Dodaj do ulubionych

SGGW wyniki

12.07.08, 10:45
Jak to jest?? oni wysyłają wyniki na meaila czy tylko na stronce?? poza tym
jeśli wysyłają wyniki to tylko tym co się dostali??
Obserwuj wątek
    • krzysiu9 Re: SGGW wyniki 12.07.08, 10:53
      wysyłają na maila, czy osobom nie zakwalyfikowanym nie wiem, gdyż przed chwilą przyszedł mi mail że się dostałem
      • wilmaaa Re: SGGW wyniki 12.07.08, 11:02
        dzięki, teraz juz wiem że ja tez :)
        • Gość: Patka Re: SGGW wyniki IP: *.interdom.net.pl 12.07.08, 12:58
          Hej.. a jesli moge wiedziec na jaki kierunek sie dostaliście?
      • wilmaaa Re: SGGW wyniki 12.07.08, 11:07
        a jeszcze mam takie pytanie, nie wiecie moze kiedy będą znane progi przyjętych??
        bo strasznie mnie to ciekawi :)
    • Gość: aaa Re: SGGW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 13:23
      nie dotalem sie. Na socjo mam 122 pkt a prog to 130. da rade sie zalapac?
      • przemoo.inc Re: SGGW wyniki 12.07.08, 13:33
        ja mam 56,27 pkt na sggw na turystyke mam wogole jakies szanse aby
        sie jeszcze dostać proszeo odpowiedz, próg jest strasznie wysoki w
        porownaniu do ubiegłego roku gdyz w zeszlym wyniósł 56% a teraz jest
        72%.co o tym sądzicie?
        • Gość: ... Re: SGGW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 13:49
          mój status w panelu administracyjnym: możesz składać dokumenty.
          jednak nie dostałam jeszcze żadnego maila. czy to znaczy że sie
          dostałam czy może jestem na liście rezerwowej?
          • Gość: aaa Re: SGGW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 13:56
            dostalas sie :) przeczytaj co pisze w zkakladce raNKINGI WSZYSTKO tOBIE SIE WYJASNI
          • Gość: Heikun Re: SGGW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 13:56

to znaczy ze sie dostalas,gratulacje:)

Ja na WNoŻCiKu jestem na 61 pozycji,ale pare minut temu bylem na 49,czy to
            mozliwe ze ktos wszedl przede mnie?
            I jeszcze jedno bardzo wazne pytanie - skoro teraz sie nie dostalem to moge
            czekac do nastepnego etapu czyli do 24ego,ale co mam zrobic jezeli dostalem sie
            tez na UJ,a tam do 18ego trzeba zlozyc dokumenty,jak poczekam do 24ego to strace
            szanse na UJ a jak 24ego tez nie dostane sie na SGGW to zostane z niczym..i nie
            mam pojecia co mam teraz zrobic:/
            • przemoo.inc Re: SGGW wyniki 12.07.08, 14:05
              idz na UJ.Jestem 110 n liscie rezerwowej na sggw a limit miejsc to
              90, to oznacza ze jestem 20 kandydatem ktory sie nie dostał czy to
              jest liczba ludzi ktorzy sie nei9 dostali po tej szczesliwej 90
              prosze o odp.
              • Gość: Heikun Re: SGGW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 14:14
                ale na UJ dostalem sie na ochrone srod,takze wolalbym jeszcze powalczyc troche o
                ta Technologie Zywienia na SGGW,ale chodzi mi o to czy to w ogole jest
                mozliwe,zaczekac z decyzja na UJ az do nastepnego etapu na SGGW,czyli 24ego
                • przemoo.inc Re: SGGW wyniki 12.07.08, 14:29
                  niestety nie da sie tak , mam ten sam problem z turystyką bym
                  zaczekał ale niestety w tym tyg dokumnety trzeba juz zlozyc
                  • przemoo.inc Re: SGGW wyniki 12.07.08, 14:31
                    odpowie mi ktos jak to jest z tą listą rezerwowych na sggw?
                    jestem na liscie na 126 miejscu i to oznacza ze jestem na tym
                    miejscu ze wszystkich studentow czy z tych ktorzy sie nie zalapali?
                    • Gość: aaa Re: SGGW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 14:35
                      na tym co sie nie zalapali
                      • Gość: mycha89 Re: SGGW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 15:01
                        czy ktoś z Was wie, jaki jest w tym roku próg na weterynarie???????????????????????
                  • martagorska1 Re: SGGW wyniki 12.07.08, 15:25
                    a dlaczego nie możesz teraz złożyć dokumentów na UJ, a po 2 liście
                    na sggw zabrać dokumenty i złożyć na SGGW? każda uczelnia musi ci
                    wydać twoje dokumenty
                    • Gość: wilmaaa Re: SGGW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 15:55
                      ja dostałam się na zarządzanie - jest ktos moze jeszcze kto idzie na ten
                      kierunek ?? :)
                      • Gość: Heikun Re: SGGW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 16:07
                        martagorska1 - czyli tak na pewno mozna zrobic?
                        jak tak to super,dzieki:)
                        zloze do czwartku na UJ a potem sie zobaczy i jakby co to zwroca mi
                        swiadectwo,mam nadzieje:)
                        Denerwujace jest na SGGW to ze miejsce w kolejce ciagle sie zmienia,wg mogliby
                        juz nie dawac mozliwosci zmiany kierunku,wychodzi na to ze np na Dietetyce
                        jestem 81 a Zywieniu 91:/(w tym momencie oczywiscie) i tez w tym momencie moje
                        szanse sa nikle..
                        • Gość: ------- Re: SGGW wyniki IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.07.08, 19:46
                          zna ktoś może procent rezygnacji na sggw na ekonomii lub fir?
                          • przemoo.inc Re: SGGW wyniki 12.07.08, 19:48
                            albo na turystyce lub zarządzaniu ( duzo wieksze progi niz w zeszlym
                            roku) poradzcie cos biedakom
                            • Gość: ------ Re: SGGW wyniki IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.07.08, 20:40
                              dokladnie
                              • przemoo.inc Re: SGGW wyniki 12.07.08, 21:33
                                ile osob srednio rzeygnuje na sggw z kierunku w tych piuerwszych
                                dniach po wynikach pomóżcie nam
                                • Gość: -------- Re: SGGW wyniki IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.07.08, 21:54
                                  który jesteś na zarzadzaniu na liscie rez.?
                                  • przemoo.inc Re: SGGW wyniki 12.07.08, 22:02
                                    na zarzadzaniu jakos 170:), ale wole na turystyke sie dostac ale
                                    wymagania są w tym roku yhhh, a ty na co zlozyles i ktory jestes?
                                    • Gość: -------- Re: SGGW wyniki IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.07.08, 22:24
                                      składałem na fir, ale tam jestem juz ok 190 :/ inne ktore mam do wyboru np.
                                      ekonomia ok 111 :/, zarzadzanie ok 37 pozycja, ale to mnie raczej nie interesuje...
                                      • Gość: -------- Re: SGGW wyniki IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.07.08, 22:25
                                        dokładnie najaktualniej 38 pozycja... zarz
                                        • mitroma Re: SGGW wyniki 14.07.08, 10:44
                                          ej ludzie, gdzie są te listy rezerwowych, skad wiecie ktorzy
                                          jestescie rezerwowi?
                                          • przemoo.inc Re: SGGW wyniki 14.07.08, 10:47
                                            zaloguj sie i wejdz w ranking po lewo masz
                                            • mitroma Re: SGGW wyniki 14.07.08, 10:49
                                              ok, a myslicie ze jesli ktoś jest 94 na finansach to ma szanse sie
                                              tam dostac w nastepnej rekrutacji?
                                              • Gość: gość Re: SGGW wyniki IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.08, 12:13
                                                Walić ta wiejską szkołę. Nie dostałem się na socjologię i kliknąłem "kolejny
                                                etap" z myślą że pewnie coś sie zwolni w najbliższym czasie, patrze na ranking
                                                jestem 70 haha po godzinie wchodzę klikam ranking jestem prawie 500 , chyba ich
                                                po.. , tych wieśniaków
                                                • przemoo.inc Re: SGGW wyniki 14.07.08, 12:17
                                                  mam tak z turytyką patrze 30 na rezerwowej to mowie luzik dostane
                                                  sie, a pozniej 350 na.. sie tu tych wiesniakow moze poodchodza
                                                  na inne uczelnie dowiemy sie po tym jak poskladają papiery,ale cos
                                                  podejrzanego jest zamiast gdzikolwiek ubywac miejsc w moim rankingu
                                                  to tylko spadam w dół
                                                  • ana-89 Re: SGGW wyniki 14.07.08, 17:17
                                                    u mnie to samo... ;((
                                                  • przemoo.inc Re: SGGW wyniki 14.07.08, 17:24
                                                    a w zeszłym roku też tak było?Bo progi jak patrze o wilel niższe
                                                    może sie to zmieni jak inni złożą papiery na swoje uczelni
                                                  • Gość: ---------- Re: SGGW wyniki IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.07.08, 21:41
                                                    w tamtym roku na niektore kierunki brali przedmiot+jezyk obcy, a teraz na fir,
                                                    ekonomie i jeszcze cos np. biora tylko jeden przedmiot dlatego takie roznice,
                                                    miejmy nadzieje ze zrezygnuje duzo osob :P
    • Gość: ... Re: SGGW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:03
      up
    • Gość: p Re: SGGW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 20:53
      Jak myślicie, czy mam jeszcze jakiekolwiek szanse na dostanie się w kolejnych
      naborach jeśli na informatykę i ekonometrie jest 29 wolnych miejsc (po
      dzisiejszej aktualizacji), a ja mam 95 pozycje na liście rezerwowej.. ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka