1janek 07.05.08, 20:10 czy ktoś się orientuje czy mi zaliczą ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:12 mysle ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.warynski.net 08.05.08, 12:09 na pewno tak, ja nie zaznaczyłąm na angielskim i powiedizeli, ze zalicza Odpowiedz Link Zgłoś
1janek Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na 08.05.08, 12:22 a pytałaś się o to w CKE ? jak tak to ci bardzo dzikuje za odpowiedź bo kamień mi spadł z serca , źe to teź zawaliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
olczis89 Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na 08.05.08, 16:51 jezuuuu ja tez nie napisałam które :( mam nadzieje że mi zaliczą....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digi.4 Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:48 a ja nie jestem pewna czy napisałam poprawny numer, może schizuje ale już sie pogubiłam i załamałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) errare humanum est IP: *.netburg.pl 08.05.08, 19:20 no cóż.. jak się nie umie czytać ze zrozumieniem, i wykonywać prostych poleceń, typu "wpisz numer wybranego tematu" [sic!], to ja się dziwię, że ma się odwagę podchodzić do matury ;) no, ale błądzić jest rzeczą ludzką - w sierpniu masz poprawkę, jeszcze się załapiesz na trzecią rekrutację na polonistykę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 20:14 jestem w troche podobnej sytuacji, ale ja napisalem ze wybieram temat 1 a pisalem przeciez o drugim - tyle ze z polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 20:17 i co teraz ?? zalicza? jasne jest ze pisalem o lalce a nie poezji, jak wynika z tresci moze podejda do tego jak ludzie a nie maszyny? co wy sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALWINKA Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: *.autocom.pl 08.05.08, 20:38 kurczeeee nie wiem oby nei oceniali wg kryteriów 1....bo wtedy neizgodnosć z tematem i.....ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na IP: 88.220.76.* 08.05.08, 20:45 A ja nie podkreslilam tematu z rozszerzonego angielskiego ;( a za to bylo 18 punktow. I co???? Odpowiedz Link Zgłoś
rabbani Re: nie napisałem które wypracowanie wybrałem na 08.05.08, 21:12 Spokojnie - jako egzaminator mogę uspokoić: zawsze idzie się na rękę zdającemu, przecież każdy wie, że stres jest w stanie nieco zaćmić myślenie. Więc niezaznaczenie tematu nie będzie skutkowało brakiem oceny wypracowania. Odpowiedz Link Zgłoś