17.07.07, 21:49
                          a pkt mialam 438
                        • Gość: Jaro Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: 195.136.61.* 17.07.07, 21:50
                          No nie wiem dla mnie sobota tez moze byc... z tym ze ja nie myslalem o
                          calonocnej integracji ;p no ale skoro tak to chyba nie bede protestowal ;)
                          • onomatopeja_88 Re: Wyniki na PRAWO UJ 17.07.07, 22:11
                            podajcie swoje gadu i piszcie:) moje to 4003235
                            • Gość: Jaro Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: 195.136.61.* 17.07.07, 22:58
                              A planuje ktos wyjazd na jakis adapciak? ;> bo moznaby tez w tym kierunku cos
                              zadzialac i tam sie zintegrowac :P
                              • Gość: kozelanka Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.godula.net 18.07.07, 13:58
                                myślalam o tym. jest np ten ogolnopozski nad solina albo tylko krk z nzs-u..
                            • Gość: kozelanka Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.godula.net 18.07.07, 10:54
                              moje; 3187399
    • najsliczniejsza Re: Wyniki na PRAWO UJ 18.07.07, 07:48
      a ja jestem na rezerwowej więc chyba z wami nie pojde ;(
      • Gość: zimt Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:56
        forum.lex.edu.pl, i tam w dziale 'dla kandydatow' zaplanujmy jakas impreze
        integracyjna, co Wy na to? ;> zapraszam
      • Gość: thorne Re: Wyniki na PRAWO UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:09
        Rezerwowi też, czemu nie :D
        majne number 2672398
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka