Dodaj do ulubionych

nie napisałem które wypracowanie wybrałem na WOS

07.05.08, 20:10
czy ktoś się orientuje czy mi zaliczą ?
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:12
      mysle ze tak
    • Gość: abc Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.warynski.net 08.05.08, 12:09
      na pewno tak, ja nie zaznaczyłąm na angielskim i powiedizeli, ze zalicza
      • 1janek Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na 08.05.08, 12:22
        a pytałaś się o to w CKE ? jak tak to ci bardzo dzikuje za
        odpowiedź bo kamień mi spadł z serca , źe to teź zawaliłem.
        • olczis89 Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na 08.05.08, 16:51
          jezuuuu ja tez nie napisałam które :( mam nadzieje że mi
          zaliczą.......
          • Gość: digi.4 Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:48
            a ja nie jestem pewna czy napisałam poprawny numer, może schizuje
            ale już sie pogubiłam i załamałam
    • Gość: ;) errare humanum est IP: *.netburg.pl 08.05.08, 19:20
      no cóż.. jak się nie umie czytać ze zrozumieniem, i wykonywać prostych poleceń, typu "wpisz numer wybranego tematu" [sic!], to ja się dziwię, że ma się odwagę podchodzić do matury ;)
      no, ale błądzić jest rzeczą ludzką - w sierpniu masz poprawkę, jeszcze się załapiesz na trzecią rekrutację na polonistykę :)
    • Gość: maturzysta Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 20:14
      jestem w troche podobnej sytuacji, ale ja napisalem ze wybieram temat 1 a
      pisalem przeciez o drugim - tyle ze z polskiego
    • Gość: maturzysta Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 20:17
      i co teraz ??
      zalicza?
      jasne jest ze pisalem o lalce a nie poezji, jak wynika z tresci
      moze podejda do tego jak ludzie a nie maszyny?
      co wy sadzicie?
      • Gość: MALWINKA Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.autocom.pl 08.05.08, 20:38
        kurczeeee nie wiem oby nei oceniali wg kryteriów 1....bo wtedy neizgodnosć z
        tematem i.....ehhhh
    • Gość: Anka Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: 88.220.76.* 08.05.08, 20:45
      A ja nie podkreslilam tematu z rozszerzonego angielskiego ;( a za to bylo 18
      punktow. I co????
      • rabbani Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na 08.05.08, 21:12
        Spokojnie - jako egzaminator mogę uspokoić: zawsze idzie się na rękę zdającemu,
        przecież każdy wie, że stres jest w stanie nieco zaćmić myślenie. Więc
        niezaznaczenie tematu nie będzie skutkowało brakiem oceny wypracowania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka