Dodaj do ulubionych

UAM Administracja

21.07.07, 00:43
UAM Administracja- kto z was dostał sie a rezygnuje??
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: UAM Administracja IP: *.static.metro.comel-it.com 21.07.07, 10:43
      a ja zadam inne pytanie- czy mogłabym prosić o link do listy rankingowej z
      administracji na UAM ?? i byłabym wdzięczna z a link do prawa i administracji
      na UG :D
      • Gość: maniche666 Re: UAM Administracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 11:13
        ja tez poszukuje listy kandydatów zakwa;lifikowanych i niegdzie jej nie widze.
        • Gość: jasny_szlag Re: UAM Administracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 13:43
          Prawdopodobnie tylko na wydziale jest taka lista, w internecie jej nie będzie.
          Mam pytanie z innej beczki dlaczego przyjęto tylko 105 osób??!! :(
          • Gość: maniche666 Re: UAM Administracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 15:25
            Rzeczywiście, dlaczego tylko 100 osób? Zmniejszono zeszłoroczny limit o 50 miejsc. Zapewne uczelnia chciala sztucznie podnieśc atrakcyjnoiśc kierunku, ponieważ teraz tym samym zrobilo sie z 5 chętnych na miejsce aż 8 jesli załozymy ze tyle samo osob skladalo podania ile w tamtym roku. Sa orientacyjne pozycje na liście, ostatnia podana ilośc punktów konczy sie gdzies na 320 miejscu na liscie. Ale przeciez nie tylko 320 osob skladalo tam podania a zappewne ok 800 jak w zeszlym roku. Byc moze do 320 miejsca jest to lista rezerwowych. Jeżeli ktokolwiek ma dostep do listy kandydatów proszę o podanie linka na forum.
            • maniche666 Re: UAM Administracja 21.07.07, 15:30
              Pytani jeszcze w jaki sposób i kiedy powiadomią rezerwowych ze zwolnily sie miejsca i by zlozyli dokumenty, jeśli zrobia liste na wydziale wielu tego nie sprawdzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka