Dodaj do ulubionych

Medycyna - Gdańsk

30.06.08, 16:53
Kto się wybiera na medycynę w Gdańsku (kierunek lekarski i inne)?
Jak maturka ^^?
Obserwuj wątek
    • Gość: aguirre Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.gecon.com.pl 30.06.08, 17:25
      ja, aplikowalem na stome, 230
      • Gość: :) Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.ols.vectranet.pl 30.06.08, 18:38
        209 lek
        • Gość: :) Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:58
          lekarski 215
          • Gość: chivas Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.metrolink.pl 30.06.08, 19:19
            262 - lek albo stoma, zobaczymy.
            • Gość: Wijas Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 19:24
              co zobaczymy kretynie?
              • Gość: chivas Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.metrolink.pl 30.06.08, 19:41
                zobaczymy. kretynem nazwij siebie, ja nie muszę się swoich wyników
                wstydzić. stoma w gdańsku ma mało miejsc, być może i taki wynik nie
                wystarczy, skoro z roku na rok progi skaczą jak szalone. schowaj
                swoją zazdrość do kieszeni, bo może spotkamy się w październiku i
                wtedy nie będziesz taki chętny do obelg.
          • Gość: mia Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.eranet.pl 30.06.08, 19:30
            204- lek
            • Gość: :)))) Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.tktelekom.pl 30.06.08, 19:50
              Ej serio z takimi wynikami na AMG????:) znaczy sie nikogo tutaj nie chce obrazic
              bo sama mam 205 z zeszlego roku i nawet nie poprawialam bo nie mialam kiedy (
              bylam przez rok na platnych na AM) no i terazprobuje z tym swoim wynikiem
              jeszcze raz;) jeju ale super by bylo gdyby progi spadly;)
              • Gość: mia Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.eranet.pl 30.06.08, 19:56
                spróbować zawsze można :) nie każdy jest geniuszem :)))
              • Gość: mia Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.eranet.pl 30.06.08, 19:58
                spróbować zawsze można:) w końcu nie każdy jest geniuszem :))))
                • Gość: :)))) Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.tktelekom.pl 30.06.08, 20:04
                  no pewnie ze nie kazdy. Ale przyznac musze ze geniusze na lekarskim odpadaja
                  ..bardzo często niestety.

ja pomimo tego ze na platnych to ciezka praca wszystko zdalam w pierwszych
                  terminach:)no a czesc geniuszy poprawka lub repeta..mysleli ze nie musza sie
                  uczyc bo tacy sa super i maja nauczke teraz:)medycyna jest tylko dla pracowitych
                  ludzi ,no i kazdy moze przez nia przejsc ,wystraczy tylko chciec:) chcialabym
                  sie przeniesc bardzo....
                  • Gość: xxx Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 22:16
                    no w końcu jakieś normalne forum. Mój wynik 220 i aplikowałem na stomatologie w
                    Gdańsku. Progi spadną.
                    • Gość: załamana Janina Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:44
                      biologia 98%
                      chemia 97%
                      fizyka... 95%

kurde, fizyke zawalilam, chyba czeka mnie za rok porawka, bo z takimi wynikami
                      nie ma co marzyc... :((((((
                      • Gość: :))) Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.tktelekom.pl 30.06.08, 23:54
                        ej dziecinnie sie zachowujesz naprawde..... Ludzie o inteligencji wyższej niz
                        Twoja czują sie zniesmaczeni....
                      • Gość: zenek Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 13:48
                        prowokacja.
              • Gość: mycha89 Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 13:25
                > bylam przez rok na platnych na AM) no i terazprobuje z tym swoim wynikiem
                > jeszcze raz;) jeju ale super by bylo gdyby progi spadly;)

to w tamtym roku na Gdańskiej Akademii Medycznej jaki był min. opróg na kierunek
                lekarski?? :) Pzdr! ;*
    • Gość: jaa Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.08, 10:50
      248, stoma.
    • czikita87 Re: Medycyna - Gdańsk 01.07.08, 12:04
      245 lek
      • Gość: lekarz Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 12:08
        282 Lek, wszystkie AMy
        • Gość: kiki Re: Medycyna - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 17:42
          no jak widze na forum coraz fajniej się robi. gdzie się wejdzie na forum o AM to punkty się zbliżają powoli do 300. ludzie opamiętajcie się troche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ydptite ja mam włśnie 300 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 18:35
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka