Dodaj do ulubionych

Dziennikarstwo UJ

17.07.07, 15:43
Są wyniki ! ale gdzie jest lista ?? na koncie pisze że mnie nie przyjęli
Obserwuj wątek
    • lek_na_sraczke Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:47
      Lista rezerwowa. Myślicie, że są szanse?
      • maiko88 Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:48
        wszytsko zalezy ktore miejsce, chyba trzeba bedzie sie przejsc leku, jesli
        dostane sie na kulturo to odstapie moje miejsce;p
    • maiko88 Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:47
      mi pisze, ze sie zakwalifikowalam, ale listy nie ma zadnej
      • lek_na_sraczke Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:48
        Nie ma listy. Oczywiście nie podają też na którym miejscu rezerwy jestem. Jutro
        jadę na Rynek :/
        • bysiorek1 Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:49
          Nie masz szans sraczko ;/ pomyśl kto rezygnuje z UJ ... ;/
          • maiko88 Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:51
            np ja;p
          • lek_na_sraczke Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:53
            No co, może ktoś zrezygnuje... Nigdy nic nie wiadomo. Dlaczego mam się od razu
            poddawać? Tzeba być dobrej myśli. Ja już na dwóch kierunkach na UJ jestem na
            rezerwie i liczę, że jakoś uda mi się na jedno wcisnąć :D

bysiorek1: a Ty w tej tabelce na koncie ERK masz napisane "lista rezerwowa"
            czy "nieprzyjęty"???
    • anstac Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:54
      ja jestem na rezerwowej,
      zebym jescze tylko wiedziała na ktorym końcu
      • lek_na_sraczke Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:58
        No właśnie! Czemu nie podają całej listy, albo chociaż miejsca na którym się
        jest?! Jutro tam jadę. Jak znowu spróbują mnie spławić, wyciągnę z torby
        siekierę i ostro nią pomacham, to może pozwolą mi zajrzeć w swoje komputery.
        • anstac Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 16:01
          ja myślę, że może poźniej na str instytutu lista się pojawi..
          bynajmniej taką mam nadzieję
          • Gość: m Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 17.07.07, 16:05
            łee, jestem na rezerwie na dziennikarstwie, a najlepsze jest to, że moja
            kolezanka wyniki:j.polski -98% i wos- 74% też na rezerwie, to ja nie wiem,
            gdzie jestem ooo loool hahahahaa>:)
            • Gość: As Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:17
              otóż ja mam 134 punkty i też jestem na rezerwowej !! według ERK ... więc status
              "rezerwowy" ma każdy kto się nie dostał :D rozumiecie ??
              • Gość: SoulGirl Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.1-85.cust.bluewin.ch 17.07.07, 16:23
                Zakwalifikowana do przyjecia :) Ale jestem szczesliwa :)
    • lek_na_sraczke Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 16:31
      Gratuluję wszystkim, którzy się dostali! :))
      P.S. A przypadkiem nie rezygnujecie? ;>
      • Gość: de Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:45
        proszę, osoby które sie wpisały powyżej i się dostały niech podadzą ile mają
        pkt. koniecznie :)
        ja miałam 166 i mam napisane, ze rezerwa, ale się dostałam na dwa inne
        kierunki na UJ i jeden na UO i czekam jeszcze na PAT też na dziennikarstwo, ale
        pewnie wybiorę coś na UJ. nie jest źle ;)))
        zobaczymy co wyjdzie z tym cholernym dziennikarstwem ;)))))
        • maiko88 Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 16:52
          ja mam 177 i sie dostalam
        • Gość: G:) Re: Dziennikarstwo UJ IP: 82.139.20.* 17.07.07, 16:53
          Ja byłam dziś na Rynku i widziałam listy, są wywieszeni tylko Ci, którzy się
          dostali, 65 osób (63 z nową maturą i 2 ze starą maturą). Próg był 174 punkty.
          Woźny mi mówił, że listy rezerwowe nie będą wywieszane.
    • hurraoptymistka Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 16:57
      Ja też rezerwa, na początku pomyślałam, że lepsze to, niż odrzucenie na samym
      wstępie, jednak widzę, że chyba wszyscy wylądowaliśmy na tej "widmo-liście"..
      • Gość: arafata Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:04
        No ja też jestem na rezerwowej... Niby fajnie, bo myślałam, że od razu napiszą
        mi, że mnie nie przyjęli, lecz jak widać, dużo nas tu rezerwowych... o_O
        • maiko88 Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 17:11
          wyjatkowo wysoki prog o 14 wiecej niz w ubieglym roku...
          • eeewe Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 17:23
            ja mam 164 tez pisze ze rezerwa;o
    • Gość: reset Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.ceti.pl 17.07.07, 17:59
      system ERK dziala w ten sposob, ze kazdego ponizej progu wrzuca na rezerwowa-
      bylam dzis w instytucie europeistyki i mi to pani dokladnie wyjasniala...
      jestem 14 na liscie (tam akurat wisza), pani mi powiedziala, ze w zeszlym ropku
      lista sie o 90 miejsc przesunela wiec moze i u Was cos sie zmieni...a nawet jak
      nie- UJ w duzej mierze przereklamowany, niewiele tracicie;) jestem na WPiA UJ
      wiec co nie co o szanownej uczelni wiem:p
      • Gość: de Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 18:07
        myślicie, że opadnie próg o 8 pkt??
        jak to jest: jeśli teraz potwierdzę coś innego, a potem się dostanę na
        dziennikarstwo z rezerwy, to można wycofać papiery i dać na dziennikarstwo?????
        • polishlipstick Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 18:11
          powielam poprzednie pytanie, bo też mnie to interesuje <hmmm> wie ktoś?
          • Gość: m_m Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 18:48
            No i lista rezerwowa ;( 3 kierunki (dziennikarstwo, psychologia i psychologia
            społeczna) i wszędzie rezerwy. Jestem beznadziejna. Na szczescie mam
            polonistyke na UW jutro zdaje papiery, ale nie reyzgnuje z Uj, moze w kolejnych
            rekrutacjach eh.......
          • Gość: m_m Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 18:49
            Aha, szczerze gratuluje tym, ktorzy się dostali. Musicie być świetni :)
            • Gość: lewoskrzydłowa Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:09
              też się nie dostałam , miałam 172 punkty...co za pech:) Ale dostałam się na inny
              kierunek na UJ. Powielam więc pytanie poprzedników .....co jeśli zarejestruję
              się na ten inny kierunek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka