her_tod 18.07.07, 13:53 Składał ktoś na te kierunki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cuth Re: Historia i Politologia na Ap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:01 na politologię. dostalem sie, zwalniam miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
her_tod Re: Historia i Politologia na Ap 18.07.07, 14:06 To spoko bo ja sie nie dostałem miałem 72 punkty a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuth Re: Historia i Politologia na Ap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:20 miałem 90. Odpowiedz Link Zgłoś
her_tod Re: Historia i Politologia na Ap 18.07.07, 14:25 Gratuluje.jeszcze Cię pomęcze pytaniami. Ile miałes z polskiego bo rozumiem ze pisałeś podstawe i z reszty czyli język i historia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuth Re: Historia i Politologia na Ap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:32 nie meczysz :) nie, pisalem wszystko rozszerzone, AP to był taki mój pewniak, zeby w razie czego zakotwiczyc w krakowie :) polski - 92, anglik - 85, historie pominmy milczeniem, temat wypracowania mi nie siadl za cholere :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herr Tod Re: Historia i Politologia na Ap IP: *.tvkdiana.pl 18.07.07, 15:01 To super wyniki.Myślałem ze podstawa bo Ap z tego słynie że podstawe bierze . Ale co z historia nie pisałeś wogóle czy słabo Ci poszła. Ja właśnie na historie licze miałem 83 z podstawy jak mnie tutaj załatwią to ide do roboty i olewam studia Odpowiedz Link Zgłoś