04.08.07, 17:47
czy jest możliwosc przeniesienia w trakcie roku z Ligoty do Zabrza>
Obserwuj wątek
    • Gość: sumik Re: ŚLUM IP: 217.153.210.* 04.08.07, 17:51
      w trakcie roku na pewno bedzie trudniej niz jeszcze przed jego
      rozpoczęciem....ja juz teraz zaczał bym zalatwiac przeniesienie, jesli by mi na
      nim zalezalo:)
      • misia413 Re: ŚLUM 04.08.07, 17:53
        a Ty studiujesz Lekarski na Ligocie>
        • Gość: sumik Re: ŚLUM IP: 217.153.210.* 04.08.07, 17:59
          nie... studiuje w Zabrzu lekarski:)
          • misia413 Re: ŚLUM 04.08.07, 18:05
            dlaczego nie wybraleś Katowic? jak sie studiuje w Zabrzu? a ktos w trakcie roku
            sie przeniosl do was z Ligoty?
            • Gość: sumik Re: ŚLUM IP: 217.153.210.* 04.08.07, 18:14
              powiem Ci cos co pewnie uslyszysz od wiekszości (choć zawsze znajdą sie ci o
              odmiennym zdaniu) otóz w Zabrzu jest o wiele przyjemniej, odpada mniej osob,
              nie ma takich stresow jak na ligocie. Generalnie atmosfera przemawia za Zabrzem.
              Poziom....to jest akademia medyczna a nie plac zabaw wiec wiadomo ze trzeba sie
              uczyc i ktos to potem egzekwuje:)
              • misia413 Re: ŚLUM 04.08.07, 19:41
                wlasnie teraz wyjezdzam ,ale po powrocie pojade do dziekanatu,wiem ze teraz
                rekrutacja jest wstrzymana,we wrzesniu znow pojawia sie listy,moze wtedy ktos
                zgodzi sie na zamiane,a w trakcie roku nie mozna sie przeniesc?byl juz taki
                przypadek?
                • Gość: sumik Re: ŚLUM IP: 217.153.210.* 04.08.07, 21:19
                  Hmmm w trakcie roku to nie wiem... Weź pod uwage (bo nie wiem czy to wiesz), że
                  są pewne różnice w planie nauczania pomiedzy Ligotą i Zabrzem np anatomia,
                  ktora w Katowicach trwa rok a w Zabrzu 1,5...jest pare niuansow, ktore potem
                  mogą znacznie utrudnic całą akcje:)
                  • misia413 Re: ŚLUM 04.08.07, 21:31
                    dziekuje za pomoc,mysle ze we wrzesniu zaczne dzialac w tej sprawie, a Tobie
                    zycze milego studiowania i ukonczenia tych studiow,ja jeszcze nie wiem co mnie
                    czeka,narazie jestem zapisana na Ligocie, ze stomy zrezygnowalam, nie wiem czy
                    slusznie, zobaczymy,zycie pokaze,ale i tak dziekuje za wszelkie informacje,jak
                    masz jeszcze czas to napisz jak Ci sie studia podobaja
                  • Gość: :) Re: ŚLUM IP: *.eranet.pl 04.08.07, 21:53
                    ile jest terminów z anatomii ?:)
                    • natha2 Re: ŚLUM 05.08.07, 09:57
                      W Katowicach na kolokwiach jest 1 termin, w tydzien pozniej 2, pod koniec
                      semestru 3, 4 jeszcze pozniej (jakos o okresie sesji lub po sesji w lutym i pod
                      koniec sierpnia/poczatek wrzesnia) ale sa tez 5 ;)
                      • Gość: asia Re: ŚLUM IP: *.chello.pl 06.08.07, 10:41
                        czy te 5 terminów wystarcza zeby zaliczyć?
                        • natha2 Re: ŚLUM 06.08.07, 14:40
                          Raczej tak - z tego co wiem osoby, ktore nie zaliczaja 5 terminu maja
                          najczesciej nie zaliczone jakies inne przedmioty. Moja kolezanka wszystkie 4
                          kolokwia z 1 semestru zdala w 5 terminie, tylko ze i tak ja wywalili, bo miala
                          niezaliczona lacine i niezdany egzamin z biologii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka