Dodaj do ulubionych

Kto na UO?

10.05.08, 14:45
wybiera się ktoś? jeśli tak, to na jaki kierunek?
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 21:21
      zastanawiam sie...moze filologia angielska ;)
      • Gość: nastyyy Re: Kto na UO? IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 22:15
        Spróbuje na prawo, progi mają niższe, ale chyba i tak na ten rok będę się
        musiała zadowolić wieczorowymi.
        • bandit_queen Re: Kto na UO? 14.05.08, 10:44
          też nastawiałam się na filologię angielską, ale na UO progi na ten kierunek zawsze były dość wysokie, więc nie mam szans;) i teraz mam dylemat, na co innego 'startować' ;p
          • nastyyy Re: Kto na UO? 14.05.08, 12:01
            Ja liczyłam na UO, bo w tamtym roku na prawo były prawie o 10% niższe niż UW.
            Więc zawsze to 75 a nie 85. Niestety matury poszły mi za słabo. Myślałam, że
            jakoś nadrobię podstawową historię wosem i angielskim.
            • Gość: madzia Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 12:23
              mowisz, ze wysokie progi na filologie? ojojoj...niedobrze, to ja juz sama nie
              wiem, co bede robic ;/
              • bandit_queen Re: Kto na UO? 14.05.08, 13:14
                no jak na moje możliwości, to wysokie.. zdawałam maturę rok temu, więc policzyłam sobie ile miałabym punktów na fil.ang, no i niestety pożegnałam się z tym kierunkiem;/ jeśli nie dostanę się na nic dziennie, to zawsze pozostaje opcja fil.ang. wieczorowo..

tutaj masz wyniki z zeszłego roku, sprawdz sobie:

www.wyniki.uni.opole.pl/
                • bandit_queen Re: Kto na UO? 02.07.08, 12:56
                  juz znacie swoje %, wiec.. kto, na co i z jakimi wynikami wybiera sie na UO?
                  jako zeszloroczna maturzystka musze sie zorientowac, jaka mam konkurencje;)
                  pozdrawiam
                  • Gość: Justyna Re: Kto na UO? IP: 195.205.193.* 03.07.08, 12:15
                    Prawo na UO
                    wyniki:
                    polski rozsz.- 65%
                    angielski rozszerz- 72%
                    WOS rozszerz- 68%

punkty po przeliczeniu 67%

Czy ktoś jeszcze wybiera się na prawo na UO? Ile macie punktów?
                    W zeszłym roku przyjmowali od 70% punktów rekrutacyjnych
                    • Gość: cytryna Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 14:51
                      ja wybieram się na politologię:
                      polski rozszerz:50%
                      angielski rozszerz:50%
                      wos rozszerz:35%
                      polski ustny:100%
                      angielski ustny podst:90%
                      Jak myślicie mam szansę??????????
                      • Gość: Justyna Re: Kto na UO? IP: 77.252.18.* 08.07.08, 15:13
                        Trudno powiedzieć, ale próbuj. Na co jeszcze składasz?
                        Niestety ten WOS dużo tutaj psuje. Chyba ustnych nie biorą pod uwagę?
                        • Gość: cytryna Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 18:08
                          Wiem,że WOS strasznie wygląda,byłam w szoku jak zobaczyłam ten
                          wynik;/ale mimo wszystko złożyłam na UO!Poza tym jeszcze na UKSW na
                          administracje-dzienne i na Stosunki międzyn-zaoczne!Bardzo się
                          boję,mam nadzieję,że gdzieś mnie wezmą jakimś cudem!
                          • Gość: Justyna Do mcv68 IP: 77.252.18.* 09.07.08, 11:29
                            Też wybieram się na prawo na UO.
                            Jakie masz wyniki, że się obawiasz?:) Będzie dobrze:)

• Gość: cytryna Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:25
          ja juz nie moge sie doczekac!czy ktos skladal na politologie??mam
          nadzieje,ze jakos to bedzie bo na UKSW jestem na rezerwowej i raczej
          nie wkocze.Licze na UO!:D
    • mcv68 Re: Kto na UO? 09.07.08, 10:27
      Będziecie dojezdzac do Opola? Jak tak to skąd? Czy mieszkać w Opolu? Ja złożyłem
      na prawo ale wątpie żebym się dostał
      • bandit_queen Re: Kto na UO? 09.07.08, 10:44
        Z Koszalina raczej ciezko byloby dojezdzac, wiec bede mieszkac w Opolu (juz
        nawet mam mieszkanie;)), nie wiem, czy dostane sie na dzienne studia..no, ale
        zawsze pozostaje mi wieczorowa filologia angielska:> powodzenia w rekrutacji..
        • Gość: Messiah Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 11:01
          Cóż.. odsiew, jaki sprezentował mi UWr poskutkował panicznym rejestrowaniem się na UO ;) Ale w sumie złożyłem tylko na SM z maturą
          Polski 74%
          Angielski 68%
          WoS 50%
          Wsio rozsz.

Jak się nie dostanę.. pozostaje mi tylko popełnienie rytualnego samobójstwa :) A żeby wyglądało efektownie i w miare medialnie- zapraszam chętnych - urządzimy prawdziwe widowisko :]

W Opolu będę musiał zamieszkać. Ale tym martwił się będę po tym, jak opublikują listę..
          • bandit_queen Re: Kto na UO? 15.07.08, 12:18
            Jutro wyniki...Kto czeka na ta chwile z niecierpliwoscia?;p
            • Gość: Morpheo Re: Kto na UO? IP: *.dialog.net.pl 15.07.08, 23:12
              Wyniki na niektórych kierunki już są. Na przykład na politologii, czyli tam,
              gdzie się dostałem :-)
            • Gość: Morpheo Re: Kto na UO? IP: *.dialog.net.pl 15.07.08, 23:13
              Wyniki na niektóre kierunki już są. Na przykład na politologii, czyli tam, gdzie
              się dostałem :-)
              • bandit_queen Re: Kto na UO? 15.07.08, 23:39
                aaaa, dobrze, ze napisales, bo czekalabym do jutra do 10 :P dostalam sie na
                kulturoznawstwo :) i jestem na liscie rezerwowej na filologie angielska..
    • mcv68 Re: Kto na UO? 16.07.08, 09:59
      czekam na wyniki na prawo
      • bandit_queen Re: Kto na UO? 16.07.08, 10:07
        powodzenia wszystkim.. i niech mnie ktos oswieci prosze, na jaki adres trzeba
        wyslac dokumenty?;)
        • Gość: cytryna Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 10:17
          jestem na liscie rezerwo na 154 pozycji!moje marzenia legły w
          gruzach!:(:(nie dostane sie!:(:( a dokumenty trzeba składac w
          Collegium Civitas, ul. Katowicka 89, pok. 13 w godzinach: od
          poniedziałku do piątku 10:00-14.00.
          • bandit_queen Re: Kto na UO? 16.07.08, 10:27
            Obie kategorie kandydatów musza złożyć komplet dokumentów w kierunkowej komisji
            rekrutacyjnej do dnia 25 lipca br., godz.15.00. Nie złożenie w tym terminie
            dokumentów będzie traktowane jako rezygnacja z podjęcia studiów na UO.

Czyli doumenty nalezy wyslac do ktorejs z tych komisji:
            www.uni.opole.pl/show.php?id=403&lang=pl&m=22? w zaleznosci od kierunku?
            bo juz nie wiem;) a musze poinformowac jak najszybciej mame, gdzie ma to wyslac,
            bo nie ma mnie w Polsce i sama tego niestety nie zrobie..
            • Gość: cytryna Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 10:46
              jak napisac to podanie o checi postrzymania stud na UO.wiecie
              moze????
              • bandit_queen Re: Kto na UO? 16.07.08, 10:50
                www.uni.opole.pl/biblioteka/docs/deklaracja.pdf
                • Gość: Dalibóg Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 22:09
                  No.. ja się dostałem na SM, i najprawdopodobniej tam pójdę ;) Ktoś jeszcze? Chociaż na jakikolwiek pokrewny kierunek?
          • Gość: Justyna Do Cytryny:) IP: 77.252.18.* 17.07.08, 08:47
            Hej, spokojnie. Może jeszcze przemyślisz sprawę i złożysz na kierunek, na którym
            jest miejsce? Np. chemia, inżynieria środowiska, kierunki niedoceniane a ważne.
            Oczywiście teraz nie jest to Twoje marzenie, ale spróbować zawsze można:)
            Powodzenia:):):)
            • Gość: martiti Re: Do Cytryny:) IP: 88.151.85.* 17.07.08, 18:39
              kto się dostał na prawo ? :-)

szukam znajomych do wynajmu mieszkania;-)
              • bandit_queen Re: Do Cytryny:) 17.07.08, 23:15
                a na kulturoznawstwo? kto sie dostal?;) mieszkanie juz mam, wiec wspollokatorow
                nie szukam, no, ale.. zawsze fajnie kogos 'znac' troche wczesniej;p
                • Gość: cytryna Re: Do Justyny od Cytryny:);p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 13:22
                  źle spojrzałam na listę,bo oni ją ułożyli alfabetycznie;p Jestem na
                  rezerwie na ok 60 miesjcu,chociaż i tak pewnie nie wskoczę!Na chemii
                  bym zginęla jak ruda mysz a inzyn,środ mnie nie intersuje!Jak się
                  nie dostanę to pójdę na zaoczne;/ Dzięki za podtrzymanie mnie na
                  duchu! Może nastąpi cud i się dostanę?!
                  • mcv68 Re: Do Justyny od Cytryny:);p 18.07.08, 15:28
                    jestem na 388 miejscu na liscie rezerwowych, to chyba koniec...
                    • Gość: Justyna do martiti IP: *.punkt.pl 18.07.08, 21:39
                      Ja się dostałam na prawo i już nawet papiery złożyłam, ale będę dojeżdżać. Teraz
                      zastanawiam się kiedy napisać podanie o IOS:D

Pozdrawiam wszystkich, będzie dobrze:)
    • mcv68 Re: Kto na UO? 19.07.08, 15:27
      a skąd będziesz dojezdzac? ile km?
    • Gość: Dolorezz Re: Kto na UO? IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 16:06
      siema:) dostałam się na biotechnologie na UO....kto jeszcze się dostał? trzeba
      zapoznać i pomyśleć o jakimś mieszkaniu:> hehe pzdr bo niestety mam 150 km do
      Opola ;/
      • Gość: ttt Re: Kto na UO? IP: *.range86-152.btcentralplus.com 21.07.08, 13:40
        kiedy nasze dokumenty juz dotra do komisji rekrutacyjnej, to bedziemy mieli
        jakas wiadomosc na koncie IRK? czy jak;) macie jakies potwierdzenia?
        • Gość: Justyna Re: Kto na UO? IP: 77.252.18.* 21.07.08, 14:25
          Z Brzegu-jakieś 40 km:)

Jak złożyłam papiery to kilka godzin później na moim koncie pojawił się napis w
          kolorze zielonym-> kandydat przyjęty:)
          • Gość: ttt Re: Kto na UO? IP: *.range86-152.btcentralplus.com 21.07.08, 14:37
            do Justyny:
            ale skladalas osobiscie? bo ja wyslalam w czwartek no i tak sie zastanawiam, jak
            to bedzie kiedy te papierzyska dotra;)
            • Gość: Patrycja Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 16:12
              To może teraz Szanowne Panie czas na obóz adaptacyjny dla przyszłych studentek
              prawa?:>
    • kredzia13 Re: Kto na UO? 21.07.08, 18:40
      Na stronie UO podano składy poszczególnych komisji rekrutacyjnych. Przy niektórych z nich podano również adres i godziny składania dokumentów rekrutacyjnych. Chcę złożyć dokumenty na Historię, jednak podany jest tylko skład komisji, żadnych dodatkowych informacji. Czy to znaczy, że powinnam zawieźć do Insytutu Historii?
      • bandit_queen Re: Kto na UO? 21.07.08, 23:45
        zaczynam sie powoli wkurzac.. ile moga te papiery 'isc' priorytetem z koszalina
        do opola?;p jak jutro 'zakwalifikowany' nie zmieni mi sie na 'przyjety', to
        ojjjjj, bede zla;)

• bandit_queen Re: Kto na UO? 23.07.08, 10:04
          Czy ktos wysylal dokumenty poczta?Moje juz podobno doszly.. A wczoraj mila pani
          zadzwonila do mojej mamy i powiedziala, ze kazdy student, ktory sie dostal i
          sklada dokumenty musi podpisac jakas DEKLARACJE, dostepna u nich w komisji. A
          co, jesli ktos nie skladal dokumentow osobiscie? Mnie nie ma w Polsce, a jestem
          z Koszalina, wiec to nie tak latwo moim rodzicom pojechac nagle do Opola do
          piatku do godz. 15.. Mila pani powiedziala, ze skonsultuje to z komisja, no i ma
          oddzwonic do mamy. Kurcze, zdenerwowalam sie, przeciez to bez sensu, nie kazdy
          mieszka blisko, nie kazdy sklada dokumenty osobiscie.

Czy ktos tez wysylal to poczta i dostal wiadomosc o jakiejs deklaracji do
          podpisania?

Zalamalam sie, no.
          • Gość: neli Re: Kto na UO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 15:02
            Wszystkie deklaracje dostępne są do wydrukowania z ich strony.Chyba,
            że chodziło im o tekst ślubowania, że będziesz godnie reprezentować
            UO itp. ;) Z tym, że ja nie wysyłałam dokumentów tylko stawiłam się
            osobiście.Domyślam się jednak o jaki dokument może im
            chodzić.Najwyżej zadzwoń i powiedz, że podpiszesz jak się rok
            akademicki zacznie ;)
            • Gość: Messiah Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 16:36
              Witam :) Byłem dziś w Opolu.. i podpisałem jedną drobnostkę- a mianowicie taki druk decyzji o przyjęciu na studia. Trzeba było napisać "kwituje odbior", walnać date, imie i nazwisko :) Student dostaje kopię tego- oni oryginał, i wsadzają do teczki osobowej. Moze o to im chodziło? Bo deklaracja "deklaracja o podtrzymaniu chęci studiowania w UO podpisana przez kandydata" - jeden z wymaganych dokumentów, dostępny jest do pobrania. Facet, który zbierał ode mnie dokumenty spojrzał jedynie, czy jest - więc zapewne jakoś super ważne to to nie jest :)
              • bandit_queen Re: Kto na UO? 23.07.08, 23:21
                Wlasnie o to 'pokwitowanie odbioru' im chodzilo - zadzwonili dzis do mojej mamy
                i stwierdzili, ze wysla jej to poleconym, zeby podpisala;) Z tym, ze wcale nie
                musi im tego odsylac - super. A ja biedna sie tu nerwow najadlam, kurcze;p Tylko
                nie wiem czemu na koncie IRK nadal mam status 'zakwalifikowany'? Powinno byc
                'przyjety', tak?

No, ale powiedzmy, ze wierze w to, co powiedziala Mila Pani mojej mamie-czyli,
                ze jestem przyjeta - ulzylo miiiii. :)

Do zobaczenia w pazdzierniku, pozdrawiam :)
                • Gość: Messiah Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 00:02
                  Facet wstukał coś na tym swoim paneliku amdinistracyjnym systemu IRK.. i przestawił co trzeba- w związku z tym pojawił się radosny napis "Decyzja dotycząca przyjęcia na studia: kandydat został przyjęty na studia" tuż pod "decyzją kwalifikacyjną". Historia zmian potwierdza, że "przyjął" mnie.. przy mnie;)

Nic nie maartw, i spokojnie śpij, czy jak tam chcesz;) Napewno aż takiego burdelu nie mają, i wszystko ładnie Ci poksięgują, a jutro nacieszysz oczy nowym zielonym napisem.

Do zobaczenia w pazzdzierniku : )
                  • Gość: PB Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 00:15
                    A na jakie kierunki dostaliście się? ;)
                  • bandit_queen Re: Kto na UO? 24.07.08, 00:16
                    Dzieki za pocieszenie;)

I serio mam nadzieje, ze ujrze ten cudowny napis wreszcie..Bo niby przez telefon
                    tak powiedzieli mojej mamie, ale ja wzrokowcem jestem, wole sama zobaczyc;p

Ajjj, juz sie nie moge doczekac tego Opola, wy tez?;p
                    Moze dlatego, ze ja kobieta z morkich okolic jestem, a podobno co 20 lat powinno
                    sie zmienic klimat..;p

Dobranoc:)
                    • bandit_queen Re: Kto na UO? 24.07.08, 00:17
                      Do PB:

kulturoznawstwo ;)
                      • Gość: Messiah Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 00:30
                        Ja jestem na Stosunkach miedzynarodowych :)

Cóż.. ja do Opola mam tragiczne podejście:D Bardzo bardzo.. bardzo.. baaardzoooo nie chce tam iśc, i wciąż NIE WIEM, czy sie zdecyduję. Mam wielkie zapędy urbanistycznie, więc małe Opole mnie zniszczy. Dlatego być może polaze do Wrocławia na SWPS, albo inny czort..

Ee tam, bullshit. Targają mną emocje, jak to targać mają w zwyczaju, więc znając życie- za dwa tygodnie już będę zdecydowany. Prawie.

Ps- ja bym Twoich klimatow na klimaty opolskie nie zmieniał!;> Ale ten, no. Wiadomo, ze bedzie fajnie. Oby tylko ludzi fajnych szybko natrafić : )
                        • Gość: Justyna Re: Kto na UO? IP: 77.252.18.* 24.07.08, 08:43
                          W Opolu też jest woda tylko rzeczna. Co prawda małe jest Opole ale ma zapędy
                          m.in. chcą od lat zbudować kolejkę nadziemną i ostatnio miał zacząć powstawać
                          wieżowiec.;P A tak serio możesz zaspokoić swoje zapędy urbanistyczne obserwując
                          budownictwo centrów handlowych. Solaris, który jest budowany koło Kinoplexu jest
                          całkiem, całkiem. Poza tym powstaje dużo osiedli. Hmmm skoro interesuje Cię
                          urbanistyka to dlaczego nie składałeś na gospodarkę przestrzenną czy budownictwo
                          etc?
                          • bandit_queen Re: Kto na UO? 24.07.08, 09:20
                            W porownaniu z miastem, w ktorym mieszkam teraz, Opole wypada BAAAAARDZO blado,
                            ale to nie zmienia faktu, ze naprawde ciesze sie z przeprowadzki :> Chyba musze
                            odpoczac od tlumow, wiezowcow itp. ;p

Bedzie fajnie, mowie Wam ;)
                            • Gość: Justyna Re: Kto na UO? IP: 77.252.18.* 24.07.08, 09:29
                              Osz Ty ;P i tak się dziwię, ja bym nigdy nie chciała opuścić nadmorskich ziem,
                              za wszelką cenę starałabym się o studia w Gdańsku czy Szczecinie, Gdyni:) a tak
                              to za daleko dla mnie...
                              Pewnie, że fajnie jest... czasem;) Jest wiele ładnych miejsc w Opolu, gdzie
                              można spędzić wolny czas i na łonie natury i w miejscach cywilizowanych:)
                              Szukajcie a znajdziecie, czy jakoś tak;D
                              • bandit_queen Re: Kto na UO? 24.07.08, 09:37
                                Teraz akurat nie mieszkam nad morzem, ani nawet w Polsce..ale wracam we
                                wrzesniu, no i bede sie szykowac do przeprowadzki na poludnie. Wiadomo, ze
                                bedzie mi brakowac tego jodu w powietrzu ;p No, ale w koncu trasa
                                Opole-Koszalin, to tylko jakies 7 czy 8h jazdy pociagiem:>

Poza tym moj tata pochodzi z okolic Brzegu, wiec poniekad wracam do korzeni;)

Juz nie moge sie doczekac ;)
                                • Gość: Messiah Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 11:55
                                  U mnie wystepuje tylko coś w rodzaju fascynacji miejskim, metropolitalnym, industrialnym krajobrazem, przyszłości z tym wiazać nie chciałem.. ale np. dziwie się jak można chcieć uciec od wiezowcow, tłumów ; ))))) Taki widok dodaje mi energii, i cieszy moje oczy.

Ok, ide zobaczyć jak ze stancjami w Opolu. Napisz, bandit_queen jak Ci sie zielony napisik pojawi ;)

• bandit_queen Re: Kto na UO? 24.07.08, 13:08
                                    Messiah, zielony napisik 'kandydat przyjety' nadal sie nie pojawil ;p

po dlugiej wymianie informacji droga mailowa z ekipa z komisji, dowiedzialam
                                    sie, ze taaaak, owszem, jestem studentka - decyzja o tym zostala wypisana i
                                    wysla mi ja poczta. Gdybym zjawila sie osobiscie, to juz bym miala ja w lapce;)
                                    a dlaczego nie mam tego pieknego napisiku? Nie mam pojecia, zielonego. ;p

powodzenia w szukaniu stancji, ja na szczescie juz od miesiaca mam zaklepane
                                    mieszkanko;)

P.S skad jestes?
                                    • Gość: Messiah Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 14:11
                                      No to ostatecznie gratuluje, studentko;) ja tam mojej decyzji o przyjęciu nie traktuje odpowiednio, gdyż wala się po podłodze pognieciona:(; )

Cienko z tą stancją będzie. Pokoje to ludzie proponują.. ale ja chce mieszkanie całe i już;) Więcej ogłoszeń typu "poszukuję", niż "wynajme". Ale troche cierpliwości, i znajdę.

P.S z Wałbrzycha jestem.
                                      • bandit_queen Re: Kto na UO? 25.07.08, 11:38
                                        A dziekuje, dziekuje;)

Znam ten bol..Rok temu szukalam mieszkania w Poznaniu, pozniej juz nawet
                                        stwierdzilam, ze moze byc pokoj.. ale i tak nie znalazlam ;p Na szczescie
                                        kierunek, na ktory sie dostalam i tak mi nie lezal, wiec zrezygnowalam i
                                        wyjechalam;)

No, ale Opole to nie Poznan, na pewno cos znajdziesz, trzymam kciuki;)

P.S wie ktos, do kiedy trzeba przeslac to zdjecie do Elektronicznej Legitymacji
                                        Studenckiej?
                                        • Gość: Messiah Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 21:29
                                          No dobra, ja nie wiem w sumie, ale odpowiem- fajnie się z Tobą czatuje:D ; )

Na Irce Uwr pisali, ze zdjecie nalezy dolaczyc przed końcem rekrutacji, inaczej legitka nie zostanie wyrobiona, bleble. Na Opolskiej Irce nic takiego nie znalazłem, więc moze to nawet nie jest potrzebne? Załadowałem im to zdjęcie jak chcieli. "Szablon" Irki UO, jest ten sam jak na UWr, wiec być moze opcja ta została, bo panowie zapomnieli jej zablokować.

No dobra, w każdym razie nie wiem ;pp Trzeba zadzwonic, ewentualnie dodać to foto najszybciej jak się da- dla świętego spokoju;)

No dobra, niech się ktoś bardziej kompetenty wypowie. Ja czytałem, czytałem.. i mimo dobrych chęci, nic ciekawego na ten temat nie wyczytalem. No ale no.. pomoc chciałem! ;D:)
                                          • bandit_queen Re: Kto na UO? 25.07.08, 22:55
                                            Dzieki za odpowiedz i chec pomocy;p :>

Jakis czas temu pisalam maila z zapytaniem o zdjecie do ELS, a pani odpisalam
                                            mi, ze wcale nie trzeba wysylac;> Ale to bylo przed wynikami, wiec nie wiem czy
                                            mialam nie wysylac, bo jeszcze nie bylam przyjeta, czy ze w ogole ;D

Nawet nie mam tutaj tego zdjecia w formie elektronicznej, bede musiala cos jutro
                                            pokombinowac, niech mi przesla z Polski.. Ale na razie nie mam sily o tym
                                            myslec, wlasnie wrocilam z pracy i musze sie ogarnac;p

A jakby ktos 'bardziej kompetentny' cos wiedzial, to dawac znac ;)
                                            • Gość: Messiah Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 11:28
                                              Uwaga- znowu ja! :D

Dzisiaj właze na Irke.. a tam "UWAGA! Proszę wykonać brakujące kroki rekrutacji!" , patrzę wyżej i... "5. prześlij zdjęcie do Elektronicznej Legitymacji Studenckiej
                                              Zdjęcie zostało odrzucone (Zdjęcie jest niewyraźne)"

Ja im zaraz, cholera, dam niewyraźne :[ Czyli zapewne na Twoim koncie też już się tego zdjęcia domagają- sprawdź :)
                                              • bandit_queen Re: Kto na UO? 26.07.08, 12:03
                                                Ajjjj, to co Ty taki niewyrazny? Moze rutinoscorbin zjedz;p ;)

Na moim koncie owszem, domagaja sie, ale na razie ich nie uszczesliwie moim (mam
                                                nadzieje, ze wyraznym;p) zdjeciem, bo go zwyczajnie nie mam;) Moze wieczorem to
                                                zalatwie i im wysle.

A jak odrzuca, tooo bede zla;>
                                                • Gość: ja Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 15:16
                                                  wybaczcei ze sie wtracam do rozmowy, ale ja tez mam problem z tym
                                                  zdjeciem
                                                  napisane jest ze ma byc identyczne z tymi co dostarczylismy a ja jzu
                                                  wiecej takich nei mam :| i co mam zrobic jeszcze raz identyczne? a
                                                  jak moje wlosy beda inaczej lezaly niz na dostarczonych to co
                                                  odrzuca?
                                                  ehh
                                                  • bandit_queen Re: Kto na UO? 26.07.08, 19:11
                                                    wydaje mi sie, ze musza byc identyczne.. moje zostaly w bazie u fotografa z
                                                    zeszlego roku, wiec mama poszla tylko wywolac i od razu wziela je od niego na
                                                    cd. Moze zapytaj u fotografa tam gdzie robilas/es wczesniej zdjecia?
                                                  • Gość: ja Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 13:28
                                                    ok juz zalatwione :D:D teraz tylko mieszkania szukac ^^
                                                    uh.
                                                  • Gość: Messiah Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 13:53
                                                    Hmm.. a ja dodałem im całkiem inne zdjęcie:P Nie przeczytalem tego regulaminu.. poza tym pisało, że zdjęcie POWINNO być identycznie:D gdyby musiało być, podkreślili by to, pogrubili, powiększyli, i dali na żółto, ot co. ; ) I tak na dniach je podmienie, a co mi tam. Byłem w Opolu wczoraj i powiem, ze tym razem mi się w miarę spodobało. Dobra, decyzja już praktycznie podjęta- zostaje z Wami ;} Teraz już na powaznie sie rozglądam za tymi mieszkaniami. Bożeee, jakie to nuuuuudneee.. :[
                                                  • Gość: maja Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 19:01
                                                    czy ktoś z was już szuka mieszkania? albo ma i szuka jeszcze jedenj
                                                    osoby? zawsze lepiej wiedziec wczesniej z kim się będzie spędzało
                                                    (jak by nie bylo) całkiem sporo czasu :)
                                                  • Gość: Messiah Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:28
                                                    Dobra, nasze wielkie, mega aktywne Community Opolskie :D:D

Jak ktoś chce jakiś kontakt nawiązać- zapraszam:
                                                    veiovis-messiah@o2.pl

Jakby się tak z kimś zgadać, wypić browara w Opolskim rynku, czy cokolwiek innego. No wiecie. Miło by było. Tendencje zjednoczeniowe, i tego typu bzdety ;)

Maja- Szukam mieszkania wciąż, ale tak... biernie :D
                                                  • Gość: ja Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:54
                                                    ja sie chyba do akademika wybiore ;)
                                                  • bandit_queen Re: Kto na UO? 09.08.08, 22:46
                                                    hej hej :>

jak tam poszukiwanie lokum? wszyscy juz zakwaterowani?;p

i moze przypadkiem jakis 'ludź' z kulturoznawstwa sie tu zjawil?;>
                                                    trzeba jakis dzien zapoznawczy uskutecznic przed rozpoczeciem roku akademickiego;p

jakby co to - gogunia3@wp.pl
                                                  • Gość: Messiah Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 14:51
                                                    Ja zrezygnowałem z szukania mieszkania przez pewien czas. Póki co- wakacjuję. Złożyłem podanie o akademik na wszelki wypadek, martwił się będę we wrześniu :)

Moja koleżanka idzie na kulturoznastwo do Opola jeszcze ;) Skieruję ją na ten temat jak wróci z wakacji.
                                                  • bandit_queen Re: Kto na UO? 10.08.08, 17:29
                                                    skieruj koniecznie;)

jeszcze 3 tygodnie i tez bede wakacjowac, bo nareszcie wracam do domciu;p

poki co - pracuje i odliczam dni;)

a tak wracajac do mieszkania..to akademik chyba nie jest taki zly, moze byc
                                                    fajnie, chyba zalezy od tego, jak sie trafi;) Powodzenia, milych wakacji :>
                                                  • Gość: ja(ona) Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 20:18
                                                    no moi mili ja wysylam jutro papiery na akademik :)
                                                    pomysl z opolskim community wspanialy :D
                                                    moze ktos z ekonomii sie napatoczy?!
                                                  • Gość: Justyna Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 07:36
                                                    Mój chłopak zaczyna w tym roku gospodarkę przestrzenną a to ten sam wydział, co
                                                    ekonomia :)
                                                  • bandit_queen Re: Kto na UO? 10.09.08, 19:38
                                                    jak tam ludziska?:) lokum znalezione? bo slyszalam, ze jakos ciezko w tym roku.. kolezanka szuka juz jakis czas pokoju i jak na razie nic;/

• Gość: ja Re: Kto na UO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 20:00
                                                    tez szukalam, jest cholernie ciezko, dlatego ciesze sie ze dostlam
                                                    miejsce w akademiku :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka