bysiorek1 17.07.07, 15:43 Są wyniki ! ale gdzie jest lista ?? na koncie pisze że mnie nie przyjęli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lek_na_sraczke Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:47 Lista rezerwowa. Myślicie, że są szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
maiko88 Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:48 wszytsko zalezy ktore miejsce, chyba trzeba bedzie sie przejsc leku, jesli dostane sie na kulturo to odstapie moje miejsce;p Odpowiedz Link Zgłoś
maiko88 Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:47 mi pisze, ze sie zakwalifikowalam, ale listy nie ma zadnej Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:48 Nie ma listy. Oczywiście nie podają też na którym miejscu rezerwy jestem. Jutro jadę na Rynek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bysiorek1 Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:49 Nie masz szans sraczko ;/ pomyśl kto rezygnuje z UJ ... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:53 No co, może ktoś zrezygnuje... Nigdy nic nie wiadomo. Dlaczego mam się od razu poddawać? Tzeba być dobrej myśli. Ja już na dwóch kierunkach na UJ jestem na rezerwie i liczę, że jakoś uda mi się na jedno wcisnąć :D bysiorek1: a Ty w tej tabelce na koncie ERK masz napisane "lista rezerwowa" czy "nieprzyjęty"??? Odpowiedz Link Zgłoś
anstac Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:54 ja jestem na rezerwowej, zebym jescze tylko wiedziała na ktorym końcu Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 15:58 No właśnie! Czemu nie podają całej listy, albo chociaż miejsca na którym się jest?! Jutro tam jadę. Jak znowu spróbują mnie spławić, wyciągnę z torby siekierę i ostro nią pomacham, to może pozwolą mi zajrzeć w swoje komputery. Odpowiedz Link Zgłoś
anstac Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 16:01 ja myślę, że może poźniej na str instytutu lista się pojawi.. bynajmniej taką mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 17.07.07, 16:05 łee, jestem na rezerwie na dziennikarstwie, a najlepsze jest to, że moja kolezanka wyniki:j.polski -98% i wos- 74% też na rezerwie, to ja nie wiem, gdzie jestem ooo loool hahahahaa>:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:17 otóż ja mam 134 punkty i też jestem na rezerwowej !! według ERK ... więc status "rezerwowy" ma każdy kto się nie dostał :D rozumiecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoulGirl Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.1-85.cust.bluewin.ch 17.07.07, 16:23 Zakwalifikowana do przyjecia :) Ale jestem szczesliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 16:31 Gratuluję wszystkim, którzy się dostali! :)) P.S. A przypadkiem nie rezygnujecie? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:45 proszę, osoby które sie wpisały powyżej i się dostały niech podadzą ile mają pkt. koniecznie :) ja miałam 166 i mam napisane, ze rezerwa, ale się dostałam na dwa inne kierunki na UJ i jeden na UO i czekam jeszcze na PAT też na dziennikarstwo, ale pewnie wybiorę coś na UJ. nie jest źle ;))) zobaczymy co wyjdzie z tym cholernym dziennikarstwem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G:) Re: Dziennikarstwo UJ IP: 82.139.20.* 17.07.07, 16:53 Ja byłam dziś na Rynku i widziałam listy, są wywieszeni tylko Ci, którzy się dostali, 65 osób (63 z nową maturą i 2 ze starą maturą). Próg był 174 punkty. Woźny mi mówił, że listy rezerwowe nie będą wywieszane. Odpowiedz Link Zgłoś
hurraoptymistka Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 16:57 Ja też rezerwa, na początku pomyślałam, że lepsze to, niż odrzucenie na samym wstępie, jednak widzę, że chyba wszyscy wylądowaliśmy na tej "widmo-liście".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arafata Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:04 No ja też jestem na rezerwowej... Niby fajnie, bo myślałam, że od razu napiszą mi, że mnie nie przyjęli, lecz jak widać, dużo nas tu rezerwowych... o_O Odpowiedz Link Zgłoś
maiko88 Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 17:11 wyjatkowo wysoki prog o 14 wiecej niz w ubieglym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reset Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.ceti.pl 17.07.07, 17:59 system ERK dziala w ten sposob, ze kazdego ponizej progu wrzuca na rezerwowa- bylam dzis w instytucie europeistyki i mi to pani dokladnie wyjasniala... jestem 14 na liscie (tam akurat wisza), pani mi powiedziala, ze w zeszlym ropku lista sie o 90 miejsc przesunela wiec moze i u Was cos sie zmieni...a nawet jak nie- UJ w duzej mierze przereklamowany, niewiele tracicie;) jestem na WPiA UJ wiec co nie co o szanownej uczelni wiem:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 18:07 myślicie, że opadnie próg o 8 pkt?? jak to jest: jeśli teraz potwierdzę coś innego, a potem się dostanę na dziennikarstwo z rezerwy, to można wycofać papiery i dać na dziennikarstwo????? Odpowiedz Link Zgłoś
polishlipstick Re: Dziennikarstwo UJ 17.07.07, 18:11 powielam poprzednie pytanie, bo też mnie to interesuje <hmmm> wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_m Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 18:48 No i lista rezerwowa ;( 3 kierunki (dziennikarstwo, psychologia i psychologia społeczna) i wszędzie rezerwy. Jestem beznadziejna. Na szczescie mam polonistyke na UW jutro zdaje papiery, ale nie reyzgnuje z Uj, moze w kolejnych rekrutacjach eh....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_m Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 18:49 Aha, szczerze gratuluje tym, ktorzy się dostali. Musicie być świetni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewoskrzydłowa Re: Dziennikarstwo UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:09 też się nie dostałam , miałam 172 punkty...co za pech:) Ale dostałam się na inny kierunek na UJ. Powielam więc pytanie poprzedników .....co jeśli zarejestruję się na ten inny kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś