owieczkowa 10.05.08, 12:51 Kto z Was wybiera się na poznański uniwerek i na jaki kierunek? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gala Re: Kto na UAM? IP: 82.160.252.* 10.05.08, 14:26 prawo albo dziennikarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto na UAM? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.08, 14:28 na prawo to sobie daruj bo ciezko się dostac , trzeba mieć naprawdę dobre wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
malik777 Re: Kto na UAM? 10.05.08, 14:36 może właśnie takie wyniki ma gała. w końcu ktoś tam się musi dostać. też bym chciał na poznańskie prawo, ale wszystko teraz zależy od historii.z polaka i angola liczę na 80% albo minimalnie więcej, więc z historii musiałbym osiągnąć ten sam pułap, co nie jest łatwe... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_matuszynska Re: Kto na UAM? 10.05.08, 21:06 A skad ta pewnosc, ze nie ma naprawde dobrego wyniku z matury? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto na UAM? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.08, 21:09 raczej nie sądzą , nie okłamujmy się... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_matuszynska Re: Kto na UAM? 11.05.08, 14:29 Z takim pesymizmem, to Ty daleko nie zajdziesz... Ja zycze wszystkim powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Kto na UAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 14:34 ja zamierzam na socjologię... jak sądzicie jaki tak mniej więcej będzie potrzebny wynik aby się dostać?... czy wystarczy polski i historia rozszerzone oba na ponad 60% ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eine_xanthippe Re: Kto na UAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 15:20 ja składam na kulturoznawstwo ale myśle, że nie mam żadnych szans;( Chyba czeka mnie rok przerwy w mojej edukacji:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kto na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 16:31 kulturoznawstwo albo dziennikarstwo. apropos, ciezko sie dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczkowa Re: Kto na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 16:42 no to widzę, że dziennikarstwo całkiem popularne :) też się wybieram- ciężko mi ocenić własne szanse, chociaż matura poszła mniej więcej po mojej myśli (be wos, be... niedobry ;p) :) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_matuszynska Re: Kto na UAM? 10.05.08, 21:05 Ja skladam na dziennikarstwo i filmoznawstwo, ale jak widze, na dziennikarstwo nie mam szans, bo konkurencja jest spora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczkowa Re: Kto na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 11:25 nie oceniaj tak pochopnie ;) wszystko wyjaśni się 30.06 :) powodzenia wszystkim życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kto na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 21:20 klaudia, najpierw mowisz, ze damy rade, a teraz zmieniasz zdanie??? jak mozesz? jesli nie dziennikarstwo, to arabistyka ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Kto na UAM? IP: *.ip.netia.com.pl 13.05.08, 22:42 A ja składam na japonistykę, sinologię lub filologię norweską, choć swoje szanse oceniam marnie =.= Odpowiedz Link Zgłoś
mroczny_elfik Re: Kto na UAM? 14.05.08, 07:59 uuu na japonistykę jest strasznie drugi próg. ja studiuje administracje na uam ale w tym roku podwyższałem maturę z wosu i angielskiego i będę startował na prawo i politologię. uważam że moje szansę są całkiem spore ale zobaczymy już w lipcu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczkowa Re: Kto na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:28 o japonistyce też myślałam ^^ fakt faktem może być ciężko... ale bądźmy dobrej myśli ;] Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_matuszynska Re: Kto na UAM? 14.05.08, 09:39 Ja zdania mija droga ni zmieniam. Jak mowie, ze damy rade, to napewno damy :) Tylko skladam moje uznanie konkurencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kto na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 10:09 odezwij sie do mnie na gadu, bo gdzies mi twoj numer wcielo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eine_xanthippe Re: Kto na UAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 16:07 ludzie, zabraniam wam składać papiery na kulturoznawstwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Kto na UAM? IP: *.acn.waw.pl 14.05.08, 16:28 nie wiecie jaki był próg w tamtym roku na prawo Odpowiedz Link Zgłoś
malik777 Re: Kto na UAM? 14.05.08, 18:33 na pewno powyżej 80%... chyba jakoś 83-84% Odpowiedz Link Zgłoś
mroczny_elfik Re: Kto na UAM? 14.05.08, 19:22 32,2 pkt to daje chyba 84% ale w tym roku jest inna rekrutacja bo biorą tylko 3 podstawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczkowa Re: Kto na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 22:46 I jak po wynikach drodzy kandydaci na UAM? :) Zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kto na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:50 eee...nie. niestety nie. jets gorzej niz myslalam. wos rozszerzony-44%, polski rozszerzony-60%, angielski podstawowy 86%. o studiach dziennych na UAM moge jedynie pomarzyc...no chyba ze za rok sprobuje znowu, ale juz po poprawie moich wynikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kto na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:52 Zaczynam rozwazac inne opcje, np. UMK w Toruniu i UKW w Bydgoszczy. Pewnie tylko Bydzia mi zostala, ale ja nie chce do Bydzi!! ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eine_xanthippe Re: Kto na UAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 00:52 Mam bardzo średnie wyniki. Nie będę ciężką konkurentką:) Ale co, dam zarobić dobrym ludziom:)) Odżałuje te 8 dych... Wolę to niżbym później miała żałować. Składam na kulturoznawstwo (marzenia) i filozofię:) Życzę wszystkim powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś