poczwarkavillemo 09.05.08, 20:20 Pisaliscie rozszerzony polski? Piszcie na jaki kierunek byl wam potrzebny i jak wam poszlo:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdza Re: Rozszerzony polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 21:36 ja pisałam. chciałam iść na prawo na UW ale moje marzenia po maturze w polskiego poszłyyy w ...... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Rozszerzony polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 11:50 no ja też pisałam:/ na prawo na UW chcą polski???? ja myśle o KUL w LBN ale zobaczymy co to wyjdzie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Rozszerzony polski IP: *.chello.pl 10.05.08, 12:03 ja pisałam, myśle ze około 60% dziennikarstwo uw na prawo nie chca polskiego toc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczkowa Re: Rozszerzony polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 12:46 dziennikarstwo na UAM, mam nadzieję na 75% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAaaa? Re: Rozszerzony polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 12:52 Poprawka, aby dostać się na psycho. Rok temu 64%, teraz mam nadzieję na chociaż 2% większy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Rozszerzony polski IP: *.kro.vectranet.pl 10.05.08, 18:22 a gdzie przyjmują na psychologię z 66%? ;> chyba, że to tajemnica ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digi.4 Re: Rozszerzony polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 19:45 Ja jestem zadowolona wcześniej przerobiłam troche wierszy różewicza i na szczęście polonistka poleciła mi kilka pozycji...w tym "kamien na kamieniu" licze na ok 80%, mam nadziej ze uda mi sie dostać na dziennikarstwo na uniwerytecie w łodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UŁ Re: Rozszerzony polski IP: *.netburg.pl 10.05.08, 22:19 z tym mogą być problemy. sam polski Ci nie wystarczy, choćbyś miała sto. jeszcze język i historia lub wos. Odpowiedz Link Zgłoś