kverve 01.08.08, 18:24 Orientuje sie ktos moze do kiedy mozna zrobic wglad w swoje prace maturalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 18:43 A teraz to po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
madalenna20 Re: Wglad do pracy maturalnej 01.08.08, 18:57 Masz do tego prawo jakieś marne kilka do kilkunatu dni po otzymaniu wyników. Sama chciałam (rok temu) zobaczyć maturkę gdzieś pod koniec lipca i pani w OKE popukała się w czoło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelka Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 19:02 Ja w tamtym roku we wrzesniu bylam ogladac (oke jaworzno). ale mozna wczesniej. musisz napisac podanie. np. www.oke.poznan.pl/index.php? st_id=122&from_szukaj=1&menu_st_id=5&el_id=808 www.oke.poznan.pl/pliki/aktualnosci/wniosek_wglad_mat.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kverve Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 19:38 Czyli myslisz, ze moge jeszcze zlozyc ten wniosek? bardzo mi na tym zalezy.. tylko ja oke gdansk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelka Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 21:05 zawsze warto sprawdzic :) wyslij podanie na wzor tego z poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenna20 Re: Wglad do pracy maturalnej 01.08.08, 19:54 To czemuż warszawska OKE zachowala się tak perfidnie w stosunku do mojej skromnej osoby?? :-) Life Is Brutal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Wglad do pracy maturalnej IP: 89.174.23.* 01.08.08, 22:09 Pracę mozesz sprawdzic nawet w marcu, nikt nie ma prawa Ci tego zabronic! Masz caloroczny i dożywotni wglad do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kverve Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 23:32 wzor podania juz znalazlam na oke gdansk, ale dzieki :) no wysle i zobacze, najwyzej nie pozwola:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Wglad do pracy maturalnej IP: 89.174.23.* 02.08.08, 17:31 Nie ma czegos takiego jak "nie pozwolą"... piszesz skarge do CKE na OKE i problem z glowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 12:51 "Pracę mozesz sprawdzic nawet w marcu, nikt nie ma prawa Ci tego zabronic! Masz caloroczny i dożywotni wglad do pracy!" Spoko za 15 lat sprawdzisz:-))))) Trzeba być niezłym półgłówkiem - a zostaje to dożywotnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszko z Bogdanca Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.t-mobile.co.uk 03.08.08, 13:38 To indywidualna sprawa czy ktos chce sprawdzic czy nie i moze to zrobic kiedy mu sie to spodoba. Za 20 lat bede chcial swoim dzieciom pokazac jak napisalem mature i to zrobie. A Ty anonimowy gosciu najprawdopodobniej sam nie grzeszysz itneligencja ktora pochwalic sie moze niejeden 'polglowek', wiec matury (ktorej posiadania zapewne nam zazdroscisz) sprawdzic mozliwosci nie masz ;] Pozdrawiam Cie i zycze krotkiej kolejki po zasilek xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 22:55 Mów do mnie jeszcze półgłówku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:29 Nie pokażesz dzieciom. Na przejrzenie pracy maturalnej jest pół roku od ogłoszenia wyników. Gdzie by CKE pomieściła wszystkie arkusze maturalne z np. pięćdziesięciu lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 13:11 on pokaże, bo zjadł wszystkie rozumy, pokaże za 20 lat:-))))wnukom:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 17:01 do kiedy trzeba zlozyc deklaracje poprawiania matury?? odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc4 Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 21:06 trzeba bylo do 7 lipca:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Wglad do pracy maturalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:30 Do 30. września - to jest deadline na składanie deklaracji maturalnych przez tegorocznych maturzystów i zarazem ostateczny termin dla osób, które chciałyby poprawiać swój wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
dib00 Re: Wglad do pracy maturalnej 04.08.08, 13:41 Do 7 lipca trzeba było składać deklarację, jeśli nie zdało się jednego przedmiotu na maturze (wtedy poprawka jest w sierpniu). Jeśli chcesz ponownie przystąpić do egzaminu dojrzałości w maju, to składasz deklarację do... no właśnie, jeszcze nie wiadomo. W zeszłym roku można było złożyć jedynie deklarację ostateczną do któregoś (nie pamiętam, chyba do 7) dnia lutego. We wcześniejszych latach wymagane było złożenie pierwszej deklaracji do końca września. Odpowiedz Link Zgłoś