katieasy 06.05.09, 11:34 wydaje mi sie ze moje wypracowanie z polskiego na temat Pana Tadeusza nie ma 250 słów :( co wtedy bedzie? Czy strace automatycznie 20 pkt? jesli ktos wie niech napisze, to bardzo wazne, z gory dzieki :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maturrrrra Re: zadanie bez 250 słow 06.05.09, 11:42 nie chce Cie martwic ale masz chyba 0pkt ;/ mowila nam cos o tym polonistka ale wlasnie nie wiem albo tracisz te 25 mozliwe za kompozycje itp i dostajesz tylko za temat albo nie wiem czemu nie policzylas? ja nawet jak wiedzialam ze juz mam ponad 250 przeliczylam dla formalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: zadanie bez 250 słow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 12:43 przyznają ci tylko punkty za temat nic więcej. Jeśli jednak napisałas na 2 strony to pewnie nie policzą. Moj polonista mówi,który jest egzaminatorem mówi, że tylko jeśli tekst jest bardzo krótki albo jest w nim bardzo dużo cytatów to liczą słowa więc jest dla ciebie nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzyna Re: zadanie bez 250 słow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 14:33 mniej niz 250 slow = 0 z 25 punktow za styl, kompozycje, itd. ale pamietaj - zawsze jeszcze masz szanse na 25 punktow za tresc, no i 20 za czytanie ze zrozumieniem. 21 punktow to juz zdana matura. a dwie strony masz zapisane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajomy Re: zadanie bez 250 słow IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.10, 19:57 Nie! Stracisz tylko część pkt. wydaje mi się ze coś ok. 7-10 Odpowiedz Link Zgłoś