kardio-log 30.06.08, 16:53 Kto się wybiera na medycynę w Gdańsku (kierunek lekarski i inne)? Jak maturka ^^? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aguirre Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.gecon.com.pl 30.06.08, 17:25 ja, aplikowalem na stome, 230 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:58 lekarski 215 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.metrolink.pl 30.06.08, 19:19 262 - lek albo stoma, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wijas Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 19:24 co zobaczymy kretynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.metrolink.pl 30.06.08, 19:41 zobaczymy. kretynem nazwij siebie, ja nie muszę się swoich wyników wstydzić. stoma w gdańsku ma mało miejsc, być może i taki wynik nie wystarczy, skoro z roku na rok progi skaczą jak szalone. schowaj swoją zazdrość do kieszeni, bo może spotkamy się w październiku i wtedy nie będziesz taki chętny do obelg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.tktelekom.pl 30.06.08, 19:50 Ej serio z takimi wynikami na AMG????:) znaczy sie nikogo tutaj nie chce obrazic bo sama mam 205 z zeszlego roku i nawet nie poprawialam bo nie mialam kiedy ( bylam przez rok na platnych na AM) no i terazprobuje z tym swoim wynikiem jeszcze raz;) jeju ale super by bylo gdyby progi spadly;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.eranet.pl 30.06.08, 19:56 spróbować zawsze można :) nie każdy jest geniuszem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.eranet.pl 30.06.08, 19:58 spróbować zawsze można:) w końcu nie każdy jest geniuszem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.tktelekom.pl 30.06.08, 20:04 no pewnie ze nie kazdy. Ale przyznac musze ze geniusze na lekarskim odpadaja ..bardzo często niestety. ja pomimo tego ze na platnych to ciezka praca wszystko zdalam w pierwszych terminach:)no a czesc geniuszy poprawka lub repeta..mysleli ze nie musza sie uczyc bo tacy sa super i maja nauczke teraz:)medycyna jest tylko dla pracowitych ludzi ,no i kazdy moze przez nia przejsc ,wystraczy tylko chciec:) chcialabym sie przeniesc bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 22:16 no w końcu jakieś normalne forum. Mój wynik 220 i aplikowałem na stomatologie w Gdańsku. Progi spadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Janina Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:44 biologia 98% chemia 97% fizyka... 95% kurde, fizyke zawalilam, chyba czeka mnie za rok porawka, bo z takimi wynikami nie ma co marzyc... :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.tktelekom.pl 30.06.08, 23:54 ej dziecinnie sie zachowujesz naprawde..... Ludzie o inteligencji wyższej niz Twoja czują sie zniesmaczeni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 13:48 prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha89 Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 13:25 > bylam przez rok na platnych na AM) no i terazprobuje z tym swoim wynikiem > jeszcze raz;) jeju ale super by bylo gdyby progi spadly;) to w tamtym roku na Gdańskiej Akademii Medycznej jaki był min. opróg na kierunek lekarski?? :) Pzdr! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.08, 10:50 248, stoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 12:08 282 Lek, wszystkie AMy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 17:42 no jak widze na forum coraz fajniej się robi. gdzie się wejdzie na forum o AM to punkty się zbliżają powoli do 300. ludzie opamiętajcie się troche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś