kasandra18 10.12.03, 16:22 kupie materialy do matury z jezyka polskiego i historii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasandra18 Re: kupie materialy do matury 10.12.03, 16:40 kasandra18 napisała: > kupie materialy do matury z jezyka polskiego i historii kasandra18m@wp.pl kasandra18@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filantrop Re: kupie materialy do matury IP: *.chello.pl 10.12.03, 17:03 Po co od razu kupować. Podaruje ci je w prezencie. Mam około 300 stron opracowanych pytań do matury ustnej z polskiego. Z kolegą siedzieliśmy nad nimi 3 miesiące. Skończyliśmy je oprazowywać dzień przed maturką, więc nie było nawet czasu żeby je przeczytać :). Może chociarz tobie się przydadzą. To potrwa jakiś tydzień zanim Ci je dam bo musze je ściągnąć od kumpla. Ja osobiście dzień po maturce pozbyłem się wszystkich materiałów kojażących się z językiem polskim. Wersje elektroniczne zostały skasowane, a książki i opracowania poszły z dymem w ogromnym ognisku w lesie kabackim wokół którego wykonaliśmy radosny tanieć zwycięstwa. Życze udanej maturki i jeszcze lepszych imprez po zdanym egzaminie. W wielkiej tajemnicy ci powiem(tylko ciiiiiii, nikomu nie mów), że matura to jedna wielka ściema, bo wszyscy ją zdają, niezależnie od tego czy uczyli się pół roku(o takim przypadku nie słyszałem), miesiąc, tydzień czy jeden dzień. A wogule to 4 klasa jest najfajniejsza. Stres przedmaturalny towarzysący wszystkim bardzo zbliża ludzi, klasa staje się jedną wielką rodziną i aż żal zdawać tą mature..... p.s pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś